GEMALTO ENTERPRISE

SafeNet ProtectV

Ajánlatkérés

 

VIRTUÁLIS GÉPEK TITKOSÍTÁSA

A felhőben tárolt adatok legkörültekintőbb védelme.

Az iparág első, teljes védelmet kínáló felhős adatvédelmi eszközeként a SafeNet ProtectV lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy biztonságosan migráljanak a felhőbe, emellett komplett virtuális gépeket és azokhoz rendelt tárhelyeket titkosítsanak, illetve szabályozzák azok hozzáférését és megfeleljenek az iparági szabályozásoknak.

Funkciók

A SafeNet ProtectV előnyei többek között

A népszerűbb virtualizálási környezetek támogatása

A SafeNet ProtectV lehetővé teszi a titkosítást a népszerűbb publikus környezetekben, többek között az Amazon Web Services, a Microsoft Azure, IBM SoftLayer Cloud és VMware termékek alatt.

Még több információ

A lehető legtöbbet hozza ki a felhőből

Költségcsökkentés mellett teszi agilisebbé a vállalatokat, egyesített titkosítási és hozzáférést szabályozó képességeivel.

Szabályozza a hozzáférést a tikosított adatokhoz és kulcsokhoz

Nem csak naplózza a hozzáféréseket, hanem betörés gyanúja esetén lehetővé teszi a kulcsok letiltását is.

Izolálja és szabályozza a virtuális gépeket

A SafeNet ProtectV StartGuard bootvédelem segítségével csak megfelelő jogosultság esetén lehet elindítani a virtuális gépeket.

Megfelelőség a compliance-keretrendszereknek

A részletes auditnak és reportingnak köszönhetően segíti a szervezet megfelelését a PCI DSS, HITECH/HIPAA és GDPR szabályzásoknak.

Ajánlatkérés

 

FEDEZZE FEL

A GEMALTO TERMÉKÉT

A szenzitív munkafolyamatok biztonságos felhőbe mozgatása

A szenzitív adatok biztonsága az elsődleges akadálya a felhős migrációnak, ez pedig a vállalati költségek csökkentésének egyik gátlója lehet, köszönhetően a felhős migráció által csökkentett infrastrukturális költségeknek és megnövelt skálázhatóságnak.

Hogyan tud segíteni a migrációban a SafeNet ProtectV és a SafeNet KeySecure?

 • Segít a compliance-megfelelőségben, a komplett virtuális gép titkosításával
 • Biztonsági szabályozás és kulcsmenedzsment-zárolási rendszerek a felhőben
 • A virtuális gépek backupjainak és snapshotjainak nyomonkövetése a felhőben és azok reportolása
 • A szervezetek teljes kontroll alatt tarthatják a kulcsokat, ezzel pedig megakadályozhatják azok lefoglalását beleegyezés hiányában

Biztonságosan megnövelt virtualizációs kitettség

A szenzitív adatok biztonsága az elsődleges akadálya a felhős és virtualizációs migrációnak, ez pedig a vállalati költségek csökkentésének egyik gátlója lehet, köszönhetően a felhős migráció által csökkentett infrastrukturális költségeknek és megnövelt skálázhatóságnak.

Hogyan tud segíteni a migrációban a SafeNet ProtectV és a SafeNet KeySecure?

 • A fizikai és virtuális szerverek védelme ugyanazon szabályokkal
 • A komplett virtuális gép, backup és snapshot titkosítása
 • Elkülöníti a titkosítási és kulcsmendzsmentet a virtuális gépek menedzsmentjétől, így az adminoknak nem kell titkosított adatokkal érintkezniük.
 • Betörés esetén képes gyorsan olvashatatlanná teszi a kijuttatott adatokat (a kulcsok törlésével)

 

 

A SafeNet ProtectV komponensei

 1. SafeNet ProtectV Manager – központi konzol a virtuális gépek és azok titkosításának menedzseléséhez. Emellett ez a felület felel az adminisztrációs profilok, csoportok és szabályok létrehozásáért.
 2. SafeNet ProtectV Client – a virtuális gépekre installálva a kliens kötelezővé teszi a gépeken való, boot előtti autentikációt, melyet a Manager segítségével készített szabályok és hozzáférések szabályoznak. Emellett titkosítja a gép által mentett adatokat is.
 3. KeySecure – biztonságra optimalizált, magas rendelkezésreállású kulcs/kripto menedzsment eszköz, mely mind hardveres appliance, mind pedig virtuális formában rendelkezésre áll.

Kérjen ingyenes konzultációt, vagy egyedi árajánlatot!

Ajánlatkérés


To Top