ADATBIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK

Adatszivárgás megelőzés és titkosítás

Ajánlatkérés

 

 

 

FEDEZZE FEL

A DEVICELOCK TERMÉKÉT

 

DEVICELOCK DLP SUITE | Hálózati és kliens oldali adatszivárgás megelőző rendszer

A DeviceLock® Endpoint DLP Suite magában foglalja a funkció-specifikus modulokat, amik külön vagy a szükséges biztonság szerinti kombinációban is licencelhetők. A meglévő ügyfelek folyamatosan részesülnek a biztonsági frissítésekből és megvan a lehetőségük, hogy a kiterjesszék a végpont biztonságot az általuk választott modulokkal. Hasonlóképpen az új ügyfeleknek is lehetősége van a DLP funkciók lépcsőzetes bevezetésére.

Áttekintés Funkciók

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje az ingyenes próbaverziót, vagy egyedi ajánlatunkat!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A SOPHOS TERMÉKÉT

 

SOPHOS SAFEGUARD ENTERPRISE |Teljeskörű, automatizált adattitkosítási megoldás bárhol

A felhasználók mobilak, így olyan titkosítási megoldás szükséges, ami kielégíti az ezzel összefüggő igényeket. A Sophos SafeGuard minden tartalmat már elkészülésükkor titkosít, így biztosítva tökéletes biztonságot megszakítások nélkül. A Synchronized Encryption mielőtt hozzáférést biztosítana a titkosított adatokhoz, az alkalmazásokat, a biztonsági integritást és a felhasználókat elbírálja, így proaktívan védi az adatokat.

Áttekintés Funkciók

 

TELJES LEMEZTITKOSÍTÁS

A termék egy központilag menedzselt, teljes lemezre kiterjedő titkosítást nyújt, amely a Windows BitLockert és a Mac FileVaultot használja, kihasználva ezzel az operációs rendszerekbe épített technológiák előnyeit. Kezelje a helyreállítási funkciókat és a kulcsokat problémamentesen a SafeGuard Management Centerből. Munkafolyamatának további egyszerűsítéséért most már a feljebb említett titkosítási módokat akár a Sophos Centralból is szabályozhatja.

FÁJL TITKOSÍTÁS

A titkosítást alkalmazhatja külön fájlokra is, de a legfontosabb, hogy ha a fájlt egy felhőbe, egy hordozható USB meghajtóra vagy akár egy megosztott mappába teszi, a titkosítás akkor sem fog elveszni róla.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje a 30 napos próbaverziót, vagy egyedi árajánlatunkat!

TOVÁBB


To Top

FEDEZZE FEL

A DIGITAL GUARDIAN TERMÉKÉT

 

DIGITAL GUARDIAN DLP | Az első és egyetlen szolgáltatás, ami garantálja az adatvédelmet bármely fenyegetéssel szemben

Az új Digital Guardian ARC felhőszolgáltatásunkra támaszkodva a DG Data Protection Platform felismeri a fenyegetéseket és megállítja az adatok kinyerését a jó- és rossz szándékú bennfentesek, mind a külső támadók által. A DLP és a threat response rendszerek összehangolásával eggyel kevesebb végpont agentet kell menedzselni, valamint eggyel kevesebb konzolt kell monitorozni. A platformunk a legérzékenyebb információs értékeit helyezi az adatvédelmi centrumba, az eseménykezelés és fenyegetés-megelőzés középpontjába, az észlelési és válaszadási metódusok kereszttüzébe.

Áttekintés Funkciók

DG Analytics and Reporting Cloud (ARC)

A big data képességeit kihasználó fejlett analitikai és riporting felhőalapú szolgáltatás, ami a DG Platform alapja. Információbiztonsági elemzők, incidenskezelők és fenyegetésvadászok a fenyegetés fajtájától függetlenül gyorsabban és hatékonyabban képesek reagálni.

DG Management Console

A web-alapú konzol a platform beállításához, az agentek konfigurálásához és telepítéséhez, valamint szabályzatok, riasztások és riportok létrehozásához.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Próbálja ki az ingyenes demó verziót, és kérje személyreszabott ajánlatunkat!

TOVÁBB


To Top

FEDEZZE FEL

A VEEAM TERMÉKÉT

 

VEEAM | Hyper-availability platform

Az Adat, mint a digitális átalakulás motorja és forrása a fontos és végrehajtható információnak, a siker legfontosabb eleme, ezért hiperkritikus. Ellenben ugyanez az adat megannyi kihívást is rejt magában, mint a hipernövekedés, hiszen a digitális univerzum kétévente duplájára nő és a felhasznált platformok, alkalmazások és eszközök számossága okán egyre heterogénebb környezetbe kerülnek.

A Veeam Hyper-Availability Platform a legmegfelelőbb megoldás abban, hogy házirend- és a viselkedésalapú megoldásokkal segítse fejleszteni azt az utat, hogy okosabb és önállóbb lehessen az adatok irányítása, és hogy elérhetőek legyenek minden applikáció és felhő infrastruktúra között.

Áttekintés Funkciók

DataLabs

A Veeam DataLabs lehetővé teszi az új funkciók és frissítések tervezését, biztonsági és megfelelőségi tesztelését, valamint kapacitástervezését más rendszerek megzavarása nélkül. A Veeam DataLabs segít a digitális szolgáltatások ütemének felgyorsításában más folyamatok megszakítása nélkül.

Láthatóság és felügyelet

A teljes informatikai infrastruktúra, valamint a szolgáltatók beállításai egy darab dashboardon. A Veeam ONE segítségével számos betekintési és reporting lehetőség nyílik minden munkamenetbe. A szolgáltatók a Veeam Availability Console-t használhatják, hogy ügyfeleiknek átláthatóságot és központi irányítást biztosítsanak.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot, vagy további információt a termékről!

TOVÁBB

 


 

FEDEZZE FEL

AZ NNT TERMÉKÉT

 

NNT CHANGE TRACKER ENTERPRISE | Az egyik legjobb és legegyszerűbben használható teljes értékű fájl integritás monitoring megoldás

Az NNT Change Tracker egy fájlintegritás-figyelő termék, amely a behatolások felderítéséhez és a vállalati IT-rendszerek változásszabályozásához használható. Bankok, pénzügyi szolgáltatók, légitársaságok, közművek és nonprofit szervezetek használják szerte a világban.

Áttekintés Funkciók

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot, vagy további információt a termékről!

TOVÁBB


To Top