CyberArk Shared Technology Platform

Bevált nagyvállalati menedzsment-platform, ami biztonságot, skálázhatóságot, valamint központosított szabálymenedzsmentet kínál

Ajánlatkérés

Enterprise Password Vault SSH Key Manager Privileged Session Manager Privileged Threat Analytics App Identity Manager
 
A CyberArk Shared Technology Platform (Megosztott Technológiai Platform) a Privileged Account Security Solution alapjául szolgál, és lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy egyetlen infrastruktúra hadrendbe állításával, majd annak igényeknek megfelelő bővítésével kiszolgálják a vállalat változó igényeit. A platformra épülő termékek zökkenőmentes integrációja gondoskodik a lehető legalacsonyabb fenntartási költségekről, összevont kezelésről, szabályok ellenőrzéséről, valamint jelentési képességekről. A platform nagyvállalati szintű biztonságot, skálázhatóságot, valamint magas rendelkezésre állást biztosít egyetlen, integrált megoldáson keresztül. A bármilyen IT környezetbe integrálható – tehát helyi vagy akár felhőalapú megoldással – Shared Technology Platform a CyberArk Privileged Account Security Solution alapja.

A CyberArk Shared Technology Platform megoldásai

 • A Digital Vault (Digitális Széf) egy izolált, fenyegetettségek elhárítására kiképzett szerver, ami a feladatok elkülönítését, magas rendelkezésre állást, katasztrófa esetén helyreállítást, valamint többrétegű biztonságával soha nem látott védelmet kínál. Az integritásának biztosítása érdekében az összes CyberArk termék a Digital Vaulttal kommunikál egy gyártóspecifikus protokollon keresztül, amely lehetővé teszi az összes terméknek és protokollnak a kulcsok, jelszavak, házirend-beállítások és naplók biztonságos tárolását.
 • A Master Policy egy innovatív szabálymotor, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára a fiókbiztonsági politikák meghatározását, kezelését, valamint monitorozását egyetlen egyszerű, intuitív kezelőfelületen. Az egykor bonyolult ügyviteli szabályozási eljárásmódok és procedúrák technikai beállításokká való átalakítása könnyedén menedzselhetővé és érthetővé vált a vállalat munkatársai számára, így a biztonsági-, (ön)ellenőrzési- valamint kockázatelemzési csapatok számára.
 • Az Enterprise-Class Integration magában foglalja az eszközök, hálózatok, alkalmazások és szerverek (beleértve a weboldalakat és a közösségi médiát) out-of-the-box támogatását. A kiterjedt integrációs lehetőségek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy bármilyen IT környezetben – attól függetlenül, hogy az helyi vagy felhőalapú – a Privileged Account Security Solutionre támaszkodjanak.
 • A skálázható, flexibilis, alacsony számítási igényű architektúra globális skálázhatóságot kínál minimális hatással a rendszerre. A megoldás összetevői önállóan dolgoznak, de kihasználják a megosztott erőforrásokat, lehetővé téve a szervezeknek, hogy gyorsan adaptálódjanak a változó üzleti igényeknek.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

Funkciók

A CyberArk Shared Technology Platform célja az alapoktól kezdve a fiókok maximális biztonsága. A platform lehetővé teszi a szervezetek számára a teljes fiókbiztonsági megoldás implementálását, bővítését, valamint menedzselését egy közös infrastruktúrán keresztül.

 • Meghamisíthatatlan tároló az adatok, a naplófájlok, valamint felvételek tárolásához – garantálja az érzékeny információk védelmét az illetéktelen hozzáféréssel valamint a visszaélésekkel szemben.
 • Magas rendelkezésre állású és katasztrófa utáni helyreállító modulok rendelkeznek a beépített hibatűrő intézkedésekkel, biztonságos helyreállító-rendszerrel, ezzel eleget téve a katasztrófák utáni helyreállítással szemben támasztott követelményeknek.
 • Nagyvállalati skálázhatóság, ami lehetővé teszi az akár több százezer felhasználó és fiók felvételét a legnagyobb, növekvő igényekkel rendelkező szervezetek esetében.
 • Több száz szolgáltatással való rendszerszintű integráció: SIEM, ticketing rendszerek és identitásmenedzsment-platformok támogatása bármilyen környezetben.
 • Erős hitelesítések – akár többfaktoros azonosítás – támogatása.
 • FIPS 140-2 szabványú titkosítás, ami megfelel a vonatkozó szabályozási követelményeknek.
 • Az új végpontok, szerverek és szolgáltatási fiókok automatikus felismerése lehetővé teszi az említettek folyamatos védelmét.

Előnyök

 • Kiváló széftechnológia többrétegű beépített hitelesítéssel, titkosítással, hamisíthatatlan naplófájl-tárhellyel, valamint adatvédelemmel a fiókok soha nem látott védelméért.
 • A központosított szabályozás és menedzsment az üzletmenet-folytonossági szabályokra alapozva lehetővé teszi a globális követelményeknek való megfelelést.
 • Egyszerű és egységes adminisztrációs felület az össze fiókbiztonsági megoldáshoz, ezzel a korszerű rendszerrel egységesített jelentéseket készíthet.


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top