ARUBA

Központosított vállalati WiFi kezelés a felhasználók és eszközeik védelméért

Ajánlatkérés

 

OKOS HÁLÓZAT, AMI TÖKÉLETES A MOBIL ÉS IOT ESZKÖZÖK MENEDZSELÉSÉHEZ

Vállalati szintű WiFi access point

Az Aruba 802.11ac vezetéknélküli access pointjai (AP) – amelyek a vállalat nagyságától függően kontroller alapú menedzseléssel és a kontroller nélküli Aruba Instant megoldás segítségével is integrálhatóak a hálózatba – kiemelkedő WiFi teljesítményt nyújtanak. A piacon egyedülállóan, az Aruba legújabb 300, 310, 320, és 330 szériába tartozó AP-i, amelyek ClientMatch technológiával működnek — képesek mindig a leggyorsabb kapcsolatot biztosítani a nagyobb kiterjedésű hálózatot üzemeltető vállalatok számára. Ezt a technológiát a Multi-User MIMO-képes eszközök is hasznosítani tudják. Az integrált Bluetooth Low Energy (BLE) jeladó lehetővé teszi az akkumulátorral működő Aruba eszközök távoli menedzselését.


Okosabb core switch

Az új Aruba 8400 core switch a versenytársak közül a legjobb mind erő, mind teljesítmény tekintetében. A 8400-as egy áttörés az innováció területén, mert az ArubaOS-CX segítségével képes kiterjeszteni a tanulási mechanizmust a teljes hálózatra – ezzel automatizálva és egyszerűsítve a kritikus és komplex hálózati feladatokat. A piacvezető Aruba switch-ek skálázhatóak és biztonságosak. Azok a modellek, amelyek multi-gigabit Ethernet porttal és HPE Smart Rate technológiával rendelkeznek, egyszerűen tudják kezelni a legújabb 802.11ac Wave 2 AP-kat és a jövőben kijövő termékeket is – nagy sebességű kapcsolatot biztosítva.

Új generációs kontrollerek

Az Aruba kontrollerek központosított hálózatépítést, IP szolgáltatásokat, biztonság- és jogosultság kezelést, valamint alkalmazás alapú platformot biztosítanak az újgenerációs hálózatok számára. A hálózat felügyelet mellett,  gateway-ként, VPN-ként, WIPS/WIDS-ként (Wireless Intrusion Prevention System / Wireless Intrusion Detection System), spektrum monitorként és integrált content filterrel rendelkező hálózati tűzfalként is telepíthetőek.

Tudjon meg többet

 

FEDEZZE FEL

AZ ARUBA TERMÉKEIT

 


Intelligens hálózat menedzsment

Az Aruba Central lehetővé teszi a vezetékes és vezetéknélküli hálózatok biztonságos monitorozását. Az egyszerűen használható felhasználói platform granuláris átláthatóságot biztosít a hálózaton lévő felhasználókra, eszközökre és alkalmazásokra vonatkozóan, annak érdekében, hogy megbízható teljesítményt biztosítson a vállalat elvárásaihoz igazodva. Az Aruba lokális, vagy felhő alapú hálózati menedzsment platformja lehetővé teszi a vezetékes és vezetéknélküli hálózatok centralizálását.

A hálózat mobilitásának és IoT eszközeinek növekedésével, az IT részlegnek sokkal részletesebb és mélyebb elemzésekre van szüksége a hálózat működéséről. Az Aruba Airwave segítségével a problémák még azelőtt azonosíthatóak, mielőtt azok megzavarnák a kapcsolat teljesítményét, az alkalmazások minőségét és a lefedettséget. Az AirWave az egyik leghatékonyabb menedzsment platform, amely központosított kezelést biztosít egyszerre többfajta gyártó vezetékes és vezeték nélküli infrastruktúrájához korlátlan lokalizáció mellett. Letisztult rálátást biztosít a mobil eszközök és alkalmazások állapotára lenyűgöző részletességgel. Az Aruba AirWave Clarity funkciója lehetővé teszi a kritikus, nem vezetéknélküli mutatók monitorozását. Az egyedi riasztások beállítása és a kliensek tesztelése alapján a Clarity proaktív megoldást biztosít minden vállalat számára – mérettől függetlenül.


End-to-end biztonsági megoldás

Az Aruba biztonsági funkciója teljeskörű védelmet biztosít a ClearPass hálózati hozzáférés menedzsment és a viselkedés- és elemzés alapú támadás azonosítás és riaszás kombinációjával – ezzel egy komplett biztonsági megoldást nyújtva a vállalat számára a fenyegettségek ellen. A ClearPass lehetővé teszi a jogosultsági információk valós idejű elérését, és automatizáltan nyújt biztonságos csatlakozási lehetőséget az új és ismeretlen eszközök számára is.

Hasznos elemzések, analitikák

Az Aruba Analytics megoldás a WLAN-okról és a mobil eszközökről gyűjt és elemez adatokat, amelyet az IT és más részlegek is hasznosíthatnak. A hálózat megfigyeléséből származó értékes adatokat érdemes különböző viselkedés elemző rendszerekbe integrálni. Az Aruba többféle analitikát biztosít, pl. lokáció elemezés vagy alkalmazás elemzés. Ezek mind segíthetnek a vállalat számára az alkalmazottak vagy az ügyfelek jobb megértésében.


Aruba Mobile First Platform

Az Aruba Mobile First Platform egy intelligens szoftver, amely a csatlakozást élménytelivé teszi a mobil felgasználók számára, egyúttal használható analitikával szolgál a vállalat számára. Felgyorsítja a mobil és IoT eszközök csatlakozását, ugyanakkor egyszerűsíti a vállalati vezetéknélküli hálózatok kezelését.

A szerverekre telepíthető ArubaOS 8 a legmagasabb szintű megbízhatóságot biztosítja a mobil felhasználók számára. Integrálható IT és üzleti alkalmazásokkal, így valós idejű információkat nyújt a hálózat állapotáról és lehetővé teszi a hálózati infrastruktúra programozását egyedi alkalmazás szignatúrákkal.

 

Kérjen ingyenes teszt eszközt, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top