CARBON BLACK

Új korszak a végpontvédelemben

Ajánlatkérés

A CARBON BLACK SEGÍT A HÁLÓZATVÉDELEMBEN

A hálózatvédelmi háborút már a végpontnál vívják. A Carbon Black segít megnyerni a háborút. A végpont az összes támadás célja. Minden digitális információt, amit egy támadó csak kívánhat, végpontokon (felhasználói eszköz, szerver) tárolunk. Az egyetlen ok, amiért a támadók a hálózatot ostromolják, a végponthoz való hozzáférés vágya.

Áttekintés CB Security Platform CB Enterprise Protection CB Enterprise response CB Threat Intel

 

A végpont sebezhető. A legtöbb szervezet olyan eszközöket használ a végpontvédelemhez, amelyek elképesztően elavultak, és nem tudják felvenni a versenyt napjaink célzott támadásaival.

A végpont az új határvonal. A mobil eszközök széles elfogadásával a vállalatot körülvevő védelmi sáv gyakorlatilag eltűnt, a helyét az újgenerációs készülékek veszik át. Épp emiatt ezeknek a végpontoknak a védelmére van szükség.

Napjainkban az egyszerű hálózatbiztonságnál több kell: a végpontot szükséges védeni.

 

Figyeljen oda minden mozdulatra. Nem lehet tudni idő előtt, hogy mi rossz fog történni. Folyamatosan figyelni és rögzíteni kell mindent, meg kell őrizni az adatokat, hogy azokból utána tanulságokat lehessen levonni. A végpont a legbiztosabb információforrás.

Tárja fel a teljes támadást. Amint létrehozta a nyilvántartó rendszert, akkor vissza lehet tekerni mindig, hogy megnézze, hogyan történt a támadás. Ez lehetővé teszi a forrás megértését, majd megszüntetését.

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

A CARBON BLACK TERMÉKÉT

 

Zavarja meg az ellenfelek viselkedését. Az ellenfelek mindig saját technikákat és mintákat követnek egy támadás során. Amint megérti, hogyan hajtották végre a támadást, a saját fegyverüket fordíthatja ellenük – és tudjuk, hogy mindik az a leghatásosabb, hiszen az ellen nem lehet védekezni.

Hajtsa végre a megelőzés megfelelő formáját. A megelőzésben nem működik az egy kaptafára való dolgozás, hiszen minden vállalat kultúrája különböző, ez pedig felhasználói szinten eltérő igényeket jelent. Meg kell találni a cég összes üzletágára megfelelő megelőzési modellt – és amennyiben nem megfelelő, le kell cserélni azt.

 

 

Automatizálni és integrálni. Az összes eszköznek együtt kell dolgoznia, a végpontvédelemnek össze kell dolgoznia a hálózatvédelemmel.

Egységben az erő. Nem kell újra feltalálni a kereket: lehet – és szükséges is – tanulni másoktól, megosztani a tapasztalatokat, így a minket körülvevő adatokra támaszkodva lendülhetünk ellentámadásba.

 

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

 

A Carbon Black végpontvédelmi megoldás demójának letöltése

Kész megvitatni, hogyan használhatja a következő generációs végpontvédelmet?Klikk a letöltéshez


To Top