CARBON BLACK

Új korszak a végpontvédelemben

Ajánlatkérés

A CARBON BLACK SEGÍT A HÁLÓZATVÉDELEMBEN

A hálózatvédelmi háborút már a végpontnál vívják. A Carbon Black segít megnyerni a háborút. A végpont az összes támadás célja. Minden digitális információt, amit egy támadó csak kívánhat, végpontokon (felhasználói eszköz, szerver) tárolunk. Az egyetlen ok, amiért a támadók a hálózatot ostromolják, a végponthoz való hozzáférés vágya.

A végpont sebezhető. A legtöbb szervezet olyan eszközöket használ a végpontvédelemhez, amelyek elképesztően elavultak, és nem tudják felvenni a versenyt napjaink célzott támadásaival.

A végpont az új határvonal. A mobil eszközök széles elfogadásával a vállalatot körülvevő védelmi sáv gyakorlatilag eltűnt, a helyét az újgenerációs készülékek veszik át. Épp emiatt ezeknek a végpontoknak a védelmére van szükség.

Napjainkban az egyszerű hálózatbiztonságnál több kell: a végpontot szükséges védeni.

Áttekintés CB Security Platform CB Defense CB Response

Figyeljen oda minden mozdulatra. Nem lehet tudni idő előtt, hogy mi rossz fog történni. Folyamatosan figyelni és rögzíteni kell mindent, meg kell őrizni az adatokat, hogy azokból utána tanulságokat lehessen levonni. A végpont a legbiztosabb információforrás.

Tárja fel a teljes támadást. Amint létrehozta a nyilvántartó rendszert, akkor vissza lehet tekerni mindig, hogy megnézze, hogyan történt a támadás. Ez lehetővé teszi a forrás megértését, majd megszüntetését.

 

Zavarja meg az ellenfelek viselkedését. Az ellenfelek mindig saját technikákat és mintákat követnek egy támadás során. Amint megérti, hogyan hajtották végre a támadást, a saját fegyverüket fordíthatja ellenük – és tudjuk, hogy mindik az a leghatásosabb, hiszen az ellen nem lehet védekezni.

Hajtsa végre a megelőzés megfelelő formáját. A megelőzésben nem működik az egy kaptafára való dolgozás, hiszen minden vállalat kultúrája különböző, ez pedig felhasználói szinten eltérő igényeket jelent. Meg kell találni a cég összes üzletágára megfelelő megelőzési modellt – és amennyiben nem megfelelő, le kell cserélni azt.

Automatizálni és integrálni. Az összes eszköznek együtt kell dolgoznia, a végpontvédelemnek össze kell dolgoznia a hálózatvédelemmel.

Egységben az erő. Nem kell újra feltalálni a kereket: lehet – és szükséges is – tanulni másoktól, megosztani a tapasztalatokat, így a minket körülvevő adatokra támaszkodva lendülhetünk ellentámadásba.

 

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

A CARBON BLACK TERMÉKÉT

Carbon Black Security Platform

Carbon Black Security Platform az első és egyetlen olyan végpontvédelmi megoldás, ami segít megállítani a támadásokat, véd minden végpontot, és automatizált megfelelőségi szabályozást tartalmaz. Kizárólag a Carbon Black Security Platform biztosít átfogó megelőzési, fenyegetés-keresési, felderítési és reagálási képességeket, amelyek lehetővé teszik az átfogó IT és biztonsági csapatoknak elérni az adaptív, centralizált kiberbiztonsági menedzsmentet.

 

Figyeljen minden mozdulatot, előzze meg az összes támadást

  • Automatizálja az adatküldést a folyamatos rögzítéssel, a központosítással és a végpont tevékenységének megőrzésével.
  • Legyen a birtokosa egy olyan rendszernek, ami dinamikusan, másodpercek alatt képes modellezni a teljes támadási láncot.
  • Térképezze fel a vállalaton belül, hogy honnan indult az incidens, így a gyökerekhez visszatérve könnyebben meg lehet állítani.
  • Izolálja, szüntesse meg, orvosolja és tiltsa meg a támadóknak, hogy egy megadott végpontról hajtsanak végre folyamatos támadást.

 

Még több információ

Fedje fel az ellenfelet

A nyeréshez több kell a támadás frontális megállításánál. A végső díj elnyeréséhez szükség van rálátásra, meg kell érteni az ellenfél motivációját és taktikáit. A CB Security Platform páratlan előzetes értékelést ad az ismert jó- és rosszindulatú szoftverekről, domainekről. Ez az IT és a védelmi csapat kezébe egy olyan fegyvert ad, aminek segítségével hatékonyan tudják felvenni a harcot a támadókkal.

A CB Security Platformmal:

 • Bizalom alapján határozhatjuk meg a végpontvédelmi szabályokat, egyedi eseményekre alapuló riasztásokat készíthetünk, illetve priorizálhatunk bizonyos vizsgálatokat.
 • A támadás kontextusára alapozva és a hozzárendelt adatokat figyelembe véve leplezhetjük le az ellenséget és azonosíthatjuk a támadás mögött álló fenyegető csoportot.
 • Meghatározhatjuk a támadó származási országát, a hozzá kapcsolódó, korábban végrehajtott behatolásokat, az ismert taktikákat, technikákat és eljárásokat.

Többszörös megelőzési lehetőségek

A legtöbb végpontvédelmi megoldás egy kaptafára készül, tehát nem veszik figyelembe a felhasználó vállalat adottságait, az eltérő vállalati kultúrát, a különböző felhasználói igényeket. Ezzel szemben a CB Security Platformmal megtalálhatjuk a helyes egyensúlyt a szervezet igényei és a célfeladat között.

A főbb funkciók az alábbiak:

 • A világ leghatékonyabb és legszéleskörűbben elfogadott whitelisting képességei
 • Az észlelésen alapuló megelőzési stratégiák használata
 • Fejlett fájlintegritás-monitoring és ellenőrzési képességek
 • PCI DSS, HIPAA/HITECH, SOX, NERC CIP, NIST 800-53 és más fejlett megfelelőségi keretrendszerek támogatása

Flexibilis telepíthetőség

Találja meg azt a telepítési modellt, ami illeszkedik az üzleti igényeihez. Kizárólag a CB Security Platform kínál többféle telepítési lehetőséget, így egyaránt támogatva a legnagyobb mamutcégeket és a dinamikus start-upokat. A minimális számítási teljesítményt igénylő, észrevétlenül működő végpontvédelmi érzékelők nem befolyásolják a végpontokat vagy a felhasználókat. Ezen felül az összes jelentős vállalati operációs rendszer (Windows, Mac OS X és Linux) támogatása megoldott.

 

Még több információ

 

Egyesített védelem

A tudás hatalom, ezt már több ezer évvel ezelőtt is tudták, azonban napjainkra kezdik elfelejteni ezt az aranyigazságot. Ezzel szemben a CB Security Platform a felhasználóktól begyűjtött tapasztalatokra építkezve egy egyesített frontként veri vissza a támadókat. A Carbon Black több mint kétezer ügyfélből, hetvennél is több IR (incident response) partnercégből és menedzselt védelmi szolgáltatókból álló közösséghez megéri csatlakozni.

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

 

A Carbon Black végpontvédelmi megoldás demójának letöltése

Kész megvitatni, hogyan használhatja a következő generációs végpontvédelmet?Klikk a letöltéshez


To Top