CTI / HONEYPOT

Átfogó threat intelligence megoldások

Ajánlatkérés

 

 

 

FEDEZZE FEL

AZ ANOMALI TERMÉKÉT

 

ANOMALI | Átfogó threat intelligence megoldások vállalatok számára

Az Anomali threat intelligence platformjai lehetővé teszik a hálózat valós fenyegetettségeinek azonosítását, bármekkora vállalat esetében – csupány néhány másodperc alatt.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje egyedi árajánlatunkat, vagy az ingyenes próbaverziók egyikét!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A RECORDED FUTURE TERMÉKÉT

 

RECORDED FUTURE | Az elsőszámú threat intelligence szolgáltató

A Recorded Future megoldása kombinálja az automatikus tanulást a legnagyobb fenyegetettség adatbázissal, hogy automatizáltan releváns választ adjon rájuk valós időben.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje személyreszabott árajánlatunkat, vagy ingyenes demót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A HONEYBOX TERMÉKÉT

 

HONEYBOX | Egyszerű és megbízható védelem a kiber támadások ellen

A HoneyBox egy Honeypot eszköz, amely hatékony védelmet nyújt a kiber támadások ellen és szinte minden területen használható, bármelyik iparágban.

 

Áttekintés Funkciók

 

A helyi hálózat védelme

Egy vagy több honeyBox használatával, a pici és a hatalmas hálózatok egyaránt ellenőrzés alatt tarthatóak. Ennek eléréséhez az eszköz virtuális honeypotokat helyez le a hálózat különböző szegmenseiben. Egy céleszközzel több száz honeypotot lehet konfigurálni.

Kritikus területek megfigyelése

A honeyBoxokkal a hálózat érzékenyebb területeit is felügyelet alatt lehet tartani, ezzel a támadók tevékenységeit is ellenőrizhetjük, így a komplex rendszerek megfigyelését meg lehet valósítani bármiféle interferencia nélkül.

Malware detektálás

A rosszindulatú szoftverek a belső hálózaton való terjedésükhöz olyan mechanizmusokat használnak, amelyeket a honeyBox biztosan érzékel. Ilyen mechanizmusok például a létező rendszerek utáni szkennelés, az azokon futó szolgáltatások felcímezése, majd a gépek megfertőzése egy rosszindulatú kód bevezetésével.

Használata

A honeyBoxok egy kutatói rendszer komponenseiként is alkalmazhatóak, így több virtuális honeypotot jelölhetünk ki megfigyelésre, követésre és a támadások analizálására. A hasonló kutatói rendszerek értékes eszközök, amelyek a támadás jobb megértését segítik elő.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen még több információt, vagy árajánlatot!

TOVÁBB


To Top