Entrust IdentityGuard

Autentikációs és indentitás-menedzsment platform

Ajánlatkérés

 

MI AZ ENTRUST IDENTITY GUARD?

Minden szervezet – vállalatok, kormányok, pénzügyi intézmények – megköveteli a felhasználók, a számítógépek és a mobileszközök hitelesítését, amennyiben azok érzékeny hálózatokhoz, szolgáltatásokhoz, alkalmazásokhoz és egyéb létesítményekhez kívánnak hozzáférni.

Miközben az erős hitelesítési megoldások iránti kereslet már a hagyományos felhasználókra is kiterjed, már léteznek új lehetőségeket is kínáló technológiák a szervezetek számára, amivel javíthatják a biztonságot, mialatt faraghatnak az erre szánt költségekből. Kezelik a fizikai és a logikai hozzáféréseket, a digitális tanúsítványokat a mobil eszközökön, a szoftveres tokeneket, a részletes megbízásokat és még sorolhatnánk.

Áttekintés Funkciók

Ugyanakkor a jelenlegi autentikációs megoldások már számos mai elvárásnak nem felelnek meg, amik támadási pontként szolgálhatnak a különböző csatornákon és médiumokon. A külső és belső forrásból származó root folyamatok, valamint a biztonsági szempontból kritikusnak számító információk és fiókok további állandó kockázatot jelentenek.

Még több információ

Az Entrust fő autentikációs megoldása, a piacvezető IdentityGuard az egyik legrobusztusabb azonosítási és fiókbiztosítási platform, ami páratlanul széles szolgáltatáspalettával és rugalmassággal igyekszik minden biztonsági igényt kielégíteni.

A költséghatékony platform azonosítja és kezeli a felhasználói identitásokat, javítja a vállalkozások biztonságát, rugalmassá teszi a munkavállalók és a partnerek közötti együttműködést, mialatt növeli a hatékonyságot és maximalizálja a beruházás megtérülését.


Agilitás

Könnyen támogatja a felhasználók eltérő igényeit a hálózatok, alkalmazások, eszközök és fizikai helyszínek biztonságos hozzáférése során. Az Entrust Datacard a hitelesítési megoldások széles körét biztosítja, amelyek segítségével a szervezetek gyorsabban reagálhatnak és élvonalban maradhatnak az egyre mozgékonyabb, összekapcsolt és állandóan változó világban.

Megbízhatóság

Alakítsa át üzletét és védje a behatolások, valamint csalások ellen, mialatt megfelel a vállalati és kormányzati rendelkezéseknek. Az Entrust Datacard az iparági tapasztalatára alapozva kínál megbízható identitás-menedzsment és autentikációs megoldásokat, amelyek segítik a szervezeteket kiszolgálni a folyamatosan mozgó emberek, rendszerek és eszközök igényeit.

AJÁNLATKÉRÉS

 

FEDEZZE FEL

AZ ENTRUST TERMÉKÉT

A megoldás áttekintése

Az Entrust IdentityGuard megbízható környezetet teremt a világ leginkább biztonság-orientált vállalatai számára. A szoftveres autentikációs megoldás biztosítja az online és mobil trazakciók magas védelmét, valamint védett hozzáférést weboldalokhoz, VPN-ekhez, vállalati és felhőalkalmazásokhoz, portálokhoz, számítógépekhez és nem utolsó sorban épületekhez. Az IdentityGuard kényelmes, egypontos adminisztrációt kínál, és lehetővé teszi, hogy a mobil és a felhő teljes potenciálját kihasználja a szervezet fejlődése során.

Még több információ

entrust_identity_guard

 

Felhasználási esetek

 

Entrust IdentityGuard

Biztonságos tranzakciók
Azonosítsa a tranzakcióban résztvevő összes fél identitását és ellenőrizze a digitális kommunikáció integritását a rendkívül rugalmas Entrust IdentityGuard platformmal. Védje meg a tranzakcióban résztvevők érdekeit és eszközeit.

Munkaállomások, épületek és ajtók
Egy megbízható identitás mobil eszközökbe ágyazása lehetővé teszi sokféle fizikai és logikai belépőalkalmazás hitelesítését.

A mobil az új asztal
Bővítse ki a mobil munkaerejének a hálózatokhoz, alkalmazásokhoz és együttműködési eszközökhöz való hozzáférését – helytől és időtől függetlenül. A súrlódásmentes, transzparens biztonság helyettesíti az érzékeny jelszavakat és hardvertokeneket.

VPN, portál és webhozzáférés

Az autentikációs platform lehetővé teszi az üzletnek a biztonságos munkavállalói hozzáférést a hálózatokhoz és weboldalakhoz.

AJÁNLATKÉRÉS

Kulcsfontosságú előnyök

  • Válasszon számos rugalmas hitelesítési megoldás közül. Az Entrust IdentityGuard úgy let megtervezve, hogy a vállalkozással együtt nőjön és változzon, és könnyű átmenetet biztosítson az alapfokú hitelesítés és a magas megbízhatóságú alkalmazások között. Az innováció iránti elkötelezettség és az ügyfélszolgálat segítségével könnyedén adaptálódhat új technológiákhoz és üzletfolyamatokhoz.
  • Javítja a felhasználói interakciókat. A hagyományos jelszavakon túllépve biztonságosabb, súrlódásmentes élményeket adhat az ügyfelek számára, és lehetővé teszi a szükséges átmenetet a digitális és mobil világban.
  • Támogatja a vállalkozás IT agilitását. Bővítse ki a szervezetét olyan vállalati autentikációval, ami beépül a már meglévő infrastruktúrába és örökölt informatikai rendszerekbe. Az IT infrastruktúrához adott agilitással könnyedén racionalizálhatók az alapvető üzleti folyamatok, csökkenthetők a költségek és javítható a piaci alkalmazkodás sebessége.
  • Maradjon a tanúsítványok előtt. A jól bevált, erős autentikációs megoldás segít a szervezetnek továbbra is megfelelni a folyamatosan megújuló tanúsítványoknak, amelyek az online és mobil tranzakciókat, valamint a bizalmas adatokhoz való hozzáférést szabályozzák.

 


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top