HÁLÓZATBIZTONSÁGI CÉLESZKÖZÖK

Újgenerációs tűzfalak, WiFi védelem és Web Alkalmazás Tűzfal

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

A SOPHOS TERMÉKEIT

 

SOPHOS UTM | Egységesített hálózatbiztonsági megoldások egy eszközből

A Sophos UTM teljeskörű biztonságot nyújt egyetlen céleszközbe integrálva azzal a lehetőséggel, hogy ki tudja választani az igényeinek megfelelő védelmi funkciókat és a futtatási platformot, ami lehet hardveres, szoftveres és virtualizált céleszköz. Minden egyes funkció skálázható, legyen szó akár 20 vagy 5.000 felhasználóról. A webalapú menedzsment konzol lehetőséget biztosít a teljes IT biztonság egyszerű és konszolidált kezelésére.

Áttekintés Funkciók Licencelés

Unified Threat Management
Teljes hálózatbiztonsági csomag

Biztonságos VPN
Alakítson bármilyen helyet biztonságos hellyé

Web Átjáró
Komplett web védelem mindehol

Web Alkalmazás Tűzfal
Webszerverek védelme

Új generációs tűzfal
Ez az a hely, ahol a hálózati fenyegetettségek kiszűrődnek

Biztonságos Wi-Fi
Menedzselhető Wi-Fi számos biztonsági funkcióval

Email céleszköz
Egyszerű védelem komplex problémákra

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


Próbálja ki és tesztelje ingyenesen, vagy kérjen ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

SOPHOS XG Firewall | Páratlan biztonság, egyszerűség és átláthatóság

Újgenerációs képességekkel az APT és 0-day fenyegetések ellen: IPS, ATP, Sandboxing, Dual AV, Web –és alkalmazáskontroll, Phising elleni védelem és egy teljes képességű Webalkalmazás-tűzfal egy eszközben.

Automatikus válasz az incidensekre: a fertőzött munkaállomások önműködő felderítésével és izolálásával.

Rejtett veszélyek földerítése a hálózaton: ismeretlen alkalmazások, magas kockázatú felhasználók, fejlett fenyegetések, gyanús fájlok és egyebek detektálása.

Áttekintés Funkciók Modellválaszték

Rejtett veszélyek fölfedése

A Sophos XG tűzfalak eddig még nem tapasztalt transzparenciát biztosítanak a hálózat és az infrastruktúra számára egy központi felületen keresztül, mely emellett fejlett management és reporting képességekkel is rendelkezik. Ennek az új, “Single Pane of Glass” megközelítésnek hála, a menedzselt infrastruktúra fölmérése sose volt könnyebb.

Ezen a felületen a következő lehetőségek érhetőek el:

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Próbálja ki és tesztelje ingyenesen, vagy kérjen ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

FEDEZZE FEL

A PALO ALTO TERMÉKÉT

 

PALO ALTO | Újgenerációs tűzfalak: kiváló architektúra, kiváló funkciók

Palo Alto Networks következő generációs tűzfalai úgy kerültek megalkotásra, hogy az alkalmazások biztonságosan működjenek, valamint a modern fenyegetések elhárításra kerülhessenek. A tűzfalak minden hálózati forgalmat alkalmazások, felhasználók, tartalom és eszközök alapján azonosítanak, valamint lehetővé teszik, hogy a vállalati szabályzatot egyszerűen értelmezhető biztonsági szabályokon keresztül érvényesítsék.

Áttekintés Funkciók

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ingyenes demót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A FORTINET TERMÉKÉT

 

FORTINET UTM | Optimalizált és egyszerűen menedzselhető biztonsági megoldások kis- és középvállalkozások számára

hatékony hálózatbiztonság megteremtése mindig is kihívás volt a kis- és középvállalatok számára, mivel javarészt kevesebb forrás áll a védelem rendelkezésére, viszont a fenyegetés ugyanolyan szintű, mint a nagyvállalatoknál. A Fortinet UTM megoldása kiváló skálázhatósága miatt ugyanolyan biztonsági funkciókat biztosít minden szegmens részére.

 • Átfogó hálózatbiztonság a szofisztikált támadások kivédésére
 • Az új megközelítések támogatása, mint a biztonságos vezeték nélküli vendéghálózat, vagy a mobil eszközök hálózati integrálása (BYOD)
 • A szabályzati megfelelések és az üzletmenet folytonosságának biztosítása a költségek csökkentése mellett

Áttekintés Funkciók

 

FUNKCIÓK

 • Alkalmazásfelügyelet: Azonosítja és felügyeli az alkalmazásokat a hálózaton, porttól, protokolltól és Ip címtől függetlenül.
 • Fejlett támadások elleni védelem: Modern, felhő alapú sandboxing technológia (külön Fortisandbox eszköz beszerzésével lokálisan is), mely képes napjaink rejtőzködő, személyre szabott kártevőit is megtéveszteni. Védelem az APT és 0-Day támadások ellen.
 • Web- és tartalomszűrés: Szofisztikált szűrőket kombinál egy erőteljes szabályzat alapú IPS motorral és felhő alapú modellekkel a rugalmas és nagy teljesítményű webes tartalomszűrés érdekében.
 • Integrált vezeték nélküli LAN kontroller: Kezeli a FortiAP vékony elérési pontokat, átfogóan biztosítva ezzel a fenyegetések kezelését és konzisztensen végrehajtott szabályozást a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokon. A belső szabályzás kezelése mellett képes a hálózaton kívüli, ellenséges AP-kat is detektálni.
 • IPS: Monitorozza, naplózza, azonosítja és blokkolja a gyanús hálózati aktivitást
 • DLP: Komplex, minta alapú egyezések alapján előzi meg a kritikus adatok nem hitelesített küldését, vagy a szabályozott adatok hálózatba kerülését.
 • Antimalware: Valós idejű védelmet biztosít a káros szoftverek települése ellen

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


 

Kérjen ingyenes demót, vagy személyreszabott árajánlatot!

TOVÁBB


To Top

FEDEZZE FEL

A CISCO TERMÉKEIT

 

CISCO NGFW | Újgenerációs tűzfalak

Állítsa meg a fenyegetéseket, nézze meg, mi történik a hálózaton, és csökkentse költségeit a fenyegetésalapú új generációs tűzfaleszközökkel.

Blokkoljon minél több fenyegetést és gyorsan mérsékelje azokat, amelyek áthaladnak védelmén az iparág első, fenyegetés-orientált új generációs tűzfalával. A Cisco Firepower NGFW hardver és szoftver opciói összekapcsolják a már bevált hálózati tűzfalunkat az iparág leghatékonyabb következő generációs IPS-ével és fejlett malware-védelemmel. Így jobb átláthatóságot biztosít, rugalmasabbá válik, többet takarít meg és hatékonyabban védi a hálózatát.

 • Vezető behatolás detektálás
 • Idő a detektálásra
 • Megtakarítás a biztonság automatizálásából adódóan

Áttekintés Típusok


Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

CISCO NGIPS | Újgenerációs behatolásmegelőző rendszerek

Nagy teljesítmény. Rugalmasság. Biztonsági műveletekre való felhatalmazás.

Mivel a számítógépes támadások fejlődnek, a hálózati biztonság páratlan átláthatóságot és intelligenciát igényel, amely kiterjed az átfogó védelemre szemben felbukkanó összes fenyegetésre. Különböző szervezeti felelősségek és napirendek megkövetelik az egységes biztonsági végrehajtási mechanizmusra meglétét. A növekvő működési igények miatt, megújult NGIPS-re van szükség , hogy mélyebb biztonságot és átláthatóságot kínál a vállalkozás számára.

 • Vezető behatolás detektálás
 • Idő a detektálásra
 • Megtakarítás a biztonság automatizálásból adódóan

Áttekintés Funkciók


Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

CISCO ROUTER SECURITY | Router biztonság

Védje meg az adatait a rosszindulatú fájloktól, behatolástól, szolgáltatásmegtagadásos támadásoktól és a fejlettebb fenyegetésektől. Cisco routerek együttműködnek, hogy a vállalati biztonság kiterjesztésével az üzletágnak és a WAN-nak, hogy az egész hálózatra kiterjedő védelmet nyújtson. Az integrált hálózati biztonsággal védelmet nyújt a kifinomult fenyegetések ellen, miközben fenntartja a kiemelkedő teljesítményt és csökkenti a költségeket.

Áttekintés Funkciók


Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

CISCO NETWORK VISIBILITY AND SEGMENTATION | Hálózati átláthatóság és szegmentáció

Lássa és állítsa meg a fenyegetéseket a hálózatában lévő erő segítségével.

A hálózatok még összetettebbek lettek. Az eszközök percről-percre gyarapodnak. Egyre nehezebb átlátni mi van egy hálózatban és milyen fenyegetések is ezáltal nehezebben kiszűrhetők. A Hálózati átláthatóság és szegmentációs megoldásunk magában foglalja Cisco Stealthwatch Enterprise, Cisco Identity Services Engine és a Cisco TrustSec által használt technológiákat. Gyors fenyegetés észlelést, rendkívül biztonságos hozzáférést és szoftveres szegmentációt kap ezáltal.

 • Jelentősebb adatvesztés kockázata egy a négyhez.
 • Az ipari behatolások detektálása átlagosan 191 napot vesz igénybe.
 • Az átlagos értéke egy komolyabb adatlopásnak 3.62 millió dollár.

Áttekintés Funkciók


Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

CISCO AMP | Advanced Malware Protection

Behatolásmegelőzés. Rosszindulatú tevékenység folyamatos nyomon követése. Gyors rosszindulatú fájlfelismerés. Rosszindulatú fájlok eltávolítása.

A Cisco Advanced Malware Protection (AMP) globális fenyegetettségekkel kapcsolatos információkat, fejlett sandboxing technológiát és valós-idejű kártékony fájlblokkolást biztosít. Hogy ne csak a megelőzésben bízzon, az AMP folyamatosan elemzi a fájlaktivitást a hálózaton keresztül, így gyorsan észrevehető, elkülöníthető és eltávolítható a rosszindulatú fenyegetés.

 • Vezető behatolás detektálás
 • Idő a detektálásra
 • Kártékony fájlminták naponta

Áttekintés Funkciók


Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

FEDEZZE FEL

A FIREEYE TERMÉKEIT

 

FIREEYE | Megoldások

A technológia egyedül kevés ahhoz, hogy fölvegye a harcot a kiberfenyegetésekkel. Ezért a FireEye innovációs köre egyesíti a technológiai fejlesztéseket a szakemberek kompetenciájával, hogy a piac leggyorsabb és legkifinomultabb innovátora legyen.

Áttekintés Termékek


Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

A SYMANTEC TERMÉKÉT

 

SYMANTEC | Advanced Threat Protection for Email

Védelem a fejlett, email alapú fenyegetések ellen és széleskörű információforrás a célzott és fejlett támadásokkal szemben.

Megállítja a legfejlettebb email alapú, maradandó fenyegetéseket is, köszönhetően a gépi tanulással fölvértezett, felhő alapú sandboxing technológiának és viselkedés-elemzésnek, továbbá a világ legnagyobb polgári threat intelligence hálózatának.

 • Virtuális és hardveres sandboxing segítségével képes leleplezni a legfejlettebb, támadó célú kódokat is
 • Gépi tanulás és a Symantec elemzői segítségével képes megállítani a célzott támadásokat is
 • A Symantec kiterjedt, világszintű Threat Intelligence hálózatának segítségével már a tényleges támadás bekövetkezte előtt tudomást szerezhet a gyanús aktorokról

Áttekintés Funkciók


Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

 

FEDEZZE FEL

AZ ARUBA TERMÉKÉT

 

ARUBA | Központosított vállalati WiFi kezelés a felhasználók és eszközeik védelméért

Vállalati szintű WiFi access point

Az Aruba 802.11ac vezetéknélküli access pointjai (AP) – amelyek a vállalat nagyságától függően kontroller alapú menedzseléssel és a kontroller nélküli Aruba Instant megoldás segítségével is integrálhatóak a hálózatba – kiemelkedő WiFi teljesítményt nyújtanak. A piacon egyedülállóan, az Aruba legújabb 300, 310, 320, és 330 szériába tartozó AP-i, amelyek ClientMatch technológiával működnek — képesek mindig a leggyorsabb kapcsolatot biztosítani a nagyobb kiterjedésű hálózatot üzemeltető vállalatok számára. Ezt a technológiát a Multi-User MIMO-képes eszközök is hasznosítani tudják. Az integrált Bluetooth Low Energy (BLE) jeladó lehetővé teszi az akkumulátorral működő Aruba eszközök távoli menedzselését.

Áttekintés Funkciók

Beltéri és kültéri kivitelben

Az Aruba Access Point kínálatában egyaránt lehet találni beltéri és kültéri kivitelt, hogy minden körülmény között megfelelő lehessen a WiFi szolgáltatás. A kültéri időjárásálló egységek akár -40 °C és +65 °C között, valamint 95%-os páratartalomig is képesek üzemelni, így ideálisak lehetnek utcai használatra, stadionokhoz, hűtőházakhoz.

Kontroller vezérelt üzemmód

Nagyobb hálózatoknál egy dedikált kontroller végzi a konfigurációkat és a hálózat biztosítását. Több telephely esetén a telephelyek lokális kontrollerét egy master kontroller által egyszerre lehet vezérelni. Segítségével nem kell a lokális egységeken egyenként a beállításokat elvégezni változtatások esetén.

Kontroller nélküli (Instant) üzemmód

Néhány darab AP esetén nincs szükség kontrollerre, ugyanis Instant módban egy AP kinevezi magát kontrollernek, amely segítségével könnyedén elvégezhetjük hálózatunk beállítását. Ha bármi történne a kontroller AP-val, akkor egy másik egység képes automatikusan a helyébe lépni. Instant módban a beállításokat lokálisan vagy akár a felhőből is elvégezhetjük az Aruba Central segítségével.

Remote Access

Az előzetes beállítást nem igénylő Remote AP segítségével könnyedén és biztonságosan terjesztheti ki céges hálózatát. Ez a megoldás ideális lehet branch office vagy home office kiépítéséhez.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 


Kérjen árajánlatot, vagy ingyenes teszteszközt!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ IMPERVA TERMÉKÉT

 

IMPERVA | Web alkalmazás tűzfal (WAF): létfontosságú web alkalmazások és adatok védelme

Az Imperva SecureSphere Web Application Firewall védelmet nyújt a web alkalmazások és az adatok részére, valamint elemzi a felhasználói hozzáféréseket. A SecureSphere web alkalmazás tűzfal, dinamikus módon tanulja meg az alkalmazások normális működését, viselkedését és korrelálja az ipar vezető threat intelligence adatival, biztosítva ezzel a web alkalmazások magas szintű védelmét.

A SecureSphere akkor is felismeri és cselekszik, ha a veszélyes kód gyanúsan be van csomagolva az ártatlannak tűnő legitim forgalom közé, ami könnyedén átcsúszik a hagyományos védelmi vonalak között. Ezek lehetnek az alkalmazás sérülékenységeiből adódó támadások, mint az SQL injection, cross-site scripting, remote file inclusion, vagy logikai támadások, mint a site scraping és a komment spam, vagy csalást feltételező aktivitás, mint a fiók vezérlési támadások.

Áttekintés Funkciók

Támadások korrelált validálása

A SecureSphere korrelált támadás validálással biztosít kivételes pontosságot,a lehető legkevesebb fals-pozitív eredménnyel, miközben megszünteti a legitim felhasználókat érő behatásokat. Mérsékeli, mind a technikai jellegű, mind a nem technikai jellegű támadásokat.

Rugalmas telepítési lehetőségek

A SecureSphere telepíthető fizikai, virtuális és Amazon Web Service segítségével vagy ezek hibridjeként egyaránt. A fizikai céleszköz telepítése különösen jó rugalmasságot biztosít a SecureSphere transzparens futásával, nem igényel virtuális változtatásokat az ügyfelek környezetében. A részletes szabályok végrehajtása pontos és páratlan felügyeletet biztosít, minek segítségével minden vállalatspecifikus követelménynek képes megfelelni.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

FEDEZZE FEL

A JUNIPER TERMÉKEIT

JUNIPER | Routing & Switching

Átfogó, skálázható és biztonságos routerek a nagyvállalati és szolgáltatói hálózatok számára és magas rendelkezésre állású, nagyvállalati switchek.

Áttekintés Funkciók

NAGYVÁLLALATI HÁLÓZATI ROUTEREK

 • agilis szolgáltatások
 • szolgáltatói-szintű architektúra
 • SDN-re alkalmas
 • szolgáltatások integrációja
 • fizikai és virtuális
 • hosszútávú befektetés

SWITCHING TERMÉKEK

 • egyszerűsített menedzsment
 • nyolc QoS várakozási sor portonként
 • biztonsági kockázatelemzés
 • utánozhatatlan vezetékes teljesítmény
 • innovatív és költséghatékony
 • magas rendelkezésre állás

Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

FEDEZZE FEL

AZ F5 TERMÉKEIT

F5 | Webalkalmazás tűzfalak

Teljeskörű webalkalmazás-tűzfalak (WAF), melyek megvédik az alkalmazásokat és az adatokat az ismert és még ismeretlen fenyegetésektől, botoktól, melyek képesek a hagyományos védelem elkerülésére és emellett képes virtuálisan befoltozni az alkalmazások hibáit valós időben.

Áttekintés | WAF Áttekintés | Application Security Manager

WEBALKALMAZÁS TŰZFAL

Véd a kártevők legújabb hulláma ellen, a következők segítségével:

 • viselkedésanalízis
 • proaktív védelem a botoktól
 • OSI Layer 7 titkosítás

Az F5 WAF képes olyan támadásokat is azonosítani és blokkolni, melyeket más gyártók hasonló tűzfalai nem. Emellett az alkalmazás oldali titkosításnak köszönhetően az összes fontosabb adat enkriptálva közlekedik, így védve az adatlopás ellen. Ha pedig DDoS támadásról beszélünk, gépi tanulás segít, hogy csak a megfelelő kérések jussanak el a szerverekhez.

Még több információ

APPLICATION SECURITY MANAGER (BIG-IP)

A BIG-IP ASM képes megállítani ezen támadásokat, a következő képességek segítségével:

 • L7 DDos védelem
 • fejlett detekciós és mitigációs képességek
 • fenyegetések mélyanalízise
 • öntanulás
 • virtuális patchelés és
 • a támadások láthatóvá tétele

Emellett képes betekintést nyújtani a https és WebSocket forgalomba, illetve abból kiszűrni a bennük rejtező kártevőket. 

Még több információ


Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

 

FEDEZZE FEL

A FLOWMON TERMÉKEIT

FLOWMON | Újgenerációs hálózati forgalomvizsgáló, szakemberek számára

A mai, egyre komplexebbé váló IT infrastruktúrákban kiemelt fontosságú a hálózatüzemeltetés számára, hogy biztosítani tudja a rendszerek megbízhatóságát, rendelkezésre állását és biztonságát. Az SNMP protokollon keresztüli vizsgálat és hibajavítás már nem elég, a manuális ellenőrzés pedig túlzottan elnyújtja a reakcióidőt incidensek esetén. Ezen problémákra kínál megoldást a hálózati flow alapú forgalomvizsgálat (flow monitoring), mely hozzásegíti az adminisztrátorokat az infrastruktúra hibáinak gyors és mélységekbe menő megértésére, azok elhárítására.

Áttekintés Funkciók

FLOWMON PROBE

Meg tudja állapítani, hogy ki, mit és mikor csinál hálózatában? A Flowmon Probe eszközeivel soha többé nem fog lemaradni semmilyen információról a hálózat IP alapú forgalma kapcsán. Hozza meg a hálózat üzemeltetésével és biztonságával kapcsolatos döntéseit olyan nagyteljesítményű NetFlow/IPFIX eszközök támogatásával, melyeknek a 100 gigabites hálózati sebesség sem okoz gondot.

Még több információ

FLOWMON COLLECTOR

A Flowmon Collector eszközei segítségével a hálózati adminisztrátorok és a biztonságért felelős mérnökök még mélyebben megérthetik hálózatuk működését. Segítségével lehetségessé válik a sávszélesség mindenre kiterjedő beállítása, a hálózati -és alkalmazásteljesítmény optimalizálása és emellett a gyors hibajavításban és a biztonság növelésében is segít.

Még több információ


Kérjen ingyenes demó verziót, vagy személyreszabott ajánlatot!

TOVÁBB


To Top

 

AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP05) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez.*
Adatkezelési tájékoztató

A hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP04) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így hírlevelek küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató

Az értékesítési tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztató (DDP06) tartalmát megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim a nevezett cél(ok)ból történő kezeléséhez, így kereskedelmi ajánlat küldéséhez.
Adatkezelési tájékoztató