Crowdstrike

Crowdstrike Falcon

Újgenerációs végpontvédelmi megoldás

Crowedstrike logo

A Falcon különböző modulokkal rendelkezik, amelyek a megvásárolt csomagtól függnek. A következőkben a legfontosabb komponensekről olvashatnak, amellyel a Falcon fel van szerelve.

Falcon Prevent: Next Generation Antivirus

A CrowdStrike újgenerációs víruskeresője egyetlen megoldással véd mindennemű támadástól az egyszerű malware-ektől kezdve a szofisztikált támadásokig – még offline állapotban is.

A Falcon Prevent másodpercek alatt teljesen működőképes, nincs szükség szignatúrákra, finomhangolásra vagy költséges infrastruktúrára.

A kezdeti telepítéstől a folyamatos napi használatig a Falcon Prevent szinte nulla hatást gyakorol a végpontra

FALCON INSIGHT
FALCON INSIGHT

Falcon Insight: Endpoint Detection and Response (EDR)

A folyamatos megfigyelés rögzíti a végpont tevékenységét, így pontosan tudja, mi történik – egyetlen végpont fenyegetettségétől kezdve a teljes szervezet fenyegetettségi szintjéig.

A Falcon Insight láthatóságot és mélyreható elemzést biztosít a gyanús tevékenységek automatikus észlelése és a lopakodó támadások – és a jogsértések – megakadályozása érdekében.

A Falcon Insight felgyorsítja a biztonsági műveleteket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy minimalizálják a riasztások kezelésére fordított erőfeszítéseket, és gyorsan kivizsgálhassák és válaszolhassanak a támadásokra.

Falcon X: Automated Threat Intelligence

FALCON X

Automatikusan kivizsgálja az eseményeket, és felgyorsítja a riasztási osztályozást és reagálást. A Falcon platformba beépítve másodpercek alatt működik.

FALCON X PREMIUM

A Premium magában foglalja a fenyegetések hírszerzését és a CrowdStrike szakértőinek kutatásait is, amelyek lehetővé teszik, hogy megelőzze a nemzetállami, eCrime és hacktivista támadásokat.

FALCON X ELITE

Az Elite kibővíti csapatát egy intelligence analyst-hoz való hozzáféréssel, hogy segítsen snivédekezni a vállalatát célzó támadásokkal.

FALCON X
FALCON OVERWATCH

Falcon OverWatch: Proactive Managed Threat Hunting

Az OverWatch csapata rendíthetetlenül vadászik, hogy észrevegye és megállítsa a legrejtőzködőbb kifinomult fenyegetéseket is: a fenyegetések 1% -ának 1% -a, amely némán beolvad és betöréshez vezet, ha észrevétlen marad.

Az OverWatch a legjobb eredményeket biztosítja azáltal, hogy a képzett analsytokat a legfejlettebb technológiákkal ötvözi. Elit humán szakértőink felhőalapú adatokat, egyedi eszközöket és naprakész threat intelligence-t használnak arra, hogy soha nem látott gyorsasággal és terjedelemben vadásszanak.

A CrowdStrike Falcon® platform központi elemeként az OverWatch minden méretű szervezet számára eredményeket szolgáltat, a csapat zökkenőmentes kiterjesztéseként működik – minimalizálva az overheadet, az összetettséget és a költségeket

Cloud Security Solutions: Falcon for Azure

Betekintést nyerhet az Azure-erőforrások hatókörébe és jellegébe, így biztosíthatja az összes virtuális gépet, feltárhatja és csökkentheti a kockázatokat, és csökkentheti a támadási felületet.

Az Azure workload események és a virtuális gép metaadatainak átfogó láthatósága lehetővé teszi a detekciót, a reagálást, a proaktív threat-huntingot és a kivizsgálást annak érdekében, hogy semmi ne maradjon láthatatlanul a felhőkörnyezetben.

A kulcsintegrációk támogatják a folyamatos integráció / folyamatos kézbesítés (CI / CD) munkafolyamatokat, lehetővé téve az Azure-workloadok DevOps sebességgel történő biztosítását a teljesítmény feláldozása nélkül

FALCON ON GOVCLOUD

További modulok:

  • Falcon Discover: IT Hygiene – link
  • Falcon Firewall Management – link
  • Falcon Spotlight: Vulnerability Management – link
  • Falcon Device Control – link
  • Falcon for Mobile – link
Top