Hex-Rays IDA

Az IDA egy Windows, Linux vagy MacOS operációs rendszereket támogató, több processzort használó disassembler és debugger, amely tengernyi lehetőséget biztosít a felhasználói számára.

Ajánlatkérés

MI A HEX-RAYS IDA?

Az IDA Disassembler és Debugger egy bővíthető, interaktív, programozható, több processzort használó disassembler, amely Windowson, Linuxon és MacOS-en egyaránt működik. Az IDA mára már a rosszindulatú kódok elemzésének, a sebezhetőségek vizsgálatának és a COTS érvényesítésének de facto normájává vált. Tekintse meg részletes áttekintőnket, amelyben összefoglaljuk a program felhasználásának lehetőségeit és képességeit.

Funkciók

Semmi nem győzheti le az emberi agyat

Tisztában vagyunk azzal, hogy a szakemberek éleslátása bizonyos helyzetekben felülmúlhatja a számítógépek hosszas és fáradhatatlan munkáját; ezért az IDA Disassembler annyi interaktivitást biztosít, amennyit csak tud. Virtuálisan minden átrendezhető, megváltoztatható és újradefiniálható a disassembly-ben.

Még több információ

A statikus disassembly limitált

Önmagában a statikus disassembly nem fedi fel a teljes valóságot. A titkosítás és torzítás gyakran használt eszközök napjaink rosszindulatú kódjaiban; ezek pontos megkülönböztetése az adatoktól inkább tekinthető művészetnek, mintsem tudománynak. Az IDA Disassembler interaktivitása többek között egy belső szkriptnyelvvel, egy Windows alkalmazás/kernel, egy Linux alkalmazás és egy 80×86 MacOS alkalmazás debuggerrel (amely egyaránt támogatja az 32 és a 64 bites verziókat) került kiegészítésre.

Az innovációt ápolni kell

Minden évben plug-in versenyt rendezünk, ezzel próbáljuk a közösséget és magunkat is rávenni ezen megoldások támogatására és folyamatos fejlesztésére. A hasznos, egyben nyilvános plug-inek készítői pénzjutalmat kapnak, emellett neveiket a „Hall of Fame” oldalunkra is publikáljuk.

Az idő pénz

Azok a napok, amelyekben egy assembly nyelv zseni csak a kódra tekintve meg tudta állapítani a program célját, már elmúltak, mivel napjaink vírusai és férgei gyakran sokkal nagyobb komplexitású nyelveken írottak. Egyedülálló FLIRT technológiánknak és fejlett stack követő képességeinknek köszönhetően, az IDA Disassembler a lehető legközelebb dolgozik az eredeti forráskódhoz.

AJÁNLATKÉRÉS

 

FEDEZZE FEL

A HEX-RAYS TERMÉKÉT

 

Önök jobban tudják

Mi vagyunk a disassembler és debugger specialistái, de önök végzik el az igazi munkát, így nálunk jobban csak önök, felhasználók tudhatják, mire van szükségük. Az IDA SDK lehetővé teszi az IDA igény szerinti bővítését és személyre szabását. Látogassa meg az IDA Palace-t, ha kíváncsi, milyen változtatások lettek publikusan megosztva.

A biztonság fontos számunkra

Szeretnénk, ha felhasználóink eszközeink használatakor biztonságban lennének, ezért vezettük be a cégen belüli tesztelés, a kód áttekintés és a biztonságos programozás alkalmazások mellett a bug bounty programot is: a szoftverünkben talált különböző kritikus bugok bejelentői pénzjutalmat kapnak, amennyiben szoftverünk sebezhetőségeit nekünk jelzik.

 

Több célpontú disassembler

 • Disassembler modulok, így sok processzort támogat. Ingyenes SDK-nk azt is lehetővé teszi, hogy saját disassemblert rakjon össze
 • Teljes bővíthetőség és interaktivitás
  • Direkt, billentyűzeten keresztüli interakció
  • Belső programozási nyelven keresztül
  • Külső pluginokon keresztül (végtelen nagy hatalom: debuggereink pluginok)
 • Olyan közel a magas szintű forráskódhoz, amennyire csak lehet
  • Gyors könyvtár azonosítás és felismerés technológia (FLIRT technológia)
  • Típusrendszer/paraméter azonosítás és követés
 • Kód gráfolás

Több célpontú debugger

 • A debugger dinamikus analízist ad hozzá a disassembler által statikusan gyűjtött információhoz
 • Felajánl minden debuggertől elvárt képességet, és még többet is ad: távoli debugger, felvázolás
 • Távoli debugger: célozzon meg Windows, Linux vagy MacOS operációs rendszereket futtató számítógépeket
 • Tekintse meg az ARM Windows CE Debuggert

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top