FIREEYE

megoldások

Ajánlatkérés

 

A FIREEYE INNOVÁCIÓS KÖR

A technológia egyedül kevés ahhoz, hogy fölvegye a harcot a kiberfenyegetésekkel. Ezért a FireEye innovációs köre egyesíti a technológiai fejlesztéseket a szakemberek kompetenciájával, hogy a piac leggyorsabb és legkifinomultabb innovátora legyen.

Helix Network Security Endpoint Security Email Security

 

FIREEYE TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK

Helix – Security Operations Platform

Threat Intelligence, automatizálás és a kiberbiztonsági ügyek menedzsmentje egy felületen, FireEye és egyéb informatikai biztonsági termékekhez

Még több információ

Network Security

Biztosítja a hálózat védelmét és átláthatóságát, így véve föl a harcot a legveszélyesebb kiberfenyegetésekkel.

Még több információ

Endpoint Security

Mindenre kiterjedő végpontbiztonsági megoldás, mely megvédi a felhasználókat a fenyegetésektől, detektálja a legfejlettebb támadásokat és elősegíti a hatékony reakciót.

Még több információ

Email Security

Fölfedi az email alapú kibertámadásokat és blokkolja a legveszélyesebb social engineering próbálkozásokat, melyek csatolmányokban és phishing oldalakon keresztül terjednek.

Még több információ

 

Ajánlatkérés

 

FEDEZZE FEL

A FIREEYE TERMÉKÉT

 

FireEye Threat Analytics

Egy SIEM rendszer, mely megvéd a legtöbb fenyegetéstől.

Még több információ

Threat Intelligence

Hírszerzéssel és végrehajtható tanácsokkal segíti az informatikai biztonsággal foglalkozó részlegek munkáját.

Még több információ

Managed Defense

Menedzselt biztonsági szolgáltatás, mely a frontvonalban dolgozók tudását és eddig már többszörösen biztonyított Threat Hunting megoldásokat biztosít a fedett támadókkal szemben.

Még több információ

FireEye Security Suite

Kis -és középvállalkozások számára kifejlesztett integrált biztonsági csomag, mely egyben tartalmazza a legfontosabb védelmi mechanizmusokat a hálózat, a levelezés és a végpontok védelmében.

Még több információ

FIREEYE ECOSYSTEM

A FireEye Ecosystem a technológia és az emberi szakértelem mixe, a létező legmagasabb biztonsági szint eléréséért. Teljeskörű, integrált szolgáltatáscsomag az észleléshez, védelemhez és a nyomozáshoz, hálózatokon, végpontokon és emaileken keresztül, mindezt az egységesített, „Helix” technológiai platformon.

Ezt egészíti ki emberi oldalról a Mandiant Consulting, mely menedzselt biztonsági szolgáltatásokat és Threat Intelligence-t szállít, hogy a szervezet biztonsága még a legfejlettebb támadásokkal szemben se szenvedjen csorbát.


Kérjen ingyenes konzultációt, vagy egyedi árajánlatot!

Ajánlatkérés


To Top