ADATBIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK

Adatszivárgás megelőzés és titkosítás

Ajánlatkérés

 

 

 

FEDEZZE FEL

A DEVICELOCK TERMÉKÉT

 

DEVICELOCK DLP SUITE | Hálózati és kliens oldali adatszivárgás megelőző rendszer

A DeviceLock® Endpoint DLP Suite magában foglalja a funkció-specifikus modulokat, amik külön vagy a szükséges biztonság szerinti kombinációban is licencelhetők. A meglévő ügyfelek folyamatosan részesülnek a biztonsági frissítésekből és megvan a lehetőségük, hogy a kiterjesszék a végpont biztonságot az általuk választott modulokkal. Hasonlóképpen az új ügyfeleknek is lehetősége van a DLP funkciók lépcsőzetes bevezetésére.

Áttekintés Funkciók

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje az ingyenes próbaverziót, vagy egyedi ajánlatunkat!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A SOPHOS TERMÉKÉT

 

SOPHOS SAFEGUARD ENTERPRISE |Teljeskörű, automatizált adattitkosítási megoldás bárhol

A felhasználók mobilak, így olyan titkosítási megoldás szükséges, ami kielégíti az ezzel összefüggő igényeket. A Sophos SafeGuard minden tartalmat már elkészülésükkor titkosít, így biztosítva tökéletes biztonságot megszakítások nélkül. A Synchronized Encryption mielőtt hozzáférést biztosítana a titkosított adatokhoz, az alkalmazásokat, a biztonsági integritást és a felhasználókat elbírálja, így proaktívan védi az adatokat.

Áttekintés Funkciók

 

TELJES LEMEZTITKOSÍTÁS

A termék egy központilag menedzselt, teljes lemezre kiterjedő titkosítást nyújt, amely a Windows BitLockert és a Mac FileVaultot használja, kihasználva ezzel az operációs rendszerekbe épített technológiák előnyeit. Kezelje a helyreállítási funkciókat és a kulcsokat problémamentesen a SafeGuard Management Centerből. Munkafolyamatának további egyszerűsítéséért most már a feljebb említett titkosítási módokat akár a Sophos Centralból is szabályozhatja.

FÁJL TITKOSÍTÁS

A titkosítást alkalmazhatja külön fájlokra is, de a legfontosabb, hogy ha a fájlt egy felhőbe, egy hordozható USB meghajtóra vagy akár egy megosztott mappába teszi, a titkosítás akkor sem fog elveszni róla.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje a 30 napos próbaverziót, vagy egyedi árajánlatunkat!

TOVÁBB


To Top

FEDEZZE FEL

A DIGITAL GUARDIAN TERMÉKÉT

 

DIGITAL GUARDIAN DLP | Az első és egyetlen szolgáltatás, ami garantálja az adatvédelmet bármely fenyegetéssel szemben

Az új Digital Guardian ARC felhőszolgáltatásunkra támaszkodva a DG Data Protection Platform felismeri a fenyegetéseket és megállítja az adatok kinyerését a jó- és rossz szándékú bennfentesek, mind a külső támadók által. A DLP és a threat response rendszerek összehangolásával eggyel kevesebb végpont agentet kell menedzselni, valamint eggyel kevesebb konzolt kell monitorozni. A platformunk a legérzékenyebb információs értékeit helyezi az adatvédelmi centrumba, az eseménykezelés és fenyegetés-megelőzés középpontjába, az észlelési és válaszadási metódusok kereszttüzébe.

Áttekintés Funkciók

DG Analytics and Reporting Cloud (ARC)

A big data képességeit kihasználó fejlett analitikai és riporting felhőalapú szolgáltatás, ami a DG Platform alapja. Információbiztonsági elemzők, incidenskezelők és fenyegetésvadászok a fenyegetés fajtájától függetlenül gyorsabban és hatékonyabban képesek reagálni.

DG Management Console

A web-alapú konzol a platform beállításához, az agentek konfigurálásához és telepítéséhez, valamint szabályzatok, riasztások és riportok létrehozásához.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Próbálja ki az ingyenes demó verziót, és kérje személyreszabott ajánlatunkat!

TOVÁBB


To Top

FEDEZZE FEL

A VEEAM TERMÉKÉT

 

VEEAM | Hyper-availability platform

Az Adat, mint a digitális átalakulás motorja és forrása a fontos és végrehajtható információnak, a siker legfontosabb eleme, ezért hiperkritikus. Ellenben ugyanez az adat megannyi kihívást is rejt magában, mint a hipernövekedés, hiszen a digitális univerzum kétévente duplájára nő és a felhasznált platformok, alkalmazások és eszközök számossága okán egyre heterogénebb környezetbe kerülnek.

A Veeam Hyper-Availability Platform a legmegfelelőbb megoldás abban, hogy házirend- és a viselkedésalapú megoldásokkal segítse fejleszteni azt az utat, hogy okosabb és önállóbb lehessen az adatok irányítása, és hogy elérhetőek legyenek minden applikáció és felhő infrastruktúra között.

Áttekintés Funkciók

DataLabs

A Veeam DataLabs lehetővé teszi az új funkciók és frissítések tervezését, biztonsági és megfelelőségi tesztelését, valamint kapacitástervezését más rendszerek megzavarása nélkül. A Veeam DataLabs segít a digitális szolgáltatások ütemének felgyorsításában más folyamatok megszakítása nélkül.

Láthatóság és felügyelet

A teljes informatikai infrastruktúra, valamint a szolgáltatók beállításai egy darab dashboardon. A Veeam ONE segítségével számos betekintési és reporting lehetőség nyílik minden munkamenetbe. A szolgáltatók a Veeam Availability Console-t használhatják, hogy ügyfeleiknek átláthatóságot és központi irányítást biztosítsanak.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot, vagy további információt a termékről!

TOVÁBB

 


FEDEZZE FEL

AZ NNT TERMÉKÉT

 

NNT CHANGE TRACKER ENTERPRISE | Az egyik legjobb és legegyszerűbben használható teljes értékű fájl integritás monitoring megoldás

Az NNT Change Tracker egy fájlintegritás-figyelő termék, amely a behatolások felderítéséhez és a vállalati IT-rendszerek változásszabályozásához használható. Bankok, pénzügyi szolgáltatók, légitársaságok, közművek és nonprofit szervezetek használják szerte a világban.

Áttekintés Funkciók

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot, vagy további információt a termékről!

TOVÁBB


To Top

FEDEZZE FEL

A GEMALTO TERMÉKEIT

 

GEMALTO ENTERPRISE | Titkosítási megoldások

A hackerek, belső visszaélések és egyéb rosszindulatú támadások általi kitettség csökkentésének egyik legkézenfekvőbb módja a fontos adatok titkosítása. Ez lehetséges mind a szervezet belső infrastruktúráján, mind pedig a publikus és a privát felhőben, mozgó (adatbázisok, FTP szerverek és egyéb tárolók) és nem mozgó (hálózaton közlekedő) adatokon.

Áttekintés Termékek

 

SafeNet ProtectV

Virtuális gépek titkosítása
Az iparág első, teljes védelmet kínáló felhős adatvédelmi eszközeként a SafeNet ProtectV lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy biztonságosan migráljanak a felhőbe, emellett komplett virtuális gépeket és azokhoz rendelt tárhelyeket titkosítsanak, illetve szabályozzák azok hozzáférését és megfeleljenek az iparági szabályozásoknak.

Még több információ

SafeNet KeySecure

Központi menedzsment kriptografikus kulcsokhoz
A Gemalto SafeNet KeySecure az iparág vezető kulcsmenedzsment platformja, mely mind virtuális, mind pedig hardveres eszközként rendelkezésre áll. Az eszköz segítségével a szervezetek képessé válnak a flexibilis, biztonságos és központosított kulcsmenedzsmentre, legyen szó lokális telepítésről, vagy a felhőről.

Még több információ

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot, vagy további információt a termékről!

TOVÁBB


To Top

FEDEZZE FEL

A THALES TERMÉKEIT

 

THALES | nShield HSM megoldások

Az nShield Hardware Security Modul-ok hardened, tamper-resistant környezetet biztosítanak, hogy a különböző kriptográfiai folyamatok, titkosítások, kulcs generálások és azok védelme biztonságos körülmények között történjen. Három féle változat is elérhető, annak érdekében, hogy minden területen megfelelően lehessen implementálni. Mindegyik egység FIPS 140-2 hitelesítéssel is ellátott.

Áttekintés Termékek

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot, vagy további információt a termékről!

TOVÁBB


To Top

 

AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató