ARUBA

Központosított vállalati WiFi kezelés a felhasználók és eszközeik védelméért

Ajánlatkérés

 

OKOS HÁLÓZAT, AMI TÖKÉLETES A MOBIL ÉS IOT ESZKÖZÖK MENEDZSELÉSÉHEZ

Vállalati szintű WiFi access point

Az Aruba 802.11ac vezetéknélküli access pointjai (AP) – amelyek a vállalat nagyságától függően kontroller alapú menedzseléssel és a kontroller nélküli Aruba Instant megoldás segítségével is integrálhatóak a hálózatba – kiemelkedő WiFi teljesítményt nyújtanak. A piacon egyedülállóan, az Aruba legújabb 300, 310, 320, és 330 szériába tartozó AP-i, amelyek ClientMatch technológiával működnek — képesek mindig a leggyorsabb kapcsolatot biztosítani a nagyobb kiterjedésű hálózatot üzemeltető vállalatok számára. Ezt a technológiát a Multi-User MIMO-képes eszközök is hasznosítani tudják. Az integrált Bluetooth Low Energy (BLE) jeladó lehetővé teszi az akkumulátorral működő Aruba eszközök távoli menedzselését.

Funkciók

 

FUNKCIÓK

  • Beltéri és erősített kültéri kivitelben
  • Kontroller nélküli (Instant), Kontroller vezérelt, Remote Access
  • Lokális vagy akár felhő alapú menedzsment felület
  • IEE 802.11ac Wave 2 szabvány Multi-Gigabit sebesség
  • Guest Wifi, Captive Portal és MultiZone
  • ClientMatch, AppRF, Clarity, ClearPass
  • Aruba Beacons & Tags – Beltéri navigáció

Tudjon meg többet

 

Intelligens hálózat menedzsment

Beltéri és kültéri kivitelben

Az Aruba Access Point kínálatában egyaránt lehet találni beltéri és kültéri kivitelt, hogy minden körülmény között megfelelő lehessen a WiFi szolgáltatás. A kültéri időjárásálló egységek akár -40 °C és +65 °C között, valamint 95%-os páratartalomig is képesek üzemelni, így ideálisak lehetnek utcai használatra, stadionokhoz, hűtőházakhoz.

Kontroller nélküli (Instant) üzemmód

Néhány darab AP esetén nincs szükség kontrollerre, ugyanis Instant módban egy AP kinevezi magát kontrollernek, amely segítségével könnyedén elvégezhetjük hálózatunk beállítását. Ha bármi történne a kontroller AP-val, akkor egy másik egység képes automatikusan a helyébe lépni. Instant módban a beállításokat lokálisan vagy akár a felhőből is elvégezhetjük az Aruba Central segítségével.

Kontroller vezérelt üzemmód

Nagyobb hálózatoknál egy dedikált kontroller végzi a konfigurációkat és a hálózat biztosítását. Több telephely esetén a telephelyek lokális kontrollerét egy master kontroller által egyszerre lehet vezérelni. Segítségével nem kell a lokális egységeken egyenként a beállításokat elvégezni változtatások esetén.

Remote Access

Az előzetes beállítást nem igénylő Remote AP segítségével könnyedén és biztonságosan terjesztheti ki céges hálózatát. Ez a megoldás ideális lehet branch office vagy home office kiépítéséhez.

 

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

AZ ARUBA TERMÉKEIT

 


ClientMatch

A ClientMatch segítségével a kontroller képes a legjobb szolgáltatást nyújtó AP-hoz átcsatlakoztatni a klienst, így nem fordulnak elő „beragadt” kliensek és túlterhelt AP-k.

 

AppRF

Az Aruba Networks által kifejlesztett AppRF tecnológia képes a csomagok mélyelemzésével felismerni az alkalmazásokat a forgalmuk alapján és segítségével priorizálhatóak illetve policy alapján szűrhetőek az alkalmazások.

 

Clarity

A Clarity információt nyújt minden kliens csatlakozási eljárásról, pl.: mennyi ideig tartott a csatlakozás, mennyi idő alatt kapott IP címet a kliens, mennyi ideig tartott egy DNS névfeloldás. A rendszer képes arra is, hogy egy AP átváltson monitorozó módba és megvizsgálja a körülötte lévő AP-kat és riasszon ha valami nem megfelelő.

 

Aruba Beacons & Tags – Beltéri navigáció

Az Aruba Beacon megoldása Bluetooth Low-Energy technológiát használva alkalmas beltéri navigációs megoldásokhoz, helyhez kötött reklámozáshoz vagy pedig tárgyak nyomkövetéséhez (tagelés). A Meridian AppMaker segítségével könnyedén létrehozhatja saját iOS vagy Android applikációját.

ClearPass NAC, BOYD és Guest Management

A ClearPass Policy Manager rendszer nem csak a felhasználót, hanem az eszközt is képes azonosítani, hitelesíteni és megkülönböztetni a vállalati, vendég és otthonról behozott készülékeket. A felhasználóra vagy az eszközre vonatkozó egyedi szabályrendszer alapján a forgalmukat különböző, egymástól elszeparált hálózatokba sorolja.

 

 


 

 

Az Aruba Instant kontroller nélküli megoldásával egyszerűen és gyorsan alakíthatja ki vállalati WLAN rendszerét. Cége terjeszkedése és növekedése esetén nem kell lecserélnie meglévő rendszerét, mindössze elég egy kontrollert elhelyezni a hálózaton, hogy a sebesség és a kezelhetőség maximális legyen. Több telephely esetén akár egy darab főkontrollerről is vezérelheti az összes iroda WiFi beállításait.

 

Kérjen ingyenes teszt eszközt, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top