Termékkategóriák

Hálózatbiztonság

A Black Cell hálózati céleszköz kínálatában valamennyi szervezet megtalálja a számára legmegfelelőbb hálózatbiztonsági megoldást. A hálózatvédelmi eszközök és megoldások egyedi igények alapján licenszelhetőek, továbbá üzemeltethetőek. Az UTM és NGFW tűzfalak teljes biztonságot nyújtanak egyetlen eszközbe integrálva, míg az e-mail, web és webalkalmazások védelmére készült eszközök specifikusabb igényeket elégítenek ki.

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Ipari Biztonság

Az eszközkövetésnek és a valós idejű hálózati monitorozásnak köszönhetően a kiberfenyegetések és processzek anomáliáinak detektálási ideje jelentősen lerövidül és ez javítja a hálózat ellenállóképességét, illetve meg- bízhatóságát.

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Siem rendszerek

A SIEM (Security Information and Event Management) az IT biztonság riasztórendszere. Egyrészt holisztikus rálátást biztosít a teljes informatikai infrastruktúrára az egyes naplófájlok központi aggregálásával, másrészt azok korrelációja különböző anomáliák azonosításában tud segíteni. Egy esetleges támadás során a támadó egy jól konfigurált rendszerben detektálható és nyomon követhető.

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Végpontbiztonság

Teljeskörű végpontvédelmi megoldásaink felügyeletet kínálnak minden számítógépre, szerverre, alkalmazásra és mobileszközre: adat- és webbiztonság, fájlintegritás monitoring, antivírus védelem, eszköz- és alkalmazás felügyelet.

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Adatvédelem

Az adatlopás és adatszivárgás megelőzés elsősorban a szervezet azon munkavállalóinak szándékos vagy szándékolatlan aktivitása ellen jelent védelmet, akiknek lehetőségük van visszaélni a jogosultságaikkal. Megoldásunk a szofisztikáltabb adatlopási módokat is képes kiszűrni, és megakadályozza a kritikus adatok jogosulatlan kiküldését, mentését, vagy nyomtatását, valamint teljeskörű naplózást végez a későbbi auditok és nyomelemzés céljából.

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Sérülékenység vizsgálók

A vállalatok egyre inkább függenek a szoftveres alkalmazásoktól, amik az elmúlt években az üzleti megoldások mozgatórugói lettek. Ennek megfelelően ezeknek az alkalmazásoknak a biztonsága is kritikus fontosságúvá vált a IT biztonsági stratégiák során.

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Cyber Threat Intelligence

A Revealed Threats segítségével egy lépéssel a támadók előtt járhat. A valós idejű Brand Monitoring és Assets Monitoring funkciók által azonnal tudomást szerezhet a céget érintő információkról, valamint az eszközökkel ka- pcsolatos sérülékenységekről, exploitokról és kártékony kódokról, legyenek azok akár Clear Web-ről, Deep Web- ről vagy Dark Web-ről származóak.

A Recorded Future megoldása kombinálja az automa- tikus tanulást a legnagyobb fenyegetettségi adatbázis- sal, hogy automatizáltan releváns választ adjon valós időben.

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Cloud szolgáltatások

Egyszerű megfogalmazással élve a felhő-számítástechnika a számítási szolgáltatások – például kiszolgálók, tárolás, adatbázisok, hálózatkezelés, szoftverek, elemzés, intelligencia – elérhetővé tétele az interneten keresztül (a „felhőben”), a gyorsabb innováció, a rugalmas erőforrások és a méretgazdaságosság érdekében. Általában csak a felhasznált felhőszolgáltatásokért fizet, így csökkentheti üzemeltetési költségeit, hatékonyabban működtetheti infrastruktúráját, és át is méretezheti, ha üzlete igényei megváltoznak.

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Menedzselt hálózatbiztonsági megoldások

Miért éri meg a kiszervezett biztonsági üzemeltetés?

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Milyen IT biztonsági kihívásokkal kell szembenéznie a vállalkozásoknak?

Napjaink egyre nagyobb kihívásokkal küzdő üzleti informatikai világában a rendszerek biztonsága a siker alapvető feltétele. Az egyre szofisztikáltabb fenyegetések és mobilitás ugrásszerű növekedése újabb és újabb feladatokat ad az informatikai szakembereknek, amiket sok esetben csak a megfelelő céleszközökkel és a mély IT biztonsági tudással lehet sikeresen venni.

A speciális tudás megszerzéséhez azonban rengeteg idő és megfelelő oktatás szükséges, ami pénzt követel. Emellett nem elhanyagolható a biztonsági céleszközök és programok költsége sem, amik komoly befektetést jelentenek.

A Black Cell MSS szolgáltatásai éppen erre nyújtanak megoldást: segítségünkkel professzionális eszközök és szakemberek kezelik az szükséges biztonsági feladatokat tervezhető havi költségek mellett.

Miért váltson menedzselt biztonsági szolgáltatásokra?

Rendelkezésre állás

Egy kibertámadás bármikor megtörténhet, éjjel vagy nappal, hétvégén, vagy hétköznap. Éppen ezért kulcsfontosságú lehet a menedzselt biztonsági szolgáltatás, hiszen így vállalata 24/7 védve van a legújabb támadások ellen.

Tapasztalat

Nemcsak egyszerűen biztonsági megoldások (behatolás megelőzés, incidenskezelés, stb.) szolgáltatásáról van szó, hanem egy olyan szintű tapasztalat és tudás meglétéről és hasznosításáról, amit egy belsős csapat nem biztos, hogy tud biztosítani. Jó példa, hogy a szolgáltató munkatársai akár naponta találkozhatnak DDoS támadásokkal, malware-ekkel, adathalász kísérletekkel, míg egy in-house csapat ritkán lát ehhez hasonló incidenseket.

Költséghatékony

Egy jó szolgáltató segít megspórolni akár egy több fős belsős csapat fenntartását, oktatását és fejlesztését is. A tervezhető havi költségek pedig átlátható megoldást biztosítanak minden vállalkozásnak.

Legnépszerűbb menedzselt biztonsági megoldásaink

Integráció és menedzselt szolgáltatások

Menedzselt UTM-ek és újgenerációs tűzfalak

A szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a kritikus alkalmazásokkal és hálózatokkal rendelkező szervezetek biztonsági és működési kihívásainak. A Black Cell 24/7 biztonsági felügyeletet és teljes életciklus-menedzselést biztosít az UTM-ek és NGFW-k számára.

 

KULCS ELŐNYÖK
 • Megfizethető 24/7 szakértői biztonsági esemény felügyelet és kezelés
 • Olyan megoldás biztosítása, amely lehetővé teszi a belső IT csapatok számára, hogy hatékonyan és gyorsan megoldják a problémákat
 • Az újgenerációs technológiák maximális kihasználása a hozzáértő beállításoknak és a teljesítmény monitorozásnak köszönhetően
 • Az IT csapat tehermentesítése az újgenerációs eszközök konfigurálása alól
 • A biztonsági és hálózati műveletek költségeinek csökkentése
 • Az integrált threat intelligence adatbázis növeli a figyelmeztetések pontosságát
 • A compliance elvárásoknak való megfelelés
 • Teljes körű láthatóságot biztosít az eseménynaplókhoz, jelentésekkel és elemzésekkel

 

Integráció és menedzselt szolgáltatások

SIEM, biztonsági esemény és naplókezelés

Megbízható korrelációs szabályok és egy dedikált kiberbiztonsági szakértői csapat nélkül, a use case-ek és más SIEM-be integrált megoldások mit sem érnek, a SIEM rendszer önmagában nem képes megfelelően detektálni és reagálni a különböző fenyegetettségekre. Erre nyújt kiváló megoldást szolgáltatásunk, amely segít a SIEM rendszerek beállításában, hogy azok képesek legyenek azonosítani, monitorozni és reagálni a legújabb kiberbiztonsági fenyegetettségekre – ezáltal kihasználva és növelve a SIEM értékét.

 

KULCS ELŐNYÖK
 • Rugalmas megoldás, hogy megfeleljen vállalata egyedi igényeinek
 • Jó skálázhatóság, amely kiszolgálja a növekvő biztonsági igényeket
 • Költséghatékonyság, már az első naptól
 • A már meglévő SIEM megoldást nem szükséges cserélni
 • Azonnali biztonsági forrás
 • 24/7-es menedzselés, hétvégén és ünnepnapokon is
 • Több száz bevált use case és más tartalmak

Pin It on Pinterest