CyberArk Alero

CYBERARK ALERO

Csatlakoztassa gyorsan és biztonságosan külső partnereit belső Cyberark alkalmazásaihoz

SE VPN, SE TELEPÍTÉS, SE JELSZAVAK

A Cyberark Alero lehetővé teszi a közel valós idejű, SaaS alapú, többfaktoros autentikációt, felhős környezetben. Ennek és a Cyberark alaprendszerek integrálásának köszönhetően lehetségessé válik, hogy a külső partnerek csak azon adatokhoz és rendszerekhez férjenek hozzá a belső infrastruktúrán, amihez ténylegesen szükségük van, mindezt ráadásul széleskörűen auditálható módon. Az Alero fejlesztésekor a gyorsaság, az egyszerű beállíthatóság és a biztonság növelése voltak az elsődleges szempontok, hogy a külső partnerek hozzáférése ne csak egyszerű, de könnyen testreszabható és auditálható legyen. A VPN hozzáférések és jelszavak eliminálásával az alkalmazás adminisztrációs terhei alacsonyak, ezzel is javítva a szervezet biztonságát.

AZ ÜZEMELTETÉSBEN

Segítségével lecsökkenthető az adminisztrációs csapatok leterheltsége, mivel nem kell semmilyen VPN-t, agenteket és jelszavakat menedzselni és visszavonni.

A BIZTONSÁGÉRT    

A hagyományos, token és VPN alapú hozzáféréseknél biztonságosabb, a Cyberark Core Privileged Access Security alkalmazással együttműködni képes eszköz, mely egy új szintet mutat be a hozzáféréssel kapcsolatos biztonságban

KÜLSŐ BESZÁLLÍTÓKNAK

Egyszerűbb és gyorsabb kapcsolódási lehetőséget nyújt a CyberArk alapszolgáltatásaihoz és lehetővé teszi a felhőalapú, biometrikus azonosítást, extra eszközök nélkül.

ZERO TRUST ACCESS

Biztosítja, hogy a partnereknek minden esetben autentikálniuk kelljen, ha a Cyberark által menedzselt, kritikus eszközhöz szeretnének hozzáférni.

JUST-IN-TIME PROVISIONING

Egyszerűvé teszi a hozzáférések megosztását a CyerArk Core Privileged Access Security segítségével.

BIOMETRIC MULTI-FACTOR AUTHENTICATION

Az okostelefonok ujjlenyomatolvasójának segítségével képes azonosítani a felhasználókat.

INTEGRATION WITH CORE PRIVILEGED ACCESS SECURITY

Teljes transzparenciát nyújt a partnerek tevékenységével kapcsolatban, riportálhatóan és auditálhatóan.

Top