Imperva SecureSphere

Imperva SecureSphere

Web Application Firewall

LÉTFONTOSSÁGÚ WEB ALKALMAZÁSOK ÉS ADATOK VÉDELME

Az Imperva SecureSphere Web Application Firewall védelmet nyújt a web alkalmazások és az adatok részére, valamint elemzi a felhasználói hozzáféréseket. A SecureSphere web alkalmazás tűzfal, dinamikus módon tanulja meg az alkalmazások normális működését, viselkedését és korrelálja az ipar vezető threat intelligence adatival, biztosítva ezzel a web alkalmazások magas szintű védelmét.

A SecureSphere akkor is felismeri és cselekszik, ha a veszélyes kód gyanúsan be van csomagolva az ártatlannak tűnő legitim forgalom közé, ami könnyedén átcsúszik a hagyományos védelmi vonalak között. Ezek lehetnek az alkalmazás sérülékenységeiből adódó támadások, mint az SQL injection, cross-site scripting, remote file inclusion, vagy logikai támadások, mint a site scraping és a komment spam, vagy csalást feltételező aktivitás, mint a fiók vezérlési támadások.

Támadások korrelált validálása

A SecureSphere korrelált támadás validálással biztosít kivételes pontosságot,a lehető legkevesebb fals-pozitív eredménnyel, miközben megszünteti a legitim felhasználókat érő behatásokat. Mérsékeli, mind a technikai jellegű, mind a nem technikai jellegű támadásokat.

Rugalmas telepítési lehetőségek

A SecureSphere telepíthető fizikai, virtuális és Amazon Web Service segítségével vagy ezek hibridjeként egyaránt. A fizikai céleszköz telepítése különösen jó rugalmasságot biztosít a SecureSphere transzparens futásával, nem igényel virtuális változtatásokat az ügyfelek környezetében. A részletes szabályok végrehajtása pontos és páratlan felügyeletet biztosít, minek segítségével minden vállalatspecifikus követelménynek képes megfelelni.

Threat Intelligence

A megoldás beépített védelme folyamatosan elemzi a fenyegetéseket, az igen jó hírnévnek örvendő ADC (Application Defence Center) dedikált kutató részlegének segítségével. A tudásbázis kiterjesztett partner rendszerrel van kiegészítve, mint a SIEM integráltság, sérülékenységi vizsgálatok, stb.

Virtuális patchelés

A SecureSphere képes a web alkalmazások “virtuális patchelésre” a sérülékenységi vizsgáló integrálásán keresztül. Ahelyett, hogy sokszor hetekre, vagy hónapokra is ki lenne téve a webes alkalmazás a támadásoknak, a kód módosul a sérülékenység felfedezése után. A virtuális patchelés aktív védelmet biztosít a webes alkalmazások részére, így csökkentve a kitettséget és esetleges károk költségeit.

Top