FLOWMON

Probe

Ajánlatkérés

 

A VILÁG LEGERŐSEBB NETFLOW/IPFIX ESZKÖZEI

Meg tudja állapítani, hogy ki, mit és mikor csinál hálózatában? A Flowmon Probe eszközeivel soha többé nem fog lemaradni semmilyen információról a hálózat IP alapú forgalma kapcsán. Hozza meg a hálózat üzemeltetésével és biztonságával kapcsolatos döntéseit olyan nagyteljesítményű NetFlow/IPFIX eszközök támogatásával, melyeknek a 100 gigabites hálózati sebesség sem okoz gondot.

Áttekintés Funkciók Flowmon Collector

Lehetővé teszi a hálózati forgalom monitorozását

A Flowmon Probe eszközei esszenciálisak a modern hálózatok monitorozásához. Ezen nagy teljesítményű szondák lehetővé teszik, hogy a hálózati mérnökök pontos statisztikákhoz jussanak a kommunikációval kapcsolatban, IP Flow adatok formájában (NetFlow v5/v9, IPFIX). Eme adatok segítségével pontos és részletes információk nyerhetőek arról, hogy ki kommunikált kivel, mikor, meddig, milyen gyakran és mekkora adatforgalom történt ezalatt. Ezen információk szavatolhatják a hálózat biztonságát, emellett pedig hozzájárulnak a hatékony hibajavításhoz, kapacitástervezéshez, eszközválasztáshoz, megfelelőséghez, illetve lehetővé teszik a felhasználók és eszközök monitorozását.

A Flowmon szondái nem befolyásolják a hálózati forgalmat és leveszik a hálózati flow generálásának terhét a routerekről és a switchekről. Emellett képesek belelátni az OSI alkalmazásréteg forgalmába, így új lehetőséget teremtve a felhasználói élmény, alkalmazáskiszolgálók és adatbáziskiszolgálók teljesítményének növelésére is. A Probe eszközök képesek ezen flow adatokat elküldeni a Flowmon Collector eszközeinek, vagy bármely más, netflow fogadására képes eszköznek is (pl. SIEM rendszerek), ezzel hozzásegítve a felhasználókat a hálózattal kapcsolatos problémák 95%-ának elhárítására.

Még több információ

A Flowmon Probe eszközei a következőkben segíthetik a céges IT üzemeltetést

 • A piac legerősebb Netflow exportáló eszközei. Kezelje hálózatát egy olyan szonda segítségével, mely képes még a 100Gbps sebességgel is megbirkózni
 • Beépített tároló az emelt szintű flowtároláshoz és analízhez. Képes mind az OSI Layer 2-4, mind pedig a Layer 7-es hálózati flow-k tárolására és analízisére.
 • Könnyű integrálhatóság és egyszerű kezelőfelület. Az egyszerű deployment, konfiguráció és management segítségével akár percek alatt beüzemelhető, további költségek nélkül.
 • OSI Alkalmazás réteg monitorozása. Http fejlécek, DNS információk, VoIP statisztikák és megannyi egyéb hasznos információ, az IT üzemeltetés megkönnyítése érdekében.
 • Spórolás a kompatibilitás segítségével. A Flowmon Probe eszközei képesek együttműködni más gyártók eszközeivel, így azokat nem kell lecserélni. Ezzel jelentős költségcsökkentést lehet elérni projektekben.
 • Minden igényt kielégítő portfólió. Virtuális és hardveres eszközök egyaránt megtalálhatóak a Flowmon Probe-ok között, 10Mbps-től egészen 100Gbps-ig.

 

 

 

Ajánlatkérés

 

 

A Flowmon Probe eszközei a következőkben segíthetik a hálózati adminisztrátorokat

 • Valós idejű forgalommonitorozás és transzparencia
 • A hálózati forgalom elemzése
 • Felhasználók és hálózati szervizek monitorozása
 • Az Internethozzáférés kontrollja
 • Hálózati kapacitás és internethozzáférés tervezése
 • Compliance-megfelelőség

 

Kérjen ingyenes demót, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top