Aruba | Vezeték Nélküli Hálózatbiztonság

Központosított vállalati WiFi kezelés a felhasználók és eszközeik védelméért

 

Ajánlatkérés

 

WiFi megoldás telített környezetekben

Az Aruba 802.11ac access point-ok egyedi hardveres és szoftveres tervezése támogatja a felhasználók mobilitását a legzsúfoltabb környezetekben is.

Tekintse a független tesztet.(PDF)


Kiváló skálázhatóság és kedvező frissítések

Az egyre több mobil felhasználó eredménye, hogy előbb-utóbb cserélni kell a régi switcheket. Az eszközök magas szintű biztonsága miatt ott is adott ahol, védelmi okokból eddig tiltották a WiFi hálózatokat, így ezeken a helyeken is lehetőség van a teljesen vezeték nélküli hálózatok létrehozására.

Infografika megtekintése


Aruba Instant

Konfiguráció nélküli telepítést biztosít, beépített biztonsági funkciókat és menedzselhetőek a meglévő switchek segítségével. Napjainkban ezek a legkeresettebb kontroller nélküli WiFi-k.

Demo megtekintése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az AirWawe segítségével monitorozható a kliensek viselkedése és proaktív hibaelhárítást biztosít az alkalmazás hibákhoz és tervezhető kapacitást

 

 

Az AirWaveTM az egyetlen hálózati operációs rendszer ami központosított kezelést biztosít egyszerre többfajta gyártó vezetékes és vezeték nélküli hálózatához korlátlan lokalizáció mellett. Letisztult rálátást biztosít a mobil eszközök és alkalmazások állapotára lenyűgöző részletességgel.

Ajánlatkérés


To Top

 

Megjelenít mindenhol mindent

VisualRFTM segítségével valós időben alaprajzon látható a WiFi lefedettsége az eszközök és az alkalmazások. Az SLA-k feketén tartása gyorsabb problémamegoldást tesz lehetővé, csökkentve a hiba jegyeket.


Egyszerűsített menedzsment a sokrétű gyártói környezetek kezelésére

Aprólékos rálátás a teljes hálózati elérésre és több  gyártó, több generációs  vezetékes  és vezeték nélküli hálózatának menedzselése egyetlen gyártó által – a kontroller nélküli és kontrollerrel kezelt  WiFi-ktől a legújabb 802.11ac WLAN-okig

 


To Top

 

title

Adaptív bizalom: a mobil világ legjobb védeleme

Az Aruba ClearPass megoldása segítségével tudatosabban hajthatók végre a hálózat elérési jogosultságok meg. Ismert és megbízható kontextus információkat használ a szabályok készítéséhez, hogy biztosítsa a belülről kifele történő hálózati elérést.

Tudjon meg ClearPass megoldásáról

 


To Top

 

Tűzfal szabályzat végrehajtáshoz és mély csomag szűréshez

Minden egyes Aruba WLAN teljes értékű tűzfalat tartalmaz(Policy Enforcement Firewall – PEF), ami alkalmas a szabályok végrehajtására, hogy minden egyes felhasználó session és kapcsolat biztonságban legyen. A hagyományos tűzfalakkal ellentétben, az Aruba új generációs mobil tűzfala tudatosan kezeli a felhasználói jogköröket, eszköz típusokat és alkalmazás flow-kat.

Tudjon meg többet a tűzfalakról

 


To Top

 

Vezeték nélküli hálózatok behatolás megelőzése

A szoftveresen integrált RFProtectTM vezeték nélküli behatolás elleni védelem megelőzi a túlterheléses,  MiTM és számos más támadást is. Az RFProtect nem igényel külön RF szenzort vagy biztonsági céleszközt.

Tudjon meg többet az RFProtect megoldásról

 


To Top

 

VPN a virtuáls intranet elérési kliens segítségével

A hibrid IPsec/SSL VPN klien ( VIATM ) automatikusan szkenneli és kiválasztja a legbiztonságosabb vállalati hálózati kapcsolatot. A hagyományos VPN kliensekkel ellentétben a VIA nem igényel beállítást és a felhasználó részéről és automatikusan elvégzi a WiFi beállításokat is.

Tudjon meg többet a VIA-ról

 


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top