[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_wp_text]

[xyz-ips snippet=”metadatatitle”]

[/vc_wp_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

A zsarolóvírusok továbbra is az egyik legelterjedtebb kártevők, népszerűségük a kiberbűnözők körében nem csökken, ennek ellenére számos vírusvédelmi megoldás nem nyújt kielégítő védelmet ellenük. A Kaspersky az elsők között fejlesztette ki védelmi mechanizmusát, mely nagy hatékonysággal veszi fel a harcot a kriptovírusokkal szemben. Ezt a védelmi megoldást most ingyenesen, bárki számára elérhetővé tette a Kaspersky egy különálló program, a Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business formájában.

A Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business azonnali védelmet biztosít a zsaroló és krypto vírusok ellen. Együttműködik a legtöbb ismert vírusvédelmi megoldással, így a végfelhasználónak nem kell Kaspersky védelmi megoldással rendelkeznie, hogy kiélvezze annak egyedi védelmi mechanizmusát. A programot a következő linken lehet letölteni. Partneroldalunkon, a biztonsagiszoftver.hu-n pedig tovább él a Kaspersky akciónk, aminek keretében 10-30-50%-os kedvezményeket biztosítunk a védelmi megoldásokra.

A Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business kiegészítő védelmet nyújt azon vállalatok számára, amelyek nem használják a Kaspersky Lab fejlett biztonsági megoldásait. Ez a gyors és kisméretű program megóvja a cégeket a legnagyobb pénzügyi veszteségeket okozó fenyegetésektől, a zsarolóírusoktól, különösen azok legveszélyesebb változataitól, a kritikus fájlokat titkosító vírusoktól. Ezek a rosszindulatú zsarolóvírusok elérhetetlenné teszik az értékes üzleti dokumentumokat, és arra kényszerítik a vállalkozásokat, hogy az adataik helyreállításáért váltságdíjat fizessenek. Ennek a veszélynek a kiküszöbölésére és a Windows-alapú végpontok védelmére a Kaspersky Lab Anti-Ransomware Tool for Business két alapvető technológiát használ:

  • A Kaspersky Security Network nevű felhőalapú szolgáltatás összegyűjti és feldolgozza az önkéntes résztvevők millióitól érkező, anonim kiberbiztonsági adatokat. A Kaspersky Security Network révén a Kaspersky Lab másodpercek alatt képes friss védelmi információkat szolgáltatni, lehetővé téve a gyors reagálást és a magas szintű védelmet.
  • A System Watcher nevű fejlett proaktív biztonsági technológia figyelemmel kíséri az összes fontos rendszereseményt, többek között az operációs rendszer fájljainak és konfigurációinak létrehozását és módosítását, valamint a hálózaton keresztüli programvégrehajtást és adatcserét. Az eseményeket naplózza és elemzi, s ha egy program rosszindulatú tevékenységet végez, blokkolja azt, megakadályozva ezzel a további fertőzést.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_wp_text][xyz-ips snippet=”metadatatime”]

 [/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

Pin It on Pinterest