FireEye ES

FireEye Enterprise Security

A technológia egyedül kevés ahhoz, hogy felvegye a harcot a kiberfenyegetésekkel. Ezért a FireEye innovációs köre egyesíti a technológiai fejlesztéseket a szakemberek kompetenciájával, hogy a piac leggyorsabb és legkifinomultabb innovátora legyen.

Helix Security Platform

Threat Intelligence, automatizálás és a kiberbiztonsági ügyek menedzsmentje egy felületen, FireEye és egyéb informatikai biztonsági termékekhez.

A Helix képes mind a FireEye, mind pedig az egyéb gyártóktól származó termékek eseményadatainak gyűjtésére és azok a korrelálására a FireEye szakértői által készített Threat Intelligence adatfolyamokkal, melyek kontextussal egészítik ki azokat. Ennek segítségével a szervezet képes eldönteni, hogy mely fenyegetések jelentik a legnagyobb veszélyt, illetve milyen válaszokat érdemes adni rájuk. Mindez egy egyesített felhasználói felület segítségével érhető el, mely így képes az összes fontosabb SOC funkciót ellátni, mint a riasztásmenedzsment, keresés, analízis, nyomozások és kimutatások készítése.

Network Security

Biztosítja a hálózat védelmét és átláthatóságát, így véve fel a harcot a legveszélyesebb kiberfenyegetésekkel.

A FireEye Network Security egy, kifejezetten a fejlett támadások (APT) és betörések észlelésére és semlegesítésére kifejlesztett platform, mely a hasonló eszközök között a legmagasabb szintű átláthatóságot és védelmet biztosítja. Csatasorba állítva a FireEye egyedi technológiáit és a threat intelligence adatfolyamokat, ez a hálózatbiztonsági eszköz képes felfedni azon támadásokat, melyeket más gyártók eszközei elszalasztanak, így biztosítva a komplett védelmet a hálózat határától, annak magjáig.

Endpoint Security

Mindenre kiterjedő végpontbiztonsági megoldás, mely megvédi a felhasználókat a fenyegetésektől, detektálja a legfejlettebb támadásokat és elősegíti a hatékony reakciót.

A FireEye Endpoint Security egy hagyományos végpontvédelmi és antivirus megoldásokon túlmutató eszköz, mely képes megvédeni rendszereit mind az ismert, mind pedig az eddig ismeretlen fenyegetések ellen. Agent-alapú megoldás, mely ebben az egy kicsi, ámbár erős eszközben ad választ az elemzők legégetőbb kérdéseire.

Email Security

Felfedi az email alapú kibertámadásokat és blokkolja a legveszélyesebb social engineering próbálkozásokat, melyek csatolmányokban és phishing oldalakon keresztül terjednek.

A FireEye Email Security dinamikus védelmet nyújt, mely segítségével lehetővé válik, hogy a szervezetet érintő fenyegetések már az első pillanattól fel legyenek fedve és blokkolva legyenek. Ilyen fenyegetések lehetnek többek között a malware-tartalmú csatolmányok és URL-ek, a phishing oldalak és az üzleti emailfiókokat kompromittáló támadások. Ezen email-alapú támadások célzottak, automaták és valós emailek milliói között rejteznek, ezért a szignatúra alapú detekció nem alkalmas felderítésükre.

Top