CyberArk Core Privileged Access Security

CYBERARK CORE PRIVILEGED ACESS SECURITY

Megvédi és biztonságossá teszi a magas szintű hozzáférések és fiókok használatát, mindenhol.

A BIZTONSÁGÉRT

A szervezet kitettségének csökkentése érdekében biztonságosan tárolja, rotálja és menedzseli a privilegizált hozzáféréseket, melyek használatát képes monitorozni, illetve az esetleges magas kockázatú műveleteket automatán megakadályozni.

A BIZTONSÁGÉRT

A szervezet kitettségének csökkentése érdekében biztonságosan tárolja, rotálja és menedzseli a privilegizált hozzáféréseket, melyek használatát képes monitorozni, illetve az esetleges magas kockázatú műveleteket automatán megakadályozni.

AUDITHOZ

Beépített, széleskörűen konfigurálható reportolási rendszer, mely a teljes üzemeltetési környezeten keresztül képes információt adni a privilegizált fiókok használatáról, ezzel javítva és gyorsítva a kockázat alapú auditálást.

„Több, különböző megoldást is teszteltünk, de a Cyberark megoldása felelt meg legjobban igényeinknek. Kedveltük a Cyberark platformjának holisztikus megközelítését és azt, hogy képes központosítva és biztonságosan menedzselni a hozzáféréseket, többek között az SSH kulcsokét is, mely számunkra kritikus fontosságú”

Henrique Igutti – Information Security Officer at FS

STANDARD CORE PAS

Kockázat alapú hozzáférésvédelem és session management, a privilegizált hozzáféréseket kihasználó támadások megelőzése és kivédése érdekében.

Felfedezi és kezeli a hozzáféréseket

Képes az infrastruktúra folyamatos szkennelésére, hogy fölfedezze az összes, magas jogosultságú hozzáférést, illetve azokat manuálisan, vagy automatán földolgozza és kezelje, az előre beállított szabályrendszer alapján.

A hozzáférések és munkafolyamatok elkülönített kezelése

Képes transzparensen elkülöníteni a kritikus rendszereket és hozzáféréseket a végfelhasználóktól, így létrehozva egy olyan munkakörnyezetet, mely képes védelmet nyújtani a kritikus felhasználói fiókok számára.

A munkafolyamatok rögzítése és auditálása

Képes automatán rögzíteni és tárolni a privilegizált munkafolyamatokat, egy központi, titkosított tárolóba, illetve audit szempontból priorizálni a rögzített és a rögzítés alatt lévő videókat, hogy egyből le tudja rántani a leplet az gyanús tevékenységekről.

A munkafolyamatok valós idejű monitorozása

Az alkalmazás adminisztrátorai képesek valós időben megtekinteni a rögzített videókban kiadott parancsokat és lenyomott billentyűket, így gyanús tevékenységek esetén egyből értesíteni a SOC és IT csapatokat.

A kockázatos tevékenységek remediálása

Képes felfüggeszteni, vagy megszüntetni a kockázatos munkameneteket és kezdeményezni a felhasználói azonosító/jelszó páros cseréjét, ha az kompromittálódott.

ADVANCED CORE PAS

A továbbfejlesztett védelmet kínáló Cyberark modulok képesek teljesen integrálódni a Standard Core Privileged Access Security Solution csomagba, ezzel egy komplex, holisztikus biztonsági csomagot létrehozva, mely a kiépítés helyétől (helyszíni, felhős, vagy hibrid) függetlenül segíteni az audittal, IT biztonsággal, vagy éppen az üzemeltetéssel foglalkozó csapatokat.

LEAST PRIVILEGE SERVER PROTECTION

Központilag menedzselhető és betartatható, granuláris hozzáférési kontroll, melynek segítségével mind Windows, mind *NIX alapú szervereken, központilag auditálhatóak a magas szintű hozzáféréssel rendelkező felhasználók.

DOMAIN CONTROLLER PROTECTION

Képes a hálózat folyamatos monitorozására és ezáltal az esetleges Kerberos-alapú támadások leleplezésére, mint a „Pass-the-Hash” és a „Kerberos Golden Ticket”. Ezen támadások felderítésével egyidőben képes blokkolni is azokat.

FLEXIBILIS KIÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

Legyen szó felhőről, illetve lokális, vagy hibrid kiépítésről, a Cyberark minden igényt kielégít.

Top