F-RESPONSE

Hatékony forensic eszköz

Ajánlatkérés

MI AZ F-RESPONSE UNIVERSAL?

Az F-Response Universal a legújabb zárt rendszerű F-Response termék, amely szabadalmaztatott technológiát („F-Response Switch”) használ azért, hogy virtuálisan hozzáférhessen távoli rendszereihez bárhol is legyenek azok a hálózatában. Az F-Response Universal szinte azonnal hozzáfér Windows, Linux és Apple OS X alapú rendszerekhez a helyüktől függetlenül, ha azok rendelkeznek internetcsatlakozással. Az F-Response Universal a helyi verziója a legújabb felhő alapú ajánlatunknak, az F-Response Now-nak.

Funkciók

Hogyan működik?

Az F-Response Universal távoli csatlakozási technológiát használ, amely engedélyezi a hitelesített, kizárólag fájlok megtekintésére használható csatlakozás létrehozását a megfigyelő számítógépe és a megfigyelt számítógépek között bármely hálózaton keresztül. Az F-Response Universal a legtöbb tűzfalon, NAT/PAT routeren, és más összetett hálózati technológián könnyen áthalad, így összehasonlíthatatlanul gyorsabbá és könnyebbé teszi a csatlakozást távoli rendszerekhez bárhol a világon.

Az F-Response Universal egy- és hároméves licenc keretében vásárolható meg, fizikai vagy virtuális céleszközként.

Még több információ

Milyen előnyei vannak az F-Response Enterprise-zal összehasonlítva?

Az F-Response Universal hozzáférést biztosít távoli Windows-, Linux- és MacOS- eszközökhöz, ahogyan az F-Response Enterprise is, a fő különbségek, hogy az F-Response ezen felül nem igényel átalakítókat, képes integrálódni a legtöbb SIEM termékkel a syslogon keresztül, támogatja az Active Directory hitelesítést, teljes telepítőkonzolt biztosít minden hitelesített megfigyelőnek, valamint az innovatív tömörítési technikájának köszönhetően növeli az analitikai műveletek teljesítményét. Ezek mellett az F-Response Universal a legtöbb esetben nem igényel tűzfal módosításokat és alapértelmezett beállítások mellett is teljesen titkosított.

Kinek ajánljuk az F-Response Universalt?

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

FEDEZZE FEL

AZ F-RESPONSE TERMÉKÉT

Az F-Response Universal előnyei

DiscoveryShares, biztonságos, egyszerű és flexibilis hozzáférés

A DiscoveryShares kizárólagos read-only hozzáférést nyújt az F-Response Universal felhasználóinak a távoli számítógépek fájljaihoz és mappáihoz a fájlok lezárása nélkül, Windows, Linux vagy Apple MacOS számítógépekhez egyaránt. A DiscoveryShares egy nagyszerű módot biztosít mind a szakmai, mind a laikus felhasználóknak ahhoz, hogy hozzáférhessenek egy távoli számítógép fájljaihoz és mappáihoz.

Teljes telepítési képesség

Az F-Response Universal lehetővé teszi, hogy távoli rendszerekre telepítse a programot böngészőn, emailen, LAN/WAN-on és MSI-n keresztül. A képességhez nincs szükség átalakítókra, minden hitelesített Universal megfigyelő használhatja a teljes telepítési konzolt.

Kizárólagos olvasási (read-only) hozzáférés fájlszintű lezárás nélkül valós időben

Az F-Response Universal azonnali, valós idejű, read-only hozzáférést ad a távoli számítógép fájljaihoz. Miután minden hozzáférés a fizikai szinten van, ezért nincs fájlszintű lezárás. Az F-Response Universal hozzáférést ad önnek minden tartalomhoz a távoli célponton, beleértve a védett rendszerfájlokat (registry fájlok, email PST-k, adatbázis fájlok, stb) is.

MemoryShares

Az F-Response Universal hozzáférést biztosít a távoli számítógép fizikai memóriájához a MemoryShares-en keresztül. A MemoryShares valós idejű hozzáférést ad a távoli Windows alapú rendszer fizikai memóriájához egy élő fájl képében, amely alkalmas az analízisre és leképezésre virtuálisan bármely incidens kezelő termékkel.

Biztonság

Minden az F-Response Universal használata alatt küldött adat AES 256 bites szimmetrikus titkosítást kap.

Multiplatform támogatás

Az F-Response Universal tartalmazza a multiplatform támogatást, kiterjesztve ezzel a csapatok hatáskörét a Linux és Apple platformokra. A távoli fájlokat a DiscoveryShare-en keresztül lehet megtekinteni a Windows fájlböngésző használatával Az F-Response Universal az Apple OSX 10.3 és a Linux 2002 utáni disztribúcióit támogatja.

Még több információ

 


Az F-Response Universal használat közben

Licenszelés és használat

Az F-Response Universal egy- és hároméves licenc keretében vásárolható meg, fizikai vagy virtuális céleszközként. A fizikai céleszközök ára magasabb, és függ a kívánt hardverkonfigurációtól. A virtuális céleszközök elérhetőek VSphere-re, HyperV-re és Xenre. Az F-Response Universal nem limitálja, hogy hány megfigyelő vagy kapcsolat lehet (a tényleges teljesítmény függhet a sávszélességtől, a régiós hálózatoktól, a kliensek rendszereitől, stb.)

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top