CTI / HONEYPOT

Átfogó threat intelligence megoldások

Ajánlatkérés

 

 

 

FEDEZZE FEL

AZ ANOMALI TERMÉKÉT

 

ANOMALI | Átfogó threat intelligence megoldások vállalatok számára

Az Anomali threat intelligence platformjai lehetővé teszik a hálózat valós fenyegetettségeinek azonosítását, bármekkora vállalat esetében – csupány néhány másodperc alatt.

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje egyedi árajánlatunkat, vagy az ingyenes próbaverziók egyikét!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A RECORDED FUTURE TERMÉKÉT

 

RECORDED FUTURE | A gépi tanulást ötvözi az elérhető legnagyobb fenyegetési adathalmazzal

A világ legnagyobb öt cége közül négynek ők szolgáltatunk, és több mint harmincezer informatikai biztonsági szakértő használja a Recorded Future-t minden nap. A gépi tanulást ötvözi az elérhető legnagyobb fenyegetési adathalmazzal a valós időben történő releváns segítségnyújtás érdekében.

Áttekintés Funkciók

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje személyreszabott árajánlatunkat, vagy ingyenes demót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A HONEYBOX TERMÉKÉT

 

HONEYBOX | Egyszerű és megbízható CTI megoldás

A honeyBox-szal hálózatokat ellenőrizhet, így kifejezetten költségkímélő módon érzékelheti és figyelheti meg a támadásokat és a malware-ek terjedését. A megoldás nagy mennyiségű támadható rendszert emulál (alacsony interakciójú honeypotokat) különböző hálózati szegmensekben.

Áttekintés Funkciók

 

A helyi hálózat védelme

Egy vagy több honeyBox használatával, a pici és a hatalmas hálózatok egyaránt ellenőrzés alatt tarthatóak. Ennek eléréséhez az eszköz virtuális honeypotokat helyez le a hálózat különböző szegmenseiben. Egy céleszközzel több száz honeypotot lehet konfigurálni.

Kritikus területek megfigyelése (pl.: szerverfarmok, DMZ-k)

A honeyBoxokkal a hálózat érzékenyebb területeit is felügyelet alatt lehet tartani, ezzel a támadók tevékenységeit is ellenőrizhetjük, így a komplex rendszerek megfigyelését meg lehet valósítani bármiféle interferencia nélkül.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen még több információt, vagy árajánlatot!

TOVÁBB


To Top

AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató