CARBON BLACK

Defense

Ajánlatkérés

CARBON BLACK DEFENSE

A Carbon Black Enterprise Protection az egyetlen újgenerációs végpontvédelmi megoldás, ami a veszélyt a sokrétű megelőzési opcióinak köszönhetően még a bekövezte előtt hárítja el, mindezt valós időben mutatva az összes monitoring környezetben, kiegészítve az átfogó megfelelőségi szabálykészlettel. A termék sikere megkérdőjelezhetetlen: több mint kétezer szervezet használja a világon. Ön mikor kezdi el gyarapítani az elégedett felhasználók körét?

Áttekintés CB Security Platform CB Defense CB Response

A megoldás lehetővé teszi az IT, az infrastruktúra, a biztonsági és a tanúsítványokért felelős csapatnak, hogy rendszertípusoktól, üzletágaktól és felhasználóktól függően telepítsenek, automatizáljanak és szabjanak meg védelmi politikákat. A világon legszélesebb körben használt alkalmazáskezelő megoldásként a CB Enterprise Protection páratlan rugalmasságot, teljesítményt, skálázhatóságot és a vállalati minőségi követelményeknek való megfelelést garantál.

A Carbon Black Enterprise Protection korábban Bit9 Security Platform néven volt ismert.

Többszörös megelőzési lehetőségek

Többszörös megelőzési lehetőségek

A legtöbb végpontvédelmi megoldás egy kaptafára készül, tehát nem veszik figyelembe a felhasználó vállalat adottságait, az eltérő vállalati kultúrát, a különböző felhasználói igényeket. Ezzel szemben a CB Enterprise Protectiönnel megtalálhatjuk a helyes egyensúlyt a szervezet igényei és a célfeladat között.

A főbb funkciók az alábbiak:

  • Többrétegű végpontvédelem közül lehet választani: a támadásokat különféle végpontvédelmi megelőző beállításokkal van lehetősége megállítani.
  • A rugalmas végpontvédelmi szabályok a felhasználó felügyelete alatt állnak.
  • Implementálják a legjobb választásokat, így elősegítve, hogy azok illeszkedjenek a vállalati kultúrába, valamint kielégítsék a különböző felhasználók igényeit.

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top