CheckMarx

Az iparág leginkább átfogó szoftverbiztonsági platformja, a DevOps segítésére, mely statikus és interaktív alkalmazásbiztonsági tesztelést nyújt.

Minden, ami a biztonságos szoftverfejlesztéshez szükséges, egy platformba integrálva.

CheckMarx

A Checkmarx segítségével:

  • Biztonság a kezdetektől: A legátfogóbb, egységes szoftverbiztonsági megoldás, amely szorosan integrálja a SAST, az SCA, az IAST és a fejlesztői tudást, hogy a biztonsági aspektust beágyazza az SDLC minden szakaszába.
  • A DevOps sebességével: Kizárólag a Checkmarx teszi lehetővé a szoftverbiztonsági kockázatok kezelését a DevOps sebességével – az alkalmazások gyorsan és biztonságosan állíthatók elő a fejlesztő munkafolyamatainak megszakítása nélkül.

 

CheckMarx

Checkmarx SAST (CxSAST)

Egy vállalati szintű, rugalmas és pontos, statikus elemző megoldás, amely az egyedi kódok több száz, különböző biztonsági résének azonosítására használható. A fejlesztői gárda, a DevOps és a biztonsági csapatok alkalmazhatják a forráskódok elemzésére az SDLC korai szakaszában, sérülékenységek azonosítására és az azok javítására. Több, mint 25 kódolási és szkriptnyelvet, illetve azok keretrendszereit is támogatja. A forráskód-elemzés konfiguráció nélkül is használható.

CheckMarx

Checkmarx Open Source Analysis (CxOSA)

A mai szoftverek számos nyílt forráskódú összetevőt és harmadik fél által létrehozott könyvtárat használnak az egyedi kóddal összekapcsolva. Következésképp, a kódban elavult, vagy potenciálisan sebezhető, nyílt forráskódú komponensek is lehetnek, így nélkülözhetetlen ezek vizsgálata is. A CxOSA hatékony megoldást biztosít a szoftverösszetétel elemzésére, valamint integrálható a Checkmarx iparágvezető statikus alkalmazásbiztonsági tesztelési technológiájával (CxSAST), hogy növelje a nyílt forráskódú szoftverek biztonságát és minimalizálja azok biztonsági kockázatát.

CheckMarx

Checkmarx Interactive Application Security Testing (CxIAST)

A Checkmarx interaktív alkalmazásbiztonsági tesztelőprogramja kitölti a kritikus szoftverbiztonsági rést azáltal, hogy kihasználja a meglévő funkcionális tesztelési tevékenységeket a futó alkalmazások sérülékenységének felismerésére. Ez az iparág első IAST-megoldása, amely teljes mértékben integrálódik a SAST-hoz. Saját lekérdezési nyelvet használ, aminek a segítségével nagyobb pontossággal azonosíthatók a sebezhetőségek.

CheckMarx

Checkmarx AppSec Awareness (CxCodebashing)

A Checkmarx Codebashing a szoftverbiztonság kultúráját ápolja. Segíti a fejlesztőket a biztonságos programozási alapelvek megismerésében, így a későbbiekben a gyakori biztonsági hibák elkerülhetők.

CheckMarx

Pin It on Pinterest