CISCO NGIPS

Újgenerációs behatolásmegelőző rendszerek

Ajánlatkérés

 

ÁTFOGÓ ÉS EGYENLETES VÉDELEM

Nagy teljesítmény. Rugalmasság. Biztonsági műveletekre való felhatalmazás.

Mivel a számítógépes támadások fejlődnek, a hálózati biztonság páratlan átláthatóságot és intelligenciát igényel, amely kiterjed az átfogó védelemre szemben felbukkanó összes fenyegetésre. Különböző szervezeti felelősségek és napirendek megkövetelik az egységes biztonsági végrehajtási mechanizmusra meglétét. A növekvő működési igények miatt, megújult NGIPS-re van szükség , hogy mélyebb biztonságot és átláthatóságot kínál a vállalkozás számára.

  • Vezető behatolás detektálás
  • Idő a detektálásra
  • Megtakarítás a biztonság automatizálásból adódóan

Funkciók

 

NGIPS tulajdonságai és előnyei

 

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

A CISCO TERMÉKÉT

 

 

Válassza ki a legjobb NGIPS-t az Ön számára

A Cisco Firepower NGIPS számos készülékmodellben, fizikai és virtuális formában is elérhető. Válassza ki a legmegfelelőbb megoldást a használathoz és az igényekhez mérten.

 

 

 

Kiváló fenyegetések elleni védelem a Firepower NGIPS-től

  • Behatolásérzékelés: Állítson meg több fenyegetés és címzéses támadást. A sérülékenységmegelőzéshez, a Cisco Next-Generation Intrusion Prevention System képes megjelölni a gyanús fájlokat és elemzi a még nem felismert fenyegetéseket.
  • Nyilvános felhő: Érvényesítse az egyenletes biztonsági szintet mind a nyilvános, mind a privát felhők fenyegetés menedzsmentjében. Firepower NGIPS a Cisco nyílt architektúráján alapul és támogat Azure, AWS, VMware,illetve más virtualizációs megoldásokat.
  • Belső hálózati szegmentáció: Alkalmazza a hálózati napirendeket, olyan végrehajtási mechanizmussal, amelyek kiterjednek a különböző belső szervezetek követelményeire.
  • Sérülékenység és patch kezelés: Használja fel az ajánlásokat a Cisco IPS-től, hogy rövidebb idő alatt javítsa a kiemelt prioritású biztonsági réseket, kevesebb erőforrással, késedelem nélkül, a szervezet tesztelési folyamatából vagy környezetéből.

 

Kérjen ingyenes teszt eszközt, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top