ACUNETIX STANDARD, PRÉMIUM ÉS ACUNETIX 360

 

Web Vulnerability Scanner

AUDITÁLJA WEBOLDALA BIZTONSÁGÁT

A weboldalak 70 százaléka rendelkezik olyan biztonsági résekkel, melyek közvetlenül veszélyeztetik a vállalati adatokat, legyen szó akár ügyfél, akár banki adatokról. A hackerek a phishing kampányok mellett legfőképp a webes alkalmazásokra összepontosítanak a támadások során, mint az online vásárlási platformok, fórumok, bejelentkezési oldalak, dinamikus tartalmak stb. Ezek a világ bármely részéről elérhetőek a nap 24 órájában, szabad utat és lehetőséget biztosítva ezzel a vállalati adatbázisok jogtalan használatához és egyéb illegális tevékenységekhez.

 

Acunetix

A tűzfalak, SSL és zárt szerverek eredménytelenek a web alkalmazások hekkelése ellen

A webes támadásokat leggyakrabban 80/443-as porton hajtják végre. Ha az alkalmazás kompromittálható, a támadó a tűzfalat és hálózatbiztonsági rendszert kijátszva eljuthat az alkalmazás központjába és akár a vállalati adattárházak tartalmát is megszerezheti. A személyre szabott webes alkalmazások általában tartalmaznak sebezhetőségeket, így biztonsági réseket kínálnak a hackerek számára.

Acunetix

Egy lépéssel a támadók előtt

Tudja meg, hogy weboldala biztonságos-e, mielőtt a hackerek értékes információhoz jutnának és kiindulópontnak használnák azt illegális tevékenységükhöz. Az Acunetix használatával lehetősége nyílik, hogy automatikusan analizálja a webes alkalmazásait.

A szkenner képes detektálni a leggyakoribb webes sérülékenységeket, mint pl. az SQL Injection, XSS (Cross Site Scripting), konfigurációs hibák, gyenge jelszavak és elavult programok.
Az Acunetix képes olyan webalkalmazások vizsgálatára, melyek 3rd party szoftverekre (pl.WordPress, Joomla, Drupal) épülnek.
A program hatékony a komplex rendszerek vizsgálatában, segít a sérülékenységek okát megtalálni és kezelni.

 

Acunetix

Válassza a vezető webes sérülékenységvizsgálati megoldást

Az Acunetix vezető a webes alkalmazások biztonsági ellenőrzésének technológiájában. A cég 2005-ben alapult és napjainkra a világ leghatékonyabb eszközeként tartják számon a webes alkalmazások védelmének területén. Az Acunetix számos innovatív tulajdonsággal rendelkezik:

  • A program Linux és Windows környezetben is egyaránt telepíthető, valamint akár felhős megoldásként is alkalmazható (Acunetix 360)
  • Hatékony és gyors vizsgálat, akár egyszerre több oldalon
  • AcuSensor Technology: Precíz keresés a forráskódban elhelyezett szenzorok visszajelzései alapján
  • Automatikus JavaScript elemző segítségével tesztelhetők az Ajax és a Web 2.0 alkalmazások
Acunetix
  • A szektor legfejlettebb SQL Injection és XSS tesztere
  • Webes űrlapok és a jelszóval védett oldalak egyszerű tesztelése a vizuális makrorögzítő segítségével
  • Képes komplex webes technológiákat kezelni, pl. SOAP, XML, AJAX, JSON
  • AJAX és Web 2.0 sérülékenységek hatékony azonosítása
  • Az Acunetix Premium és Acunetix 360 integrálható a vállalati SDLC programba.

 

Automatizált tesztelés

Az Acunetix teljesen automatizált tesztelést végez. Az ütemezés igazítható az igényekhez (pl. minden hónap első napján éjszakai futtatás), szabadon konfigurálható elérési szintekkel rendelkezik (külön felhasználói jogkörök definiálhatók), illetve biztonsági szinthez igazodó tesztesetek készíthetők (pl. csak kritikus szintű hibák detektálása). Emellett alkalmas a jelszóval védett területek és webes űrlapok tesztelésére a Login Sequence Recorder (LSR) segítségével, így képes többlépcsős/egyedi hitelesítési sémák, SSO hitelesítés, HTTP Authentikáció feloldására.

Acunetix

Acunetix termékcsalád

Az Acunetix on-site megoldásai az Acunetix Standard és az Acunetix Premium a webes sérülékenységvizsgáló összes szolgáltatását biztosítják, melyeket saját rendszerekre telepíthet és teljesen zárt webalkalmazásokon is futtathat. A Prémium, a Standard program szolgáltatásain felül lehetővé teszi compliance riportok generálását (pl. HIPAA, PCI-DSS) és az oldalak folyamatos tesztelését. Az Acunetix prémium kategóriás megoldásai (Prémium és Acunetix 360) lehetőséget nyújtanak a sérülékenységvizsgáló SDLC programba, trackerekbe, ticketing rendszerekbe történő integrálására. Az Acunetix 360 az Acunetix felhő alapú megoldása, mely számos további előnnyel rendelkezik (pl. CI/CD, SSO integráció, testreszabott workflow).

Acunetix

Pin It on Pinterest