Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon: +36 1 605 0302
E-mail: info (kukac) blackcell.io
Web: https://blackcell.hu
Fejlesztési központ: H-1064 Budapest, Vörösmarty utca 67.

Ügyfélfogadás előzetes bejelentkezés alapján.

Ingyenes konzultációért és további információkért keresse szakembereinket vagy kérjen visszahívást!

Impresszum

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről 2001. évi CVIII. törvény 4. § szerinti adatszolgáltatás.

Szolgáltató neve: Black Cell Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltató székhelye: H-1064 Budapest, Vörösmarty utca 67. IV. em. 2.
Szolgáltató elektronikus elérhetősége: [email protected]
Szolgáltatót a nyilvántartásba bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Szolgáltató nyilvántartásba vételi száma: 01-09-943-820
Szolgáltató adószáma: 22793348-2-42
Szolgáltató részére a tárhelyet biztosító szolgáltató székhelye, az elérhetőségére vonatkozó adatok: A Black Cell Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság részére a tárhelyet saját maga szolgáltatja.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Nyilatkozatok

Felelősségi nyilatkozat

A Black Cell Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Black Cell Magyarország) által nyilvánosan közölt információ nem minősül szakmai vagy egyéb tanácsadásnak, illetőleg szolgáltatásnak.

A Black Cell Magyarország törekszik pontos és a valóságnak megfelelő információk nyilvános közzétételére, az információközlés célja bizonyos témakörök általános és/vagy specifikus bemutatása, de nem tárgyalja az adott témakör(öke)t azok teljességében. A megjelentetett információk tájékoztató jellegűnek minősülnek, azokért a Black Cell Magyarország garanciát nem vállal.

A Black Cell Magyarország által közölt adatok és információk további felhasználásáért a Black Cell Magyarország semmilyen felelősséget nem vállal, a felhasználó azt kizárólag saját felelősségére teszi.

Szerzői jogvédelmi nyilatkozat

A Black Cell Magyarország által nyilvánosan megjelentetett dokumentumok a Black Cell Magyarország szellemi tulajdonát képezik. További felhasználása a forrás megfelelő feltüntetésével lehetséges. A felhasználás során a dokumentumokban szereplő információk eredeti értelme és üzenete nem torzulhat.

A Black Cell Magyarország a dokumentumok felhasználásából eredő következményekért nem vonható felelősségre.

Ügyfélkapcsolatból származó dokumentumok

Amennyiben az információ, dokumentum kifejezetten a Black Cell Magyarország szerződésen alapuló kötelezettségéből származik, úgy a Black Cell Magyarország felelősséget vállal a szerződésszerű teljesítésért, a szerződésben foglaltak szerint, illetve a Ptk. rendelkezéseinek figyelembevételével.

  Visszahívást kérek

  A BC01-68-01-HU adatkezelési tájékoztató 2. pontját megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim kapcsolatfelvételi célból történő kezeléséhez.*
  Adatkezelési tájékoztató

  A BC01-68-01-HU adatkezelési tájékoztató 1. pontját megismertem és elfogadom, továbbá önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom a személyes adataim hírlevelek küldése céljából történő kezeléséhez.
  Adatkezelési tájékoztató

  Top