Mindig is érdekelt a programozás és az etikus hackelés világa?
Szeretnél nélkülözhetetlen tudással rendelkezni, amivel rengeteg pénzt kereshetsz?
Esetleg mindkettő?
Itt a megoldás!

A Black Cell Academy egy olyan programozóiskola, ahol nem a pénz számít és minden csak rajtad múlik. Szeretnéd formálni a jövődet? Szeretnél egzisztenciát, saját karriert és piacképes szaktudást már fiatalon? Nem kell mást tenned, mint tanulni és aktívan részt venni a saját jövőd építésében. Mi lehetőséget adunk neked, hogy megtanulj programozni és támogatunk a fejlődésed során. Képzésünk során részletes betekintést nyerhetsz a Python programozás és az etikus hackelés rejtelmeibe.

Mit tudunk mi neked adni?

  • INGYENES* oktatást és a tudás elsajátítását
  • Speciális képzést kis csoportokban (legfeljebb 6 fő)
  • Megfelelő helyet és technikát, hogy a legjobb lehess
  • Tapasztalt oktatót, akihez bármikor fordulhatsz
  • Fiatal és energikus légkört, ahol biztosan jól fogod érezni magad

*Ez egy ösztöndíjas program, így csak rajtad áll, meddig vagy díjmentesen az akadémia tagja. Ha nem teljesíted a heti házi feladatok több mint felét, akkor a következő hónapban fizetőssé válik számodra az oktatás (25000 forint + ÁFA). De ne aggódj, következő hónapban rögtön vissza is szerezheted a tandíj-mentességed, ha újra teljesíted a kiadott feladatok több mint felét.

Milyen ismeretek szerezhetők majd meg az Academy keretén belül?

A képzés keretén belül a Python programozási nyelv ismereteit sajátítják majd el az alapoktól, valamint egyszerűbb és összetettebb programokat készítenek, kiemelt figyelmet fordítva a hálózati kommunikációra. A Python legnagyobb előnye a platformfüggetlenség, ami lehetővé teszi az elkészített szoftver használatát szinte bármelyik típusú és gyártmányú számítógépen, laptopon, hibriden, tabon, illetve okostelefonon. A szoftverkészítés mellett az etikus hackelés alapismereteket is elsajátítanak a képzésen résztvevők, ami szorosan kapcsolódik a megtanult nyelvhez.

Miért hoztuk létre a Black Cell Academy-t, mi a célunk vele?

A Black Cell terjeszkedésével és növekedésével arányosan szeretnénk növelni az ügyes, ambiciózus és kitartó programozóink számát, hogy a dinamikus fejlődés útjába ne álljon a programozóhiány. Mivel a programozás egyelőre Magyarországon egy hiányszakma – nekünk pedig tehetséges programozók kellenek mihamarabb – arra a következtetésre jutottunk, hogy miért ne nevelhetnénk ki a saját programozóinkat egy tanfolyammal?!

Ebből az ötletből következik tehát a Black Cell Academy innovativitása, miszerint a tanfolyam alatt a növendékek folyamatos figyelése alapján cégünk ki szeretné választani a legtehetségesebb tanulókat, hogy a karrierjüket a Black Cellnél kezdjék el. Ez azt jelenti, hogy a diákoknak akár azonnali munka- és előrelépési lehetőségeket biztosít a Black Cell. Ehhez pedig kizárólag szorgalmas és kitartó munka kell.

Meddig tart egy tanfolyam, hol lesz és mennyibe kerül?

A képzés különlegességét az azonnali munkalehetőségen kívül még az adja, hogy a tanfolyam időtartama nem behatárolható. Ez azt jelenti, hogy addig folyik majd a diákok képzése, amíg a tanárok úgy ítélik meg, hogy arra szükség van (de legalább a 2017-es naptári év végéig). Erre pedig a magyarázat az, hogy még egy profi programozó is tud nap mint nap újat tanulni.

A tanfolyamnak a Black Cell frissen átadásra került és technikai szempontból minden igénynek megfelelően felszerelt irodája ad otthont Budapest belvárosában, ahol egyébként a napi ügymenet, többek között a programozás is folyik. Ahogy azt már fent megtudhattátok, a tanfolyam ösztöndíjas. Ha nem teljesítitek a házi feladatok több mint felét, akkor havonta nettó 25000 forintba fog kerülni a képzés.

Milyen kritériumoknak kell megfelelni, lesz-e felvételi?

Előny, ha rendelkezel bármilyen tudással vagy tapasztalattal a programozás terén, de az sem baj, ha nem, hiszen amennyiben van benned elég tanulási vágy és szorgalom, köztünk a helyed!

A képzés megkezdése előtt számítanotok kell egy rövid, pár perces személyes elbeszélgetésre, egyfajta felvételi interjúra. Megijednetek azonban nem kell, hiszen itt még nem a lexikális tudást mérjük, csupán meg szeretnénk ismerni a gondolkodásmódotokat, azt hogy milyen céljaitok vannak, mi motivál titeket és persze a legfontosabbat: mennyit vagytok hajlandó tenni azért, hogy sikeresek legyetek?!

JELENTKEZÉS