CISCO AMP

Advanced Malware Protection

Ajánlatkérés

 

ÁTLÁTHATÓSÁG ÉS IRÁNYÍTÁS A KOMOLYABB TÁMADÁSOK LEKÜZDÉSÉRE

Behatolásmegelőzés. Rosszindulatú tevékenység folyamatos nyomon követése. Gyors rosszindulatú fájlfelismerés. Rosszindulatú fájlok eltávolítása.

A Cisco Advanced Malware Protection (AMP) globális fenyegetettségekkel kapcsolatos információkat, fejlett sandboxing technológiát és valós-idejű kártékony fájlblokkolást biztosít. Hogy ne csak a megelőzésben bízzon, az AMP folyamatosan elemzi a fájlaktivitást a hálózaton keresztül, így gyorsan észrevehető, elkülöníthető és eltávolítható a rosszindulatú fenyegetés.

  • Vezető behatolás detektálás
  • Idő a detektálásra
  • Kártékony fájlminták naponta

Funkciók

 

Kulcsfontosságú funkciók

Globális threat intelligence

Szakértőink a Cisco Talos-nál napi szinten több millió mintát és több terabájtnyi adatot elemeznek, amit később az AMP-be töltenek fel. Az AMP ezután összeveti a fájlokat, telemetriai adatokat és fájl viselkedést ezzel a kontextusgazdag adatbázissal, hogy proaktívan tudjon védekezni az ismert és újonnan felbukkanó fenyegetésekkel szemben.

Még több információ

 

Fejlett sandboxing

A fejlett sandboxing-nak köszönhetően automatizált statikus és dinamikus analízist lehet végezni a fájlokon több mint 700 viselkedési mutató segítségével. Ezek az elemzések felfedik a rejtőzködő fenyegetéseket és segítik a biztonsági csoportoknak felismerni, priorizálni és blokkolni a kifinomult támadásokat is.

Azonnali malware felismerés és blokkolás

Blokkolja valós időben a hálózatba beférkőzni kívánó rosszindulatú fájlokat. Az anti-vírus motor, az egy az egyben történő mintaösszevetés, a gépi tanulás és a lenyomatolvasás által az AMP elemzi a fájlokat a belépési ponton, hogy megfogja mind az ismert és az ismeretlen rosszindulatú elemeket. Az eredmény? Gyorsabb felismerési idő és automatikus védelem.

 

Folyamatos analízis és retrospektív biztonság

Amint a fájl belép a hálózatba, az AMP folyamatosan figyeli, elemzi és feljegyzi annak tevékenységét, a fájl elhelyezkedésétől függetlenül. Ha a későbbiekben rosszindulatú viselkedést mutat, akkor az AMP a biztonsági csoportnak küld egy retrospektív jelzést, amely leírja honnan jött a fájl, most hol van és jelenleg mit csinál. Pár kattintás segítségével a fájlt el lehet különíteni és helyreállítást végezni.

 

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

A CISCO TERMÉKÉT

 

 

Találja meg a legjobb AMP megoldást

Advanced Malware Protection előfizetéshez kötött, webalapú kezelőfelülettel rendelkezik és bármilyen platformra telepíthető.

 

 

 

 

Tapasztalja meg a fejlett malware védelmet

Manapság a harc a fejlettebb fenyegetéssekkel szemben komolyabb kártékony fájlokkal szembeni védelmet igényel.

Cisco AMP új-generációs végpontvédelmet biztosít, ellenőrzi fájlokat többféle antivírus technológiával, magába foglalva a Cisco antivírus motorját is.

Cisco Advanced Malware Protection egy lépéssel előrébb tart mint a legtöbb rosszindulatú fájldetekciós eszköz azzal, hogy folyamatosan monitorozza az összes fájlt a hálózatban. Ha a Cisco AMP észrevesz rosszindulatú tevékenységet, azonnal segít helyreállítani a problémát.

Cisco AMP a végpontoknak megoszt fenyegetésekkel kapcsolatos információkat a hálózati, email és webes biztonsági eszközeivel. Az eredmény? Egy kohéziós környezet, ami a rosszindulatú fájlvédelmi eszközöket összeköti egymással, hogy fenyegetésekkel kapcsolatos információkat osszon meg.

Készen áll rá, hogy megnézze mire képes az AMP? Kérjen kettőtől négy hétig terjedő próbaverziót.

 

Kérjen ingyenes teszt eszközt, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top