Stratégiai partnereinkSOPHOS

Informatikai biztonság egyszerűen

A Sophos palettája integrált IT biztonsági és adatvédelmi  megoldásokat kínál kizárólag  vállalkozások számára. Az első titkosítási és antivírus termék 1980-as években debütált. Manapság a termékei védenek több mint 100,000 vállalkozást és 100 millió felhasználót, több mint 150 országban.

Cégünk előszeretettel alkalmazza a  Sophos megoldásait, mert egy másik útvonalat képviselnek az informatikai biztonságban. Az elképzelésük a “teljes biztonság, bonyolultságok nélkül”: végpont, átjáró és a felhő együtt dolgozik a jobb védelemért, könnyebb átláthatóságért, könnyű frissítésért és telepítésért, amelyek illeszkednek a biztonsági költségvetéshez. Tudjon meg többet arról, hogy a vásárlók miért a Sophos-t választják. Miért a Sophos →

CryptTalk

Lehallgatás elleni védelem okostelefonokra

A CryptTalk hívástitkosító szolgáltatás az Arenim Technologies AB. megoldása. Az Arenim Technologies svédországi (Stockholm) központtal működő IT vállalat, biztonságos telekommunikációs illetve egyedi szoftveres megoldásokat nyújt ügyfeleinek. Szakértői csapata az elmúlt 15 évben az Európai Unió számos országába fejlesztett és szállított biztonságos távközlési megoldásokat. A cég által kifejlesztett hangátviteli megoldás a legnagyobb call center és IP-szolgáltató cégek számára biztosít arra épülő megbízható Voice-Over-IP kommunikációs megoldásokat.

Az Arenim Technologies fő terméke a CryptTalk hívástitkosító megoldás.

Acunetix

Nemzetközileg elismert web alkalmazás biztonság

A honlap biztonsága talán napjaink leginkább figyelmen kívül hagyott szempontja a vállalt biztonságát tekintve, pedig érdemes lenne rá odafigyelni minden szervezetnél. A hackerek rákoncentráltak a web-alapú alkalmazásokra, mint – webáruházak fizetős alkalmazásai,űrlapok, belépési oldalak, dinamikus tartalmak stb.. A webes alkalmazások elérhetőek a nap 24 órájában a hét minden napján és értékes adatokat őriznek, hiszen gyakran  közvetlenül hozzáférhetünk back-end adatokhoz, például vásárlói adatbázisokhoz.

“Az elzárt, tűzfallal és SSL-el védett szerverek sérülékenyek a webes alkalmazások támadhatósága miatt”

Egyik hálózati biztonsági védelem se nyújt védelmet ilyen típusú támadásokkal szemben, mert ezeket a támadásokat a 80-as porton indítják, ami mindig nyitva marad.  Ezen kívül a webes alkalmazások gyakrabban személyre szabottak ezért kevésbé vannak tesztelve, mint a népszerűbb szoftverek, ezért valószínűbb, hogy maradnak benne felfedezetlen sérülékenységek. Az Acunetix Webes Sérülékenységi szkenner automatikusan ellenőrzi a webes alkalmazást SQL befecskendezés, XSS és egyéb sérülékenységekkel szemben.

CORE Security

Intelligens kockázat menedzselési megoldások

CORE Security lehetőséget biztosít a sérülékenységek és fenyegetések proaktív azonosítására és kiküszöbölésére az informatikai biztonságban

A CORE predektív és intelligens biztonsági megoldásainak segítségével holisztikus képet ad az IT infrastruktúráról, az eszközök üzemeltetésének a kockázatáról és segít meghozni az üzletmenet folytonosságához szükséges döntéseket.

Több, mint 15 éves múlttal és 1400 ügyféllel rendelkezik szerte a világon. A CoreLabs tapasztalatai biztosítják az exploit-okat, a támogatást többszörösen díjnyertes megoldásokon keresztül.

Rapid7

Hálózatbiztonsági ellenőrző eszközök

A Rapid7 küldetése, hogy egyszerű és innovatív megoldásokat fejlesszen komplex informatikai kihívások számára. Az IT biztonsági termékeik összegyűjtik a releváns adatokat és áthatóan elemzik azokat. A hagyományos sérülékenységi vizsgálókkal és incidens menedzsment megoldásokkal szemben a Rapid7 rálátást biztosít az eszközök és a felhasználók biztonsági állapotára a virtualizált, mobil, privát és publikus felhőhálózatokon keresztül.

Fejlett képességű sérülékenységi menedzsment, penetrációs tesztelő, végpont felügyelet vizsgáló és incidens azonosító és kivizsgáló eszközöket kínálnak, amik nagyban segítségével nagyban fejleszteni lehet a kockázat menedzsmentet, egyszerűsíteni a compliance-et és gyorsan megállítani a fenyegetéseket. A fenyegetések felderítésében a 200 000 tagot számláló nyílt forráskódú Metasploit közösség is segít a piacvezető Rapid7 Labs-nek. Megoldásaikat  több, mint  3,000 vállalat alkalmazza a világ 78 országában beleértve 250-et  Fortune 1000-es listájáról.

 

Kaspersky

Európa legnagyobb vírusvédelmi szoftverfejlesztője

A Kasperksy Lab másfél évtizede az élen jár a vírusok, kém- és reklámprogramok, spam és hacker-támadások kivédésére alkalmas technológiák kifejlesztésében. A cég kutatóinak nevéhez számos újdonság fűződik, 1992-ben a velágon elsőként vezették be a külön állományban tárolt vírusleíró adatbázisok használatát, amely lehetővé tette a frissítések gyors megjelentetését. A Kaspersky Lab által kifejlesztett előremutató megoldások ma már világszerte számos biztonsági cég termékeiben megtalálhatók.

A Kaspersky Lab nemzetközi kutatógárdája folyamatosan elemzi az újonnan felbukkanó biztonsági fenyegetéseket, hogy megőrizhesse lépéselőnyét a felhasználók számára leghatékonyabb vírusvédelem létrehozásáért folytatott küzdelemben. A felhasználói igények kielégítése érdekében a Kaspersky Labs a nagyvállalati vírusvédelem teljes spektrumát lefedő termékeket fejleszt, értékesít és támogat a nap 24 órájában – ügyfeleinek védelméről óránként automatikusan megújuló vírusismereti frissítések gondoskodnak.

Gold Lock

Gold Line Group | Israel

A Gold Line Group 2003 óta biztosít átfogó titkosítási megoldásokat a cellás telefonok és informatikai eszközök részére.  A Gold-Lock telefontitkosításra szolgáló termékeit a angol Comstarc   és az izraeli védelmi minisztérium minősítette és számos katonai és félkatonai szervezet alkalmazza a megoldást világszerte. A jogi kiskapuk miatt a civil szféra számára is elérhetőek ezek a megoldások mivel a szoftveres megoldások nem minősülnek hadipari eszköznek.

Fortinet

A Fortinet (NASDAQ: FTNT) egy hálózatbiztonsági céleszközöket gyártó nemzetközi vállalat.

2000-ben alapította Ken Xie, Fortinet-et és az általa vezetett erős menedzsmentet, mély tudás és tapasztalat jellemezi a hálózatbiztonság területén. Fortinet piaci helyzetét széleskörű iparági szervezet, pénzügyi elemző és a média támasztja alá.

A Fortinet zászlóshajói a FortiGate biztonsági céleszközök ASIC-gyorsítású és teljesítményt nyújtanak és számos biztonsági réteg került beléjük integrálásra, amik segítenek megvédeni az alkalmazásokat és a hálózatot a fenyegetésektől. Széleskörű termékeik és megoldásaik túlmutatnak a hálózatbiztonságon, mivel végpontoktól az adatbázisokon át a alkalmazásokig nyújtanak teljes körű védelmet.és Moszkvában.

A Fortinet 615 millió $ éves árbevételt generált, 15%-os növekedés mellett 2013-ban . A cég szilárdan nyereséges, több mint $ 843M készpénzzel és pozitív cash-flow-val.
A Fortinetről →

Entrust Datacard

A fogyasztók, a polgárok és az alkalmazottak egyre inkább elvárják, hogy megtapasztalhassák a bárhol-bármikor élményt – függetlenül attól, hogy éppen vásárolnak, országhatárokon lépnek át, e-gov szolgáltatásokhoz akar csatlakozni vagy éppen bejelentkezik a vállalati hálózatra. Ezt az élményt az Entrust Datacard (korábban Entrust & Datacard Group), a megbízható és biztonságos identitás-kezelő technológiái teszik lehetővé, megbízhatóan és biztonságosan. A megoldások lefedik mind a fizikai (bankkártyák, útlevelek és személyazonosító igazolványok), mind a digitalis (autentikáción és hitelesítéseken át biztonságos kummunikációű) világot. Az Entrust Datacard több, mint 2000 alkalmazottja és globális partnerei segítsévégel már világszerte 150 országban szolgálja ki ügyfeleit.