Indegy

INDEGY INDUSTRIAL CYBERSECURITY SUITE

Ismerje meg, mit jelenthet szervezete ipari hálózata számára a totális ÁTLÁTHATÓSÁG, a BIZTONSÁG és a KONTROLL.

Indegy logo

Átfogó ipari kiberbiztonság

Az Indegy Industrial Cybersecurity Suite képes az ipari hálózatok védelmére a következők ellen: kiberbiztonsági fenyegetések, belső visszaélések és emberi hibák.

Legyen szó hardveres eszközről, vagy virtuális gépről, az Indegy „agentless” működésének köszönhetően képes teljeskörűen kiszolgálni a felhasználói igényeket. Ez lehet akár mérnöki, vagy riportolási feladat, Windows szerver, vagy éppen ipari vezérlő.

Ezen védelem a következő eszközök segítségével valósul meg:

  • Fenyegetésdetekció
  • Fenyegetések mitigálása
  • Serülékenységmenedzsment
  • Eszközkonfigurációs kontrollok
  • Eszközök integritásának folyamatos ellenőrzése

Ennek a holisztikus védelemnek köszönhetően az Indegy terméke képes a hálózat biztonságát és rendelkezésre állását a maximumra növelni.

Legyen szó hardveres eszközről, vagy virtuális gépről, az Indegy „agentless” működésének köszönhetően képes teljeskörűen kiszolgálni a felhasználói igényeket. Ez lehet akár mérnöki, vagy riportolási feladat, Windows szerver, vagy éppen ipari vezérlő.

Indegy Security Platform

Az Indegy Suite magja. Képes a hálózati forgalom analitikájára, az eszközök integritásának ellenőrzésére és a különféle szenzorok adatainak összegzésére.

Indegy Szenzorok

Opcionális, kis hardverigényű szenzorok, melyek képesek láthatóvá tenni a távoli hálózati szegmenseket is, szűrve és továbbítva az azokon zajló kommunikációt.

Indegy Enterprise Manager

Ideális a több telephellyel rendelkező, elosztott környezetekhez. Segítségével a szervezet komplett infrastruktúrája átláthatóvá és könnyen menedzselhetővé válik, köszönhetően az individuális Indegy Security Platform telepítések központi irányításának.

Industrial Cyber Security

Flexibilis, egy eszközös kiberbiztonsági megoldás.

Egy eszköz, mely a bekapcsolása után egyből képes használható információval ellátni üzemeltetőjét, az Ipari infrastruktúra kockázatairól. Mind 1U méretű hardveres eszközként, mind virtuális gépként elérhető.

Tegye biztonságosabbá ipari hálózatát!

Fenyegetések detektálása és elhárítása

Fedje fel valós időben a fenyegetéseket, az Indegy anomália és policy alapú keresőmotorjaival

Eszközkövetés

Részletes eszközleltár, automata eszközfelfedezéssel és az összes ICS eszköz felismerésével

Sérülékenységmenedzsment

A sérülékenységek proaktív azonosítása és remediálása, mielőtt bármilyen problémát okoznának.

Konfigurációkontroll

Az eszközök konfigurációs beállításainak nyomkövetése, a hatékony audithoz, mentéshez és visszaállításhoz, illetve a megfelelőségi keretrendszerek kapcsán.

Szervezeti szintű átláthatóság

Out-of-the-box integráció az összes fontosabb nagyvállalati IT Security eszközzel, az eddig sosem látott IT és OT transzparencia elérésének érdekében.

Eszközintegritás ellenőrzése

Lépjen előre egy lépést a biztonságos ipari infrastruktúra kialakításához vezető úton.

Tartalomhoz a formát

Legyen szó a hálózat egyszerű, passzív monitorozásáról, vagy egy minden egyben szolgáltatásról, az Indegy palettája minden igényt kielégít és minden költségvetéshez skálázható.

Top