Hálózatvédelmi eszközök és megoldások

Hálózatvédelmi eszközök és megoldások

Napjainkra a vállalati hálózatbiztonsági céleszközök számos fajtája elérhetővé vált, melyek az igények alapján licencelhetőek és üzemeltethetőek. A legjobb ár-érték arányú eszközöket a Fortinet, Sophos és Citrix megoldásokat kínáljuk meglévő és leendő ügyfeleink részére. Részletes termékbemutatókkal, teljes körű telefonos terméktámogatással, valamint kihelyezett éles tesztüzemeket biztosítunk ingyenesen.

 

Váltani szeretne? Mi segítünk Önnek.

Személyre szabott ajánlatokkal, ingyenes bemutatókkal és kihelyezhető teszteszközökkel kapcsolatosan keresse munkatársainkat.Kapcsolat

 

UTM eszközök | Integrált hálózatbiztonság

Az  UTM teljeskörű biztonságot nyújt egyetlen céleszközbe integrálva azzal a lehetőséggel, hogy ki tudja választani az igényeinek megfelelő védelmi funkciókat és a futtatási platformot, ami lehet hardveres, szoftveres és virtualizált céleszköz. Minden egyes funkció skálázható, legyen szó akár 20 vagy 5.000 felhasználóról. A webalapú menedzsment konzol lehetőséget biztosít a teljes IT biztonság egyszerű és konszolidált kezelésére.

Céleszközök és platformok

NGFW | Új generációs tűzfalak

Egy NGFW eszköznek tartalmaznia kell legalább a behatolás megelőző rendszert (Intrusion Prevention System-et | IPS-t), mély csomagszűrést, képesnek kell lennie azonosítania és felügyelnie a hálózaton futó alkalmazásokat, azonosítani a felhasználókat és a végrehajtani a megfelelő szabályzatokat, valamint az olyan alapvető funkciókat, mint a hagyományos csomagszűrés, teljes körű protokollfigyelő és a VPN funkciók is.

Tanulmány megtekintése

 

 

 

Menedzselt  hálózatvédelmi eszközök és megoldások kapcsán látogassa meg társoldalunkat:

Menedzselt Informatikai Biztonsági Szolgáltatások