[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_wp_text]

[xyz-ips snippet=”metadatatitle”]

 [/vc_wp_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Állítsa meg a zsarolóvírusokat, mielőtt megtámadják a szervezetét

Minden évben a CryptoLocker és a hozzá hasonló szoftverek, amelyeket gyűjtőnevükön zsarolóvírusoknak (ransomware) nevezünk, folyamatosan új, támadható iparágakat keresnek, és sebezhető célpontokat találnak. Bankok, kórházak és számtalan kis- és középvállalat kerül terítékre, a zsarolóvírusok nem válogatnak áldozataik között. Tudjon meg többet ezekről a veszélyes támadásokról, és hogy milyen módon tehet ellene a Carbon Black díjnyertes végpontvédelmi megoldásai segítségével!

Webinar: 7 veszélyes tévképzet a legújabb zsarolóvírus-támadással kapcsolatban

Nézze meg ezt, a Carbon Black által támogatott, Randy Franklin Smith által narrált internetes szemináriumot. Randy és a Carbon Black szakértői megmutatják a mostani zsarolóvírus-támadásokkal kapcsolatos veszélyes tévképzetek mélyebb vetületeit, valamint kitérnek arra is, hogy miképpen védhetjük meg a végpontjainkat ezekkel szemben.

Ha felkeltette az érdeklődését a Carbon Black szerteágazó végpontvédelmi megoldáscsomagja, érdemes meglátogatni a hazai viszonteladó, a Black Cell Kft. vonatkozó weblapját.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_wp_text][xyz-ips snippet=”metadatatime”][/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

Pin It on Pinterest