Gigámon: Network TAP-ek

 

Szerezzen széleskörű, megbízható láthatóságot és hozzáférést a forgalom
100%-ához a Network TAP segítségével.

Network TAP/Network TAP eszközök
bemutatása:

A network TAP (teszt access point, amit néha ethernet TAP-nak neveznek) egy külső monitoring eszköz, amely tükrözi a hálózati csomópontok között átmenő forgalmat. A network TAP lehet hardveres vagy virtuális (G-vTAP agentless vagy G-vTAP VM), amely a hálózat vagy egy nyilvános és magánfelhő egyik stratégiai pontjába van helyezve az adatok monitorozására. Mivel hatékonyabbak, eredményesebbek és megbízhatóbbak, a hálózati TAP-ekat általában előnyben részesítik a Switch Port Analyzer-rel (SPAN) vagy Port Mirror-ral szemben.

Gigamon

Passive Optical TAP-ek

A passzív száloptikai TAP-ek tökéletes másolatokat készítenek az összes forgalomból a teljes sávszélességen. Nincs szükségük energiára vagy felügyeletre, és nem lépnek aktívan kapcsolatba a hálózat más elemeivel. A Gigamon számos passzív optikai TAP megoldást kínál:

  • High-density network TAP-ek: G-TAP® M Series
  • Beágyazott bypass network TAP-ek: GigaVUE-HC2
  • Network TAP-ek a Cisco BiDi linkek számára: G-TAP BiDi
  • Gazdaságos network TAP-ek: G-TAP G Series

 

Gigamon

Active Network TAP-ek

Az aktív TAP-ekat olyan hálózatokban használják, ahol a réz kábelezés vagy az optikai kivitelezés nem teszi lehetővé a passzív TAP-ekat. Áramszünet esetén az aktív TAP-ek akkumulátorral rendelkeznek, hogy folyamatosan működjenek, és riasztást küldenek a hibáról. A bypass TAP nevű aktív TAP-típusnak van egy reléje is, amely akkor zár, amikor elveszíti az áramforrást, fenntartva a hálózati kapcsolatot és minimalizálva a forgalmi zavarokat. Gigamon aktív network TAP megoldásai a következőket tartalmazzák:

  • Aktív network TAP-ek: G-TAP A Series
  • Beágyazott TAP 1Gb-os rézhez: GigaVUE-HC1, GigaVUE-HC2
  • Beágyazott bypass TAP-ek: GigaVUE-HC2

 

Gigamon

Virtual Agent G-vTAPs

Forgalomszerzés céljából könnyű G-vTAP-ekat telepítenek az AWS, a Microsoft Azure vagy az OpenStack példányokon belül, amelyek tükrözik az IPSec-en keresztüli forgalmat a GigaVUE® V sorozatú node-okig.

A legfontosabb előnyök:

  • Egyetlen, példány minimalizálja a Gigamon node-okra gyakorolt hatást
  • Csökkenti az alkalmazás leállási idejét – új eszközök hozzáadásakor nem kell újratervezni az alkalmazásokat
  • Az Agent-ök kiszűrik az érdeklődő forgalmat, mielőtt azt IPSec-en keresztül elküldenék a GigaVUE V sorozatú node-okhoz, hogy csökkentse az adatkijutás és az alkalmazás költségeit

Tesztelje ingyenesen a G-vTAP meghajtót AWS-en vagy Azure-on.

Tudjon meg többet a nyilvános és magánfelhő-megoldásainkról!

Gigamon

GigaVUE láthatósági berendezések

A GigaVUE H sorozatú intelligens készülék bármilyen kapacitáshoz és igényhez illeszkedik, a távoli irodától kezdve az adatközpontok telepítéséig. Testreszabhatja mindegyiket moduláris opciókkal, az adott felhasználási esethez szükséges teljesítménytől függően.

Pin It on Pinterest