DFLabs IncMan SOAR Áttekintés

BIZTONSÁGI AUTOMATIZÁCIÓ, IRÁNYÍTÁS ÉS METRIKÁK

Ajánlatkérés

Áttekintés Platform Automatizáció Irányítás Metrikák

Automatizáció, Irányítás és Metrikák

A kiberbiztonsági incidensek kezelése során vitális a különböző egyének és szervezetek közötti információcsere, mely segítségével az ilyen események koordinálhatóvá és megoldhatóvá válnak.

A DFLabs IncMan SOAR kiberbiztonsági szervezésre, automatizálásra és reakcióra szolgáló platformja segítségével az informatikai biztonsággal foglalkozó szervezetek (pl.: SOC, CSIRT, MSSP) könnyedén, egy központi felületről kezelhetik a rájuk vonatkozó incidenseket, rendszereket és szabályzatokat.

Az IncMan által nyújtott magas fokú integrációval könnyeddé válik a biztonsági eszközök, információk, tudás, és a legjobb gyakorlatok megosztása és ezek egyidejű használata, hogy egy kiberbiztonsági incidens se maradjon detektálás, válasz és megoldás nélkül

Az IncMan SOAR (Security Orchestration, Automation and Response) platform számokban:

  • Az incidensek megoldási idejének 90 százalékos csökkentése
  • Detektált és kezelt incidensek számának 300 százalékos növelése
  • Az analízissel foglalkozó kollégák hatékonyságának 80 százalékos növelése

Kihívások, melyekre megoldást kínálunk

A szervezet kiberbiztonságának jövőbiztossá tétele

A kiberbiztonsági incidensek száma napról napra növekszik, viszont elég belőlük egy, hogy térdre kényszerítse a szervezetet.
Az IncMan SOAR platformja a jelen és a jövő biztonsági üzemeltetési kihívásait és problémáit szem előtt tartva készült, az incidensek hatékony és gyors elhárítása érdekében.

Egy pár kihívás, melyekre megoldást kínálunk:

  • A biztonsági riasztások és azok között a valós pozitívok növekvő száma, melyek közül egyre több a kezeletlen
  • Megnövekedett munkaterhelés a repetitív és gondolkodást nem kívánó feladatok okán
  • A megfelelő képzettségű munkaerő hiánya
  • A belső tudás megfelelő transzferének hiánya
  • Pénzügyi, jogi és megfelelőségi megkötések
  • A teljesítmény értékelésének és menedzselésének megoldása

Hogyan tudunk segíteni

Teljes és minden részletre kiterjedő SOAR Platform

A DFLabs terméke, egyedi tulajdonságainak és képességeinek köszönhetően lefedi a teljes biztonsági irányítási, automatizációs és válaszadási spektrumot, emellett pedig teret ad a folyamatos innovációnak és fejlődésnek.

Az IncMan SOAR az egyetlen olyan integrált platform, mely képes lekövetni a biztonsági incidensek teljes életciklusát, gépi tanulás és Threat Hunting segítségével.

Képes a meglévő munkaerő energiáit megtöbbszörözni, így lehetővé tenni, hogy a szervezet mindig egy lépéssel az ellenséges aktorok előtt járjon.

IncMan SOAR

A SOAR rendszer fő komponensei

Az IncMan SOAR három fő funkciója lehetővé teszi a szervezet informatikai biztonságának kiteljesedését: az automatizációnak és a hatékony irányításnak köszönhetően az incidensek kezelése és eme tevékenység mérése lehetségessé válik, a megfelelő incidenskezelésnek köszönhetően pedig javul a biztonság.

Automatizáció

Az automatizáció segítségével a monoton, mindennapi feladatok kezelésének nyűgjét a gépi tanulás veszi át, így a riasztások kezelése fölgyorsul és a riasztások okozta kimerültség jelentősen csökken.

 Irányítás

A megfelelő irányítási keretrendszer segítségével a szervezet képes hatékony, mérhető és betartatható incidensmenedzsment szabályokat létrehozni, melyek központi kezelésével nagyban megnövekszik az operációs hatékonyság.

Mérhetőség

Az operáció és az incidensmenedzsment hatékony mérésének köszönhetően optimalizálhatóak és összehasonlíthatóak az IT biztonság teljesítménymutatói. Ennek köszönhetően a közép -és hosszútávú fenntarthatóság javul.

Right aligned image

Áttekintés Platform Automatizáció Irányítás Metrikák


Kérjen ingyenes konzultációt, vagy egyedi árajánlatot!

Ajánlatkérés


To Top