Demisto

DEMISTO ENTERPRISE

Az első és egyetlen olyan platform, mely képes egyesíteni

  • a Biztonsági irányítást

  • az Incidensmenedzsmentet

  • és az incidensek Interaktív kivizsgálását

Átfogó biztonsági irányítási platform

A Demisto Enterprise mind lokálisan, mind felhőalapon telepíthető, ezáltal képes kiszolgálni az IT biztonsággal foglalkozó csapatokat mindenhol, az Incidensek teljes életciklusa alatt.

Demisto Enterprise

Biztonsági irányítás és Automatizálás

A Demisto irányítási és automatizációs rendszere képes önmagától reagálni az incidensekre a komplett biztonsági rendszeren keresztül. Mindezt az egyedi, „playbook” alapú működés biztosítja, mely segítségével funkciók és akciók ezrei automatizálhatóak, a gyors, hatékony és skálázható incidenskezelés érdekében.

Vizuális Playbook-szerkesztő

Egyszerűen kezelhető logikaszerkesztő, mely drag and drop segítségével teszi lehetővé az incidensekre történő hatékony és automatizált válaszadást, illetve a szkriptek írását.

Live Workplan Review​

Egy könnyen kezelhető, grafikus felület, melyen valós időben ellenőrizhetőek és validálhatóak a playbookok. Képes egyszerre emberi és gépi fogyasztásra alkalmas output létrehozására, így a már validált eredményt egyből fel lehet használni az infrastruktúra elemein.

Integrációk és bővíthetőség

Biztonsági eszközök százainak támogatása out-of-the-box. A gyárilag nem támogatott eszközök működtetésére saját SDK is bevethető.

Tudjon meg többet az IT biztonsági irányításról

Incidensmenedzsment

A Demisto holisztikus incidenskezelő platformja segítségével képes a biztonságot kompromittáló események end-to-end kezelésére. Lehetővé teszi az incidensek különböző eszközökről való feedelését, azok idővonalon történő megjelenítését, illetve a nyomozati bizonyítékok összegyűjtését és a különböző metrikák megjelenítését, ezáltal is könnyebbé téve az események mögött rejlő kiváltó okok felfedését.

Incidensgyűjtés

A Demisto képes a historikus incidensek összegyűjtésére, tárolására, hogy az újabb eseményeket azokkal korrelálva szélesebb képet tárhasson a biztonsági üzemeltetés elé.

Bizonyítékok megjelenítése idővonalon

Az incidensek kiinduló okának feltárásához képes ezen incidensek különféle bizonyítékainak és eseményeinek idővonalon való ábrázolására.

Dashboardok és riportok

A vizuális megjelenítés elősegítése érdekében teljesen testreszabható dashboardok és riportok, mindez valós időben, az üzemeltetés megkönnyítése érdekében.

Demisto Enterprise Dashboards
Demisto Enterprise Threat Hunting

Tudjon meg többet az incidensmendzsmentről

Interaktív nyomozás

A Demisto interaktív nyomozati eszköztárának segítségével valós időben és együttműködve lehet kinyomozni a legkomplexebb incidenseket is, melyekbe beletörik a hagyományos eszközök bicskája. A virtuális „war room” technológia lehetővé teszi a kollaborációt, illetve vezérlőfelületként működik a különféle biztonsági eszközök működtetéséhez, az adatgyűjtéshez és az elhatároláshoz, mindezt gépi tanulás segítségével.

Virtuális War Room

A válaszadás meggyorsítása érdekében ezen intuitív felület segítségével az elemzők képesek együttműködve és gyorsan reagálni a környezetet érő támadásokra, illetve kontextust keríteni ezekhez.

Indikátortár

Képes automatán felderíteni és eltárolni az incidensek környékén felbukkanó indikátort, melyek korrelálásával kontextust alkot. Fejlett keresőmotorja segítségével megkönnyíti az organizáción belüli threat hunting tevékenységet.

Gépi tanulás

A DBot (a Demisto chatbotja) képes feldolgozni a különféle incidenseket, indikátorokat és az elemzők által generált adatokat, hogy újabb információkat generáljon a környezetről. Ezzel leegyszerűsíti az alkalmazás használatát, így járulva hozzá a produktivitás és a biztonsági környezet hatékonyságának növeléséhez.

Top