DIGITAL FORENSIC ÉS INCIDENT RESPONSE

Forensic alapú biztonsági megoldások

Ajánlatkérés

 

 

 

FEDEZZE FEL

A NUIX TERMÉKÉT

 

NUIX | A jövő cyber forensics nyomozóinak választása

Az incidensek cyber forensics vizsgálata során gyakran kell nagy mennyiségű eszközről bizonyítékokat gyűjteni, legyenek azok számítógépek, laptopok, mobiltelefonok, vagy éppen egyedi fejlesztésű adatbázisok, tárolók. A NUIX fejlett cyber forensics eszközeit célzottan arra fejlesztették, hogy ezen bizonyítékokat osztályozzák, analizálják és feldolgozzák, ezzel pedig felszínre hozzák az adathalmazban rejtőző bizonyítékokat, legyenek azok bármilyen tárolón, méretben és formátumban.

 

Áttekintés Funkciók

 

Investigation & Response

Lehetővé teszi a kiberincidensek gyors és precíz kivizsgálását. A tartalomalapú elemzésre képes grafikus felület képes összekapcsolni a különböző, RegEx kifejezések segítségével létrehozható adatelemeket. A nagy adathalmazok és több forrás egyidejű kezelése és feldolgozása eddig még sosem látott sebességgel történik. A kontextus alapú felület gyorsan és intuitívan teszi lehetővé nagy mennyiségű adat vizsgálatát és szűrését. A Beépített mesterséges intelligencia pedig automatikusan megtalálja a kapcsolatot a releváns események között.

TOVÁBB

Corporate Investigation Suite

Leegyszerűsíti válalata számára az információk gyűjtését, feldolgozását, átnézését és riportolását. Mindezt ráadásul egy szoftvercsomagban, mely intuitív és egységes felülete okán könnyen és gyorsan kezelhető. Ezen felület az ön cége számára is lehetővé teszi, hogy a különféle szervezeti egységek (IT, jogi osztály, HR, Compliance és biztonsági osztály) együtt dolgozva hatékonyan és nagy sebességgel járjanak el a különféle kiberbiztonsági incidensek során.

TOVÁBB

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot, vagy ingyenes próbaverziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ ACCESSDATA TERMÉKÉT

 

ACCESSDATA FORENSIC TOOLKIT | Digital investigation megoldás

A mobil eszközökkel és az e-discovery technológiákkal is kompatibilis Forensic Toolkit (FTK) a releváns bizonyítékok gyors azonosításával és a gyorsabb kereséseknek köszönhetően lehetővé teszi az elemzés sebességének drasztikus növelését. A robosztus megoldás folyamatosan dolgozza fel és indexeli az adatokat, ezzel elkerülve az idő elvesztegetését. Nem számít, hány különböző adatforrás van, vagy hogy milyen mennyiségű adatot kell elemezni, az FTK gyorsabb és jobb, mint bármi más.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ F-RESPONSE TERMÉKÉT

 

F-RESPONSE UNIVERSAL | Integrált, centralizált és robosztus megoldás a remote forensics, az incident response és az e-discovery szabályok kialakításához

Az F-Response egy egyszerűen használható, gyártói semleges, szabadalmaztatott szoftver, amely lehetővé teszi a vizsgáló számára, hogy az internetes hálózaton keresztüli élő forensics, adatmentési és e-discovery szabályokat hozzon létre az általuk választott eszköz(ök) segítségével. Az F-Response nem egy új elemzési eszköz, hanem egy olyan segédprogram, amely lehetővé teszi, hogy jobban kihasználhassa a már meglévő eszközöket.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ X-WAYS TERMÉKÉT

 

X-WAYS FORENSICS | Integrált forensics szoftver

Az X-ways Forensics egy fejlett környezet a számítógépes forensic elemzők számára. A versenytársakhoz viszonyítva az X-ways használata előnyösebb egy bizonyos idő elteltével, nincs szüksége óriási erőforrásokra, gyakran sokkal gyorsabb, megtalálja a törölt fájlokat és a keresési találatokat, valamint nincs nagy hardver igénye, nincs szükség teljes adatbázis felállításához és költséghatékony is.

 

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen személyreszabott ajánlatot, vagy demó verziót!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A HEX-RAYS TERMÉKÉT

 

HEX-RAYS IDA PRO | Disassembler és debugger

Az IDA Disassembler és Debugger egy interaktív, programozható, bővíthető, többprocesszoros kódfejtő program, amely Windows, Linux és Mac OS X rendszeren is fut. Az IDA az ellenséges kódok, sérülékenységek felderítésének és a COTS validálásának szabványává vált.

 

Áttekintés Funkciók

 

Többcélpontú disassembler

  • disassembler modulok rengeteg processzorhoz
  • teljes interaktivitás és kiterjeszthetőség
  • a magas szintű forráskódon alapul
  • kód ábrázolás

Többcélpontú debugger

  • a debugger dinamikus elemzési lehetőséget biztosít a disassembler által összegyűjtött információkhoz
  • több, mint egy hagyományos debugger, extra funkciók: remote debugger és nyomkövetés
  • remote debugger: a célpont lehet Windows, Linux, Mac OS X és más gépek
  • Arm Window CE Debugger

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérje egyedi ajánlatunkat vagy a demó verziót!

TOVÁBB


To Top