DEVICELOCK DLP SUITE

Hálózati és kliens oldali adatszivárgás megelőző rendszer

Ajánlatkérés

 

MODULÁRIS ADATBIZTONSÁGI MEGOLDÁS

A DeviceLock® Endpoint DLP Suite magában foglalja a funkció-specifikus modulokat, amik külön vagy a szükséges biztonság szerinti kombinációban is licencelhetők. A meglévő ügyfelek folyamatosan részesülnek a biztonsági frissítésekből és megvan a lehetőségük, hogy a kiterjesszék a végpont biztonságot az általuk választott modulokkal. Hasonlóképpen az új ügyfeleknek is lehetősége van a DLP funkciók lépcsőzetes bevezetésére.

Áttekintés Technológia Virtual DLP Funkciók Specifikáció Discovery

 

A három modul kombinálása és összehangolt működése teszi a DeviceLock Endpoint DLP Suite-ot a maga nemében egyedülállóvá, mivel védelmet nyújt a lokális és a hálózati adatszivárgás ellen az összes végponton, széles körét lefedve ezzel a támadási vektoroknak.

Beleértve: iPhone-okat, Android-okat, BlackBerry-ket, Windows Mobile-okat és más okostelefonokat, iPod-okat, iPad-eket, digitális kamerákat, WI-FI-ket, Bluetooth,-kat, IrDA-kat, FireWire-ket, közösségi hálózatokat, IM-eket, webmail-eket, vállalati levelezéseket, nyomtatásokat, CD-ket és DVD-ket, USB-ket, CF-ket, FTP/FTPS és HTTP/HTTPS protokollokat és a vágólapokat.

Konfigurálása egyszerű és átlátható, Microsoft Active Directory-ba integrálható. Külön speciális és drága oktatást nem igényel.

DeviceLock® Search Server (DLSS) Külön licencelhető komponens, mely indexeli és végrehajtja a teljes szövegre vonatkozó kereséseket a központi tükrözési és esemény naplózási adatbázisból. A DLSS labor hatékonyságú műveletekhez lett tervezve, a biztonsági és megfelelőségi auditok számára, „forensic” elemzésekhez, az időhatékonyság és precízió szempontjából.

 

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

A DEVICELOCK TERMÉKÉT

 

Főbb előnyök

 

DeviceLock Felderítő Funkció

A DeviceLockot gyakran alkalmazzák a felhasználók által Wi-Fi-n, e-mailen, vagy webes űrlapon keresztül hordozható adattárolóra (DVD/CD, PDA) töltött adatok audit rekordjainak/bejegyzéseinek összegyűjtésére. A DeviceLock audit bejegyzései hasznosak, mert meg tudják határozni a meg nem felelési kitettség jelenlegi szintjét és arra is használható, hogy egy megfelelőséget bizonyító eseménynaplót készítsen a megfelelőségi tisztviselők számára. Amikor felfedezünk egy rést, a DeviceLock olyan eszközöket biztosít, amelyek segítségével elfoghatjuk és megjeleníthetjük az objektumokat és a hozzájuk kapcsolódó naplózásokat, amelyek bizonyítékként vagy helyesbítő szabályként használhatóak fel.

 


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top