Fidelis Endpoint

Fidelis Endpoint

Gyorsítsa föl a detekciót és a fenyegetések kiiktatását a Fidelis EDR rendszere segítségével.

A fenyegetések észlelésétől a remediációig, perceken belül

Fidelis Endpoint_logo
Fidelis circle

Fejlett EDR képességekkel fegyverzi fel a biztonsági operációt

Valós idejű és historikus analízissel egyszerűsíti le a fenyegetések vadászatát és észlelését, illetve segít megelőzni azokat a felhasználó által preferált antivírusmotoron keresztül, valamint lehetővé teszi az előre megírt scriptek és playbookok automatizálását.

Átláthatóság és betekintés a végponti tevékenységekbe

Minden végponti tevékenységet ellenőriz és megmutat, Windows, Mac, és Linux rendszereken, illetve páratlan betekintést enged minden futtatható fájlba és Scriptbe, amelyet korrelál is a legfrissebb, fenyegetések elleni adatfolyamokkal.

Valós időben észleli a fenyegetéseket, illetve képes azokra visszamenőlegesen is vadászni, historikus eseményeken keresztül. Ezen felül képes a szervezet szoftver és sérülékenységi leltárának elkészítésére és menedzsmentjére.

Teljes végponti láthatóság

 • feldolgoz és megmutat minden adatot, felhasználói tevékenységet, nyilvántartáseseményeket, állományrendszer-tevékenységeket és memóriadatokat.
 • felülvizsgálja a teljes szoftverleltárt és az ismert CVE és KB sebezhetőségeket
 • Segíti a fenyegetésvadászatot az indítható fájlok és scriptek analízisével
 • Boolean logika alapú, összetett lekérdezések támogatása
 • Aktív és historikus végponti felügyelet, a hálózaton kívül is

Felügyeli a kulcsfontosságú eseményeket és historikus analízissel teszi lehetővé az incidens idővonalának megjelenítését, valamint a riasztások fontossági sorrendjének felállítását.

Incidensre való gyors reagálás élő konzollal

 • Fidelis Enpoint lehetővé teszi az incidensre reagálóknak, hogy távoli kapcsolatot létesítsenek a végpont file rendszerével és lemezével, annak érdekében, hogy gyorsan semlegesítésék az eszközökön található fenyegetéseket

Nyomozz egyszer, Automatizáld a reakciót

 • Automatizáld a reakciót a scriptek és playbookok bevonásával. Ez lehetővé teszi a végpontok izolálását és a folyamatok leállítását, valamint file-ok eltávolítását és egyedi scriptek használatát.
 • Fidelis elérhetővé teszi számodra, hogy nekiugorj a nyomozásnak, memória analízissel és sérülékenység vizsgálattal a rendszerben.
 • Páratlan előnyre tehet szert a végpont táveléréssel, hogy megtekintsen és végrehajtson folyamatokat.
 • Fidelis integrálható SIEM rendszerekkel és NGFW tűzfalakkal

Fokozd a végpont biztonságot és észlelést

 • A végpont fenyegetések felvannak térképezve a MITRE ATT&CK rendszerben, amely lehetővé teszi Ön számára az analízist, hogy lássa a használatban lévő TTP-ket, valamint eldöntse mi a megfelelő tevékenység a válaszadásra. Megbízhatatlan, indítható file-ok automatikusan a Sandbox felhőbe kerülnek további elemzésre (IOS,hash,YARA).
 • Amíg a Fidelis felkínálja a végpont védelmet a Bitdefenderen keresztül, addig más védelmi opciók is választhatók, mint például a folyamat blokkolás és folyamat viselkedés gátlás, amik függetlenül futnak AV engine-től. ezzel szabad kezet adva az ügyfeleknek a saját igényeinek kialakítására.

Pontosabb észlelések és felügyelt fenyegetés felderítés

Fidelsi Insight kiemeli a valós idejű és visszamenőleges adatokat, Machine Learning garantálja a felügyeletet a komplex fenyegetések ellen. A fenyegetés kutatás lehetővé teszi a hozzáértőknek a biztonságos környezetet, hogy javíthassanak az ellencsapásokon a támadások ellen.

Top