ACCESSDATA FORENSICS TOOLKIT (FTK)

Hatékony forensics eszköztár

Ajánlatkérés

 

MIÉRT HATÉKONY AZ ACCESSDATA FTK?

Találja meg a fontos bizonyítékokat gyorsan, végezzen gyorsabb kereséseket, és növelje jelentős mértékben az analízis gyorsaságát az AccessData Forensics Toolkittel, az erre a célra készített megoldással, amely egyaránt együttműködik a mobileszközökkel és az e-discovery technológiákkal. Az FTK előre feldolgozza és indexeli az adatokat, ezzel megszüntetve a keresések végrehajtásának megvárására elpazarolt időt. Nem számít, hogy hány különböző adatforrásról van szó, vagy hogy mekkora adatmennyiséget kell átnézni, az FTK gyorsabban és jobban végzi a munkáját, mint bármi más.

Funkciók

 

 

 

 

 

 

Egyedülálló FTK architektúra és stabilitás

Mivel az FTK adatbázis alapú, ezért nem fog memória-bázisú eszközökhöz köthető munkaveszteséget szenvedni egy GUI crash esetén sem. Az FTK komponensei csoportokra osztottak, így a feldolgozással foglalkozó munkatársak megszakítás nélkül dolgozhatnak.

Egyedülálló feldolgozó képességek

 • Maximum 4 motorra szétosztott munkaterhelés
 • Igazi több szál/több mag támogatás
 • A varázsló által vezetett feldolgozás biztosítja, hogy nem marad ki adat
 • Finomítás a feldolgozás előtt és után
 • A fejlett adatfeldolgozó motor lehetővé teszi, hogy olyan kritériumokat állítsunk fel, mint például a fájl mérete, fájlkiterjesztése és a pixelek mennyisége, hogy csökkentse az irreleváns adatmennyiséget, míg növeli az egész eljárás teljességét
 • Készítsen, importáljon és exportáljon újra felhasználható feldolgozóprofilokat előre meghatározott beállításokkal a különböző vizsgálati szükségekhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszerűbb munkavégzés

A Forensics Toolkit olyan valóságos eszközökkel látja el a csapatokat, amelyek segítik őket a hatalmas méretű adathalmaz érthetővé tételében és kezelésében, a kritikus információk kiválogatásában a triviális részletek közül, és a digitális információk megvédésében úgy, hogy közben megfeleljenek az előírásoknak.

 • Páratlan sebesség a szétosztott feldolgozómotoroknak köszönhetően
 • Az egyedülálló architektúra jobb stabilitást biztosít
 • Varázsló által vezetett eljárás, így nem marad ki adat
 • Elsőrangú adatvizualizáció a kapcsolatok és sémák kiemeléséért
 • Az egyetlen megoldás, amely egyetlen ügyadatbázist használ, így csökkentve a további adathalmazok létrehozásának árát és bonyolultságát
 • Gyorsabb betanulás a könnyen kezelhető GUI-nak köszönhetően

Integrált digitális forensics megoldások

Készítsen képeket, dolgozzon fel sokféle adattípust több forrásból – legyen az merevlemezről származó vagy hálózati adat, mobileszköz, vagy Internetes tárhely – egy központosított helyen. Fejtsen meg fájlokat, törjön fel jelszavakat és készítsen jelentést, mindezt egy megoldással.

 • Szerezzen vissza jelszavakat több mint száz alkalmazásból
 • KFF hashkönyvtár több mint 45 millió hash-sel
 • Automatikus, fejlett, és scripting-mentes analízis

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

FEDEZZE FEL

AZ ACCESSDATA TERMÉKÉT

 

ADOTTSÁGOK, AMELYEK HATÉKONNYÁ TESZIK A MEGOLDÁST

 • Egyedülálló szétosztott feldolgozás, amely hatékonyabbá teszi a munkavégzést, így csökkentve a lemaradást.
 • Az FTK feldolgoz és indexel előre minden adatot, így nem vesztegeti az idejét a keresések végrehajtásának megvárására, segít önnek, hogy azonnal a releváns bizonyítékokra fókuszálhasson, és növeli az analízis sebességét.
 • Egyetlen megosztott ügyadatbázist használ, így lehetővé téve, hogy több csapat használjon egy azonos adatot, és csökkentve a további adathalmazok létrehozásának árát és bonyolultságát.
 • Míg más termékeknek elfogy a memóriájuk, és leállnak feldolgozás közben, addig az FTK – mivel adatbázis alapú – biztosítja a szükséges stabilitást nagy mennyiségű adatok kezelésekor is.
 • A könnyen kezelhető GUI-nak köszönhetően gyorsan meg lehet tanulni használni a programot
 • Olyan vizualizációs technológia, amely idővonalakon, csoport gráfokon, kördiagramokon, geolokációkban és más módokon mutatja meg az ön adatait, hogy segítse önt az események könnyebb átlátásában.

 

NÖVELJE AZ FTK EREJÉT AZ ALÁBBI FUNKCIÓK HOZZÁADÁSÁVAL

Az AccessData más olyan iparági vezető megoldásokat is fejlesztett, amelyek segítenek a jelszavak visszaszerzésében. Ezen megoldások számos különböző környezetben használatosak, így biztosítva specifikus jelszótörő funkciókat. A rendészeti és vállalati biztonsági szakértők számítógépes igazságügyi nyomozások közben ezen eszközöket használják ahhoz, hogy jelszóvédett fájlokhoz is hozzáférhessenek. Az adminisztrátorok ehhez hasonlóan alkalmazhatják ezen megoldásokat arra, hogy visszaszerezzenek elvesztett rendszeren belüli vagy személyes jelszavakat is. Az AccessData Password Recovery Toolkit-je (PRTK) és Distributed Network Attack-je (DNA) hozzáférést biztosít sok népszerű alkalmazás jelszavához.

Szivárvány (hash) táblák

A szivárvány táblák előre elkészített brute-force támadások. A kriptográfiában a brute-force támadás egy olyan eljárás, melynek során a kriptográfiai kulcs vagy jelszó visszaszerzéséhez addig próbálkozunk különböző kulcskombinációkkal, ameddig meg nem találjuk a jót. Ennek sebessége függ a kulcs méretétől és a felhasználható erőforrásoktól. Egy 40-bites titkosítást alkalmazó rendszernek 40 trillió kulcsa van. Egy olyan brute-force támadásnak, amely ötszázezer kulcsot próbál ki másodpercenként, körülbelül 25 napba kerülne kimerítenie a lehetőségeket egy 3 GHz-es Pentium 4-es számítógépen. Egy szivárvány táblával – miután a 40-bites keyspace-ben minden lehetőség már előre ki van számítva – a fájl kulcsok legrosszabb esetben pár perc alatt megtalálhatók – sokkal gyorsabban, mint bármely más módon. A DNA és a PTRK problémamentesen alkalmazza a szivárvány táblákat.

Portable Office Rainbow Table-ök (PORT)

Az AccessData Portable Office Rainbow Table-ök (PORT) eltérnek a teljes hash tábláktól. Azért, hogy meghatározza a rendelkezésre álló kulcsokat, a PORT egy statisztikai analízist hajt végre a fájlon. Ez a megoldás kevesebb helyet foglal a hash tábláknál, de valamelyest hosszabb időbe telik végrehajtani, és a pontossága is alacsonyabb lesz.

 

Az FTK erősíti a több számítógépen történő feldolgozási képességeket, így több mint 400 százalékkal csökkentve az esetfeldolgozási időt a vezető versenytársakhoz viszonyítva, így csökkentve a lemaradást. Az átfogó előre feldolgozásnak köszönhetően jelentősen növeli azt a sebességet, amellyel a megfigyelő ráfókuszálhat a tényleges nyomozásra.

 

 

 

A Forensics Toolkit segít gyorsabban megtalálni a releváns bizonyítékokat, gyorsítja az analízis sebességét és csökkenti a lemaradást a mobil és e-discovery megoldásokkal együttműködve. Ez az egyetlen megoldás, amely egyetlen ügyadatbázist használ, így képes egy tiszta képet létrehozni az eseményről.


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top