FLOWMON

Collector

Ajánlatkérés

 

TELJESKÖRŰ HÁLÓZATI TRANSZPARENCIA

A Flowmon Collector eszközei segítségével a hálózati adminisztrátorok és a biztonságért felelős mérnökök még mélyebben megérthetik hálózatuk működését. Segítségével lehetségessé válik a sávszélesség mindenre kiterjedő beállítása, a hálózati -és alkalmazásteljesítmény optimalizálása és emellett a gyors hibajavításban és a biztonság növelésében is segít.

Áttekintés Funkciók Flowmon Probe

Flowmon NetFlow/IPFIX Collector

A Flowmon modulok a segítségével a Flowmon Collector tudása kiterjeszthető és lehetővé válik a statisztikák mélyanalízise.

A következő modulok állnak rendelkezésre:

Még több információ

A Flowmon Collector egy nagyteljesítményű eszköz, mely önmagában képes részletes rálátást biztosítani a hálózati forgalomra. A megoldás célja a hálózati statisztikák és forgalom gyűjtése, tárolása és analizálása, vizualizálása. Ezen NetFlow v5/v9, IPFIX és egyéb flow adatokat számos eszközből képes kinyerni, melyek a következők lehetnek:

  • Flowmon Probe eszközök
  • Routerek
  • Switchek
  • Tűzfalak

Könnyen kezelhető, grafikus felületének segítségével a kezelők teljes képet és teljhatalmat kapnak a hálózat forgalma fölött, mely segítségével mind a hibaelhárítás, mind pedig a hálózati és alkalmazásokkal kapcsolatos teljesítmény optimalizálása gyerekjátékká válik.

A Flowmon Collector a következő előnyöket nyújtja az IT management számára

  • Nagy teljesítmény. A collector appliance képes akár 300k flow/sec kezelésére eszközönként. Nagyméretű tárolórendszere és gyors adatbázisa segítségével mind a közepes, mind pedig a nagyméretű vállalkozások számára megfelelő lehet.
  • Könnyen kezelhető management, vizualizáció, reporting és riasztások. A Flowmon Collector átfogó eszközkészletet ad mind a Management, mind pedig az üzemeltetés számára. Könnyen kezelhető grafikus felülete, vizualizációs képességei, dashboardjai és egyéb eszközei segítségével kezelése gyerekjáték.
  • Spórolás a kompatibilitás segítségével. A Flowmon Collector kompatibilis az összes, flow-t kibocsájtani képes eszközzel. Ennek segítségével könnyen beleilleszthető a meglévő infrastruktúrába, integrálási költsége alacsony.
  • Megosztott architektúra és skálázódás. Ideális megoldás olyan hálózatokhoz is, ahol több lokáción működő, kiterjedt infrastruktúrát kell monitorozni. Központi loggyűjtőként képes megfigyelni és tárolni ezen szegmensek flow adatait.
  • Minden igényt kielégítő portfólió. Virtuális és hardveres eszközök egyaránt megtalálhatóak a Flowmon Collector-ok között, 10Mbps-től egészen 100Gbps-ig, mindez pedig a közepes -és nagyvállalatok igényeire szabva.
  • Könnyű Deployment. Az egyszerű eszköztelepítés és konfiguráció segítségével percek alatt működésbe lehet hozni, további befektetés nélkül. REST API segítségével könnyen integrálható a meglévő infrastruktúrába. A Flowmon Collector eszközök több storage-kiépítésben is rendelkezésre állnak, a szükséges teljesítménytől függően. Az alapkonfiguráció 1U magas és szoftveres RAID 5 lemeztömbbel rendelkezik, mely kielégíti az alapigényeket, kevés forrás esetén. Amennyiben nagyobb kiépítésre van szükség, akkor ajánljuk a 2U magas flowgyűjtőket, melyek már hardveres RAID 5-6 képességgel rendelkeznek és megfelelnek a legtöbb közepes, vagy nagyvállalat számára. Emellett elérhető virtuális eszköz formájában, amennyiben meglévő, virtualizált környezetbe kell beépíteni.

 

Ajánlatkérés

 

Flowmon Monitoring Center

Az FMC egy fejlett szoftveres eszköz, mely segítségével hatékony statisztikák nyerhetőek ki a NetFlow-ból. Nagy mennyiségű statisztikai adat tárolására és gyors elemzésére van optimalizálva, ezért a legkisebbtől a legnagyobb hálózatokig optimális elemzői képességeket biztosít. Könnyen kezelhető grafikus felületén egyszerűen megfigyelhetőek a statisztika változásai, emellett pedig ezen adatok további szűrése is lehetséges, mely segítségével egyedi anomáliák és incidensek is megtalálhatóak. A tárolt NetFlow adatok NfDump formátumba kerülnek mentésre, mely lehetővé teszi, hogy különböző third party eszközök is képesek legyen ezeket kezelni. Képes emellett automata riasztásokat küldeni eseményekről, anomáliákról, így egy teljes platformot nyújtva a hálózat kezeléséhez.

Kérjen ingyenes demót, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top