Darktrace (Core)

Fenyegetések észlelése és osztályozása

Ajánlatkérés

Threat Visualiser Darktrace ICS Antigena vSensors & OS Sensors SaaS Connectors
 
A Darktrace (Core) az Enterprise Immune System zászlóshajója fenyegetés észlelési- és védelmi képesség tekintetében, ami a felügyelet nélküli gépi tanuláson (machine learning) és a matematikai valószínűségeken alapul.

A fejlett gépi tanuláson alapuló, a Bayes valószínűségszámítási tétel új ágával kiegészített, a University of Cambridge matematikusainak segítségével fejlesztett Darktrace az egyetlen valódi önálló tanulási képességgel felvértezett kibervédelmi technológia, ami működőnek bizonyult a nagyvállalati szektor nagyléptékű igényeinek. A megoldás képes a kiberfenyegetéseket és a hagyományos védelmi eszközöket megkerülő rendellenes viselkedéseket észlelni, a konkrét fenyegetések előzetek ismerete nélkül, kizárólag szabályok és aláírások használatával.

A Darktrace a nyers hálózati adatok elemzésével, minden egyes felhasználóra és eszközre kiterjedő, egyedi viselkedési modellekkel, valamint az előbbiek közötti kapcsolatok vizsgálatával dolgozik. Az egyedülálló gépi tanulási (machine learning) algoritmusaira támaszkodva a Darktrace a szervezetek life-of-pattern analíziséről a körülményekhez folyamatosan alkalmazkodó véleményt ad, a viselkedésükben már a legkisebb változásra is reagálva, amint azok előfordulnak. Ezek a viselkedésbeli változások korrelálva és szűrve vannak a felmerülő veszélyek és anomáliák mihamarabbi felderítésének érdekében.

A Darktrace egy fizikai eszköz formájában érkezik a vállalatokhoz, ami egy órán belül, tehát egyszerűen és gyorsan installálható az ügyfél hálózatán található SPAN vagy TAP portokon keresztül. A készülék passzívan, valós időben figyeli a nyers hálózati adatfolyamot, anélkül, hogy az üzletmenet-folytonosságot befolyásolná, valamint a hálózati aktivitásba azonnali betekintést nyújt, így értesítve a felelős személyt a folyamatban lévő támadásokról vagy a kialakuló rendelleneségekről.

A Darktrace az egyetlen olyan számítógépes védelmi technológia, amely képes észlelni a rendellenes viselkedést anélkül, hogy tudná, pontosan mit keres.

Töltse le az Amit a Darktrace megtalál füzetet

Előnyök

  • Adaptív – a szervezettel együtt fejlődik
  • Önmagát fejlesztő – folyamatosan finomítja a normákról alkotott szabályait
  • Probabilisztikus – kidolgozza a komoly fenyegetések valószínűségét
  • Valós idejű – észreveszi a kialakuló fenyegetéseket
  • Kevés számú fals pozitív – a gyenge mutatókkal való korreláció
  • Agnosztikus adatfeldolgozás – minden adatforrás felhasználása
  • Magas pontosság – modellezi az humán erőforrás, eszköz és vállalat magatartását
  • 1 órás installáció – nincs szükség konfigurációra

 


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top