DIGITAL FORENSIC ÉS INCIDENT RESPONSE

Forensic alapú biztonsági megoldások

Ajánlatkérés

 

 

 

FEDEZZE FEL

A NUIX TERMÉKÉT

 

NUIX | A jövő cyber forensics nyomozóinak választása

Az incidensek cyber forensics vizsgálata során gyakran kell nagy mennyiségű eszközről bizonyítékokat gyűjteni, legyenek azok számítógépek, laptopok, mobiltelefonok, vagy éppen egyedi fejlesztésű adatbázisok, tárolók. A NUIX fejlett cyber forensics eszközeit célzottan arra fejlesztették, hogy ezen bizonyítékokat osztályozzák, analizálják és feldolgozzák, ezzel pedig felszínre hozzák az adathalmazban rejtőző bizonyítékokat, legyenek azok bármilyen tárolón, méretben és formátumban.

Áttekintés Funkciók

 

Kiberincidensek kivizsgálása gyorsan és precízen

A tartalomalapú elemzésre képes grafikus felület képes összekapcsolni a különböző, RegEx kifejezések segítségével létrehozható adatelemeket.

Gyors és hatékony

Nagy adathalmazok és több forrás egyidejű kezelése és feldolgozása eddig még sosem látott sebességgel.

Az ügy mélyére hatoló analitikus képességek

 • A Windows regisztrációs adatbázisának olvasására és indexelésére
 • Naplófájlok és adatbázisok elemzésére
 • Törölt és részben törölt fájlok, illetve a lemezeken található adatmaradványok visszaállítására
 • A bizonyítékok mélyelemzésére hexeditorral
 • Windows, Linux és MacOS fájlrendszerek mélyelemzésére

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot, vagy ingyenes próbaverziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ ACCESSDATA TERMÉKÉT

 

ACCESSDATA FORENSIC TOOLKIT | Digital investigation megoldás

A mobil eszközökkel és az e-discovery technológiákkal is kompatibilis Forensic Toolkit (FTK) a releváns bizonyítékok gyors azonosításával és a gyorsabb kereséseknek köszönhetően lehetővé teszi az elemzés sebességének drasztikus növelését. A robosztus megoldás folyamatosan dolgozza fel és indexeli az adatokat, ezzel elkerülve az idő elvesztegetését. Nem számít, hány különböző adatforrás van, vagy hogy milyen mennyiségű adatot kell elemezni, az FTK gyorsabb és jobb, mint bármi más.

Áttekintés Funkciók

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ F-RESPONSE TERMÉKÉT

 

F-RESPONSE UNIVERSAL | Hatékony forensic eszköz

Az F-Response Universal a legújabb zárt rendszerű F-Response termék, amely szabadalmaztatott technológiát („F-Response Switch”) használ azért, hogy virtuálisan hozzáférhessen távoli rendszereihez bárhol is legyenek azok a hálózatában. Az F-Response Universal szinte azonnal hozzáfér Windows, Linux és Apple OS X alapú rendszerekhez a helyüktől függetlenül, ha azok rendelkeznek internetcsatlakozással. Az F-Response Universal a helyi verziója a legújabb felhő alapú ajánlatunknak, az F-Response Now-nak.

Áttekintés Funkciók

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ X-WAYS TERMÉKÉT

 

X-WAYS FORENSICS | Integrált számítógépes forensics szoftver

Az X-Ways Forensics a gyártó zászlóshajó termékeként egy fejlett számítógépes munkakörnyezetet biztosít a forensics szakértőknek, ezzel megkönnyítve a hatékony munkavégzést. A Windows XP/2003/Vista/2008/7/8/8.1/2012, valamint a Windows 10 operációs rendszerek 32/64 bites verzióit támogató szoftver takarékos az erőforrásokkal, azonos hardverkörnyezet mellett a riválisoknál emiatt gyorsabban működik, nem beszélve arról, hogy hatékonyabban megtalálja a törölt fájlokat, és részletes keresési eredményeket ad.

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen személyreszabott ajánlatot, vagy demó verziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A HEX-RAYS TERMÉKÉT

 

HEX-RAYS IDA PRO | Disassembler és debugger

Az IDA Disassembler és Debugger egy bővíthető, interaktív, programozható, több processzort használó disassembler, amely Windowson, Linuxon és MacOS-en egyaránt működik. Az IDA mára már a rosszindulatú kódok elemzésének, a sebezhetőségek vizsgálatának és a COTS érvényesítésének de facto normájává vált. Tekintse meg részletes áttekintőnket, amelyben összefoglaljuk a program felhasználásának lehetőségeit és képességeit.

Áttekintés Funkciók

Több célpontú disassembler

 • Disassembler modulok, így sok processzort támogat. Ingyenes SDK-nk azt is lehetővé teszi, hogy saját disassemblert rakjon össze
 • Teljes bővíthetőség és interaktivitás
  • Direkt, billentyűzeten keresztüli interakció
  • Belső programozási nyelven keresztül
  • Külső pluginokon keresztül (végtelen nagy hatalom: debuggereink pluginok)

Több célpontú debugger

 • A debugger dinamikus analízist ad hozzá a disassembler által statikusan gyűjtött információhoz
 • Felajánl minden debuggertől elvárt képességet, és még többet is ad: távoli debugger, felvázolás
 • Távoli debugger: célozzon meg Windows, Linux vagy MacOS operációs rendszereket futtató számítógépeket
 • Tekintse meg az ARM Windows CE Debuggert

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje egyedi ajánlatunkat vagy a demó verziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A SYMANTEC TERMÉKÉT

 

SYMANTEC | Network Forensics: Security Analytics

Teljeskörű transzparencia az IT biztonságban: fejlett digitális vizsgálóeszköz és valós idejű detektálás, hálózati csomagvizsgálóval egybeépítve.

A hálózat biztonsági őre

A Symantec Security Analytics segítségével lehetőség nyílik a hálózat teljes forgalmát monitorozni, segítségével mind a betörések kivizsgálása, anomáliák detektálása, mind pedig a valós idejű tartalomvizsgálat elérhetővé válik.

Áttekintés Funkciók

 

Kérjen ajánlatot, vagy ingyenes próbaverziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A THREATCONNECT TERMÉKEIT

 

THREATCONNECT | A fenyegetések felderítése, analízise és elhárításuk irányítása egy platformon

A ThreatConnect integrált analitikai -és automata elhárítórendszere segítségével értékes időt spórolhat csapata, ön pedig képessé válik jól informált döntéseket hozni cége biztonsági stratégiája és működése kapcsán.

Áttekintés Funkciók

TC IDENTIFYTM

Információszerzés a ThreatConnect segítségével

Tökéletes kezdő csapatoknak, vagy nagyvállalatoknak, akik a Threat Intelligence segítségével akarják megvédeni magukat a célzott támadásoktól (pl.: Phishing), vagy éppen a különböző Crimeware-ektől.

További információ

TC MANAGETM

Irányítás hírszerzési alapokon

Tökéletes kiegészítője egy meglévő Threat Intelligence csapatnak. A folyamatok automatizálása segítségével a fenyegetésekkel kapcsolatos adatok direktben beköthetőek a különféle biztonsági eszközökbe.

 

További információ

TC ANALYZETM

Threat Intelligence Platform (TIP)

Elemzőktől elemzőknek. A kontextussal dúsított, fenyegetésekkel kapcsolatos adatok segítségével az elemzőcsapatok betekintést nyerhetnek az infrastruktúra legégetőbb problémáiba, ezzel segítve a teendők priorizálását.

További információ

TC COMPLETETM

Biztonsági üzemeltetői és analitikai platform

Azoknak, akiknek mindenre szükségük van. Egy komplett platform, mely segítségével játszi könnyedségűvé válik a fenyegetések analízise és vadászata, illetve egyedi playbookok és alkalmazások segítségével a reagálás is.

További információ

Kérjen ajánlatot, vagy ingyenes próbaverziót!

TOVÁBB


To Top

AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató