Burp Suite Professional

Tesztelje, keresse meg, és tárja fel a biztonsági réseket.

Fegyverkezzen fel a webbiztonsági tesztek vezető eszköztárával.

Burp Suite

Burp Suite Professional egy fejlett eszközkészlet a webbiztonság teszteléséhez – minden egy terméken belül. A Burp Suite Pro segítségével a megfelelő eszköz az alapvető lehallgató proxy-tól az élvonalbeli sebezhetőség-szkennerig egy kattintásra van Öntől.

Az erőteljes automatizálás, több lehetőséget kínál arra, hogy ön azt tegye, amiben legjobb, amíg a Burp Suite kezeli a könnyen megoldható problémákat. A magasszintű kézikönyvek segítenek azonosítani a céljainak több apróbb vakfoltját.

Burp Suite Pro-t egy kutatásvezérelt csapat készíti. Ez azt jelenti, hogy mielőtt még publikálnak egy cikket, annak eredményeit beépítik a legújabb frissítésbe. A pentesztelő eszközök gyorsabbá teszik munkáját, miközben folyamatosan tájékoztatják a legújabb támadási vektorokról.

Burp Suite

Automatizálva aratja le a babérokat!

A Burp Suite Pro az egész OWASP Top 10 tesztelésére használható. A PortSwigger világvezető kutatócsoportjának munkája irányítja a Burp Suite fejlesztését, és minden új frissítéssel új képességekkel bővül a Burp Suite.

A Burp Suite lelke a webes sérülékenység szkenner. Ez ugyanaz a szkenner, amelyben a világ legnagyobb szervezetei megbíznak. Passzív és aktív elemzésre egyaránt képes.

Burp Suite

Több időt takaríthat meg az ember által vezérelt automatizálással

Nem találhat meg minden webes biztonsági rést kizárólag automatizált eszközökkel, sok közülük valamilyen emberi beavatkozást igényel, de az ilyen sérülékenységek feltárása gyakran hosszadalmas feladat.

Az olyan hatékony munkaerő-megtakarító eszközök, mint a Burp Intruder, lehetővé teszik az Ön idejének hatékonyabb kihasználását. Ez különösen igaz, amikor ez sebezhetőség vagy más brute force technika miatt merül fel.

Burp Suite

Svájci bicska hackereknek

Könnyű belátni, hogy miért működik a Burp Suite Pro. Ez egy igazi dobozos megoldás a webes alkalmazások sebezhetőségének gyors és megbízható felkutatására és kihasználására.

De ez még nem minden. A BApp Store hozzáférést biztosít a közösség által generált bővítmények százaihoz. Burp Suite Extender API lehetővé teszi hogy saját bővítményt írjon. A Burp Suite Pro képességeit így bővítve a felhasználási lehetőségek szinte határtalanok.

Burp Suite

Ahova Burp Suite megy, oda mások is követik.

Burp-öt eredetileg a Portswigger alapítója, Dafydd Stuttard írta. Daf nevét a The Web Application Hacker’s Handbook-ból ismerheti – ez a tényleges szabványos web-biztonsági tankönyv. Daf továbbra is a Portswigger fejlesztési csapatának vezetője.

Kutatás nélkül nincs élvonalbeli eszköz – és csapatunk ezen a téren felülmúlhatatlan. A PortSwigger elkötelezett az oktatás iránt, és világszerte konferenciákon találhatjuk meg őket.

Példa erre a Burp Collaborator, amely úttörő szerepet játszik az out-of-band (OAST) tesztelési technikákban. Mi folyamatosan kísérletezünk, és felhasználóink kihasználhatják ennek az előnyeit.

Burp Suite

Pin It on Pinterest