FORTIGATE UTM

Optimalizált és egyszerűen menedzselhető biztonsági megoldások komplex kis- és középvállalkozások számára

Ajánlatkérés

 

HATÉKONY BIZTONSÁGI MEGOLDÁS MINDEN VÁLLALATNAK – MÉRETTŐL FÜGGETLENÜL

A hatékony hálózatbiztonság megteremtése mindig is kihívás volt a kis- és középvállalatok számára, mivel javarészt kevesebb forrás áll a védelem rendelkezésére, viszont a fenyegetés ugyanolyan szintű, mint a nagyvállalatoknál. A Fortinet UTM megoldása kiváló skálázhatósága miatt ugyanolyan biztonsági funkciókat biztosít minden szegmens részére.

 • Átfogó hálózatbiztonság a szofisztikált támadások kivédésre
 •  Az új kezdeményezések támogatása, mint a biztonságos vezeték nélküli vendéghálózat, vagy a mobil eszközök hálózati integrálása
 •  A szabályzati megfelelések és az üzletmenet folytonosság biztosítása a költségek csökkentése mellett

A Fortinet UTM megoldások olyan átfogó és széles körben bizonyított platformok, amik segítségével teljes mértékben optimalizálhatóak a hálózatok. Széles körű hálózatbiztonsági eszközöket integráltak egyetlen céleszközbe, ami páratlan rálátást biztosít az alkalmazásokra, adatokra és a felhasználókra. Vezeték nélküli kontrollert is tartalmaznak, aminek a segítségével WiFi AP-kat lehet a szabályzatoknak megfelelően finom hangolni.

Funkciók

 

A kis-és középvállalkozások kihívásai

 • Biztonság
 • Rendelkezésre állás
 • Teljesítmény
 • Átláthatóság
 • Skálázhatóság
 • Költséghatékonyság
 • Korlátozott IT erőforrások

A Fortinet UTM megoldásai az alábbi előnyöket biztosítja

 • Magas biztonsági szint
 • Kiváló teljesítmény
 • Kevesebb komplexitás
 • Alacsony költségek
 • Szabályzati megfelelés
 • Üzletmenet folytonosság
 • Új technológiák biztonságos engedélyezhetősége

Még több információ

Kis helyek, nagy kihívások

A hagyományos tűzfalas technológiák a kis- és középvállalati környezetekben túlozottan komplexek és nehezen menedzselhetőek, mivel számos követelménynek kell időről időre megfelelve fejleszteni. A távoli irodáknak, fióktelepeknek, értékesítési helyeknek és az egészségügyi intézményeknek általában a következő technológiákat kell tartalmazniuk:

 • Tűzfalak, antimalware, behatolás megelőző rendszer(IPS) a biztonsághoz
 • Switch-ek, complince-nek alapú adat szegmentációk a kiterjedt hálózati kapacitás érdekében
 • Vezeték nélküli kontrollerek hozzáférési pontok az alkalmazottak Wifi eléréséhez
 • DSL vagy kábeles modemek a hálózati eléréshez
 • WAN router-ek a központi irodák és telephelyek összeköttetéséhez
 • 4G modem-ek az üzletmenet folytonossághoz

Még több információ

Tipikus komplex kis- és középvállalati architektúra

A hálózatokba sokrétű eszköz és technológia van telepítve javarészt különböző gyártóktól, ami számos kihívást jelent:

 • Összetett rendszerek, amiket nehéz menedzselni, konfigurálni és fenntartani
 • A központi menedzsment és a különböző eszközök által generált biztonsági rések
 • Compliance problémák, amik a láthatóság hiányosságai és a nem végrehajtható konzisztens szabályokból adódnak
 • Új kezdeményezések (pl.: a vezeték nélküli POS) amik általában új hardverigényt jelentenek

 

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

A FORTINET TERMÉKÉT

 

 

Kapcsolt UTM a Fortinettől

A Fortinet kapcsolt UTM megoldásai egyedülálló és széles körben bizonyított nagy teljesítményű eszközöket biztosítanak, amik megfelelnek a hálózatbiztonsági követelményeknek, átfogóak és költséghatékonyak. Más UTM termékekkel ellentétben, amik csupán néhány biztonsági technológiát ötvöznek a céleszközeikben, a Fortinet UTM kis- és középvállalatokra lett optimalizálva, és széles körben menedzselhető biztonsági, hozzáférési és kapcsolati technológiák kerültek integrálásra egyetlen céleszközbe.

Még több információ

Integrált Biztonsági Alapok

Minden FortiGate hálózat biztonsági eszköz alapja a kapcsolt UTM. Minden egyes FortiGate eszköz a legkisebb asztali egységtől a legnagyobb rack alapú rendszerekig, egyazon integrált, hálózatbiztonsági funkciókat biztosítja, védelmet nyújtva ezzel napjaink szofisztikált támadásai ellen. A Fortinet ezeket a technológiákat eszköz alapon licenceli,a mi azt jelenti, hogy nincsenek egyéb rejtett költségek. A következő biztonsági technológiák elérhetőek:

 • Alkalmazás felügyelet: Azonosítja és felügyeli az alkalmazásokat a hálózaton porttól, protokolltól és Ip címtől függetlenül.
 • Fejlett támadások elleni védelem: Szofisztikált azonosítás az eszköz, a felhő alapú és egyéb mérséklési technológiák használatával a fejlett támadások (APT-k – Advanced Presistent Threats) ellen. Ezek a támadások specifikus emberek, vagy funkciók ellen irányulnak a vállatokon belül és számos elkerülési technikát alkalmaznak, hogy hosszú távon legyenek képesek adatokat lopni.
 • Web- és tartalomszűrés: Szofisztikált szűrőt kombinál egy erőteljes szabályzat alapú motorral és felhő alapú modellekkel a rugalmas és nagy teljesítményű web tartalom szűrési megoldás érdekében.
 • Integrált vezeték nélküli LAN kontroller: Kezeli a FortiAP vékony elérési pontokat és átfogóan biztosítva ezzel a fenyegetések kezelését és konzisztens szabályzat végrehajtást a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokon, beleértve az ártalmas hozzáférési pontokat
 • IPS: Behatolás megelőző rendszer monitorozza, naplózza, azonosítja és blokkolja a gyanús hálózati aktivitást
 • DLP: Szofisztikált minta alapú egyezések alapján előzi meg a kritikus adatok nem hitelesített kommunikációját vagy a szabályozott adatok hálózatba kerülését.
 • Antimalware: Valós idejű védelmet biztosít a káros szoftverek települése ellen

 

Ajánlatkérés

 

 

UTM_architektúra

Páratlan teljesítmény

A Fortinet a legnagyobb teljesítményt biztosítja a hálózatbiztonság kategóriában, hogy a védelem ne menjen a teljesítmény kárára, mint az az eset többségében előfordul. A speciális FortiASIC processzorok nagy áteresztőképességet és alacsony késleltetést biztosítanak, ami a több szintű biztonság mellett is biztosítja folyamatosan emelkedő sávszélesség igényeket.
Minden az egyben, hozzáférés és kapcsolat

A Forinet kapcsolt UTM megoldása különböző hálózati technológiákat is biztosít, a komplex rendszerek egyszerűsítése érdekében. Minden egyes FortiGate és FortiWifi modell beépített Ethernet switc-el rendelkezik, a legnagyobb számú portal a kategóriájában. Ezek a switch-elt portok lehetőséget adnak az adatok szegmentálására a szabályzati követelményeknek megfelelően. Amennyiben a felhasználóknak még több kapcsolatra lenne szüksége ki lehet terjeszteni a hálózatot FortiSwitch Ethernet switch-ekkel.

FortiWifi

A FortiWifi modellek magukba foglalják a hozzáférési pontokat, hogy kiküszöböljék a további hozzáférési pontok beszerzését a kisebb helyeken. Az integrált vezeték nélküli kontrollerrel, ami minden Fortigate és FortiWifi eszközben megtalálható csatlakoztathatók a FortiAP vezeték nélküli hozzáférési pontok is. Ezek az AP-k a legfrissebb vezeték nélküli szabványokat is támogatják beleértve 802.11ac-t a gyorsabb és megbízhatóbb adatforgalomért. A FortiExtender 4G vezeték nélküli WAN Extender lehetőséget, hogy a különböző FortiGate eszközök 4G antennával javítsák a teljesítményt és a fizikai biztonságot.

Szabadság és rugalmasság az PoE-vel

Számos FortiGate céleszköz támogatja a Power over Ethernet-et (PoE-t). Ennek a segítségével egyszerűen ki lehet terjeszteni a hálózatot és telepíteni a PoE erősített eszközöket oda ahova szükségesek, egyszerűen az Ethernet kábel csatlakoztatásával. Külön telepítést nem igénylenek.
Központosított menedzsment
A szabályok egyszerűen végrehajthatók minden különböző vezetékes és vezeték nélküli eszközökre, kioszkokra, rendszerekre és terminálokra a központi konzolból a FortiGate UTM csatlakoztatásával. Függetlenül attól, hogy csak pár port van használatban vagy több tucat a FortiGate modellek nagy sűrűségű portjai kielégítik az igényeket, konszolidálják és egyszerűsítik a központosított menedzsmentet és kiváló rálátást biztosítanak a rendszerre.

A Fortinet UTM előnyei

A kapcsolt UTM megoldások biztonságot nyújtanak a jövő kihívásainak megfelelően és lehetőséget biztosítanak az új szolgáltatások egyszerű bevezetésére a teljes infrastruktúrában.
Skálázhatóság a jövő igényeinek megfelelően
Nincsenek korlátok abban a tekintetben, hogy hány lokalizációt képesek a Fortinet kapcsolt UTM megoldásai védeni. A Fortinet bizonyított technológiái minden méretű infrastruktúrában kiválóan skálázhatóak, legyen szó akár 8 lokalizációról vagy 80 –ról. Számos nagyobb hálózat számára biztosítanak védelmet páratlan skálázhatóságot és központosított menedzsmentet.

Új szolgáltatások engedélyezése

A Fortinet Connected UTM végtére is egy szolgáltatás platform ami lehetőséget és biztonságot ad számos szolgáltatás beállítására. Például ha egy kisebb üzlet vagy viszonteladó implementálni akar olyan új technológiákat, mint a célzott hirdetések, szabad WiFi, Smart Signage, Retail Analytics a Fortinet lehetőséget ad ezek biztonságos használatára.

 


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top