A Crown Jewels Analysis és az üzletmenet-folytonosság kapcsolata az ICS rendszerek tekintetében whitepaper

A Crown Jewels Analysis és az üzletmenet-folytonosság kapcsolata az ICS rendszerek tekintetében whitepaper letöltése

A dokumentum tartalma:

Az ipari irányító rendszerek (vagy felügyeleti rendszerek – ICS rendszerek) üzemeltetői erősen technológiafüggő szervezetek, amelyek csak úgy tudják megvalósítani a céljaikat, ha az üzemeltetés biztonsága és folytonossága szavatolva van. Számos kritikus infrastruktúra ágazati szereplő (és egyéb, nem kritikus infrastruktúra-üzemeltető szervezet) használ ICS rendszereket, melyek rövidebb vagy hosszabb időre történő kiesése rosszabb esetben katasztrófahelyzetet is eredményezhet. Az üzletmenet-folytonossági keretrendszer (Business Continuity Management System – BCMS) kialakítása meghatározó fontosságú az ICS rendszerek üzemeltetésében. Enélkül a létfontosságú szolgáltatás nyújtása, vagy termék előállítása ellehetetlenülhet.

    A BC01-68-01-HU adatkezelési tájékoztató 2. pontját megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim kapcsolatfelvételi célból történő kezeléséhez.*
    Adatkezelési tájékoztató

    A BC01-68-01-HU adatkezelési tájékoztató 1. pontját megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim hírlevelek küldése céljából történő kezeléséhez.
    Adatkezelési tájékoztató

    Top