TANÚSÍTVÁNYOK, MINŐSÍTÉSEK


NATO AQAP 2110:2016 szerinti minőségirányítási rendszer

Tanúsítja, hogy a Black Cell Kft. a NATO AQAP 2110:2016 normatív dokumentum követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet.


Telephely biztonsági tanúsítvány

Tanúsítja, hogy a BLACK CELL KFT. a minősített adat védelméről szóló 2009. évi CLV. törvény 16. §-ban, valamint az iparbiztonsági ellenőrzés és a telephely biztonsági tanúsítvány kiadásának részletes szabályairól szóló 92/2010. (III.31.) Kormány rendelet 6. §-ban foglaltakkal összhangban SZIGORÚAN TITKOS biztonsági szintű telephellyel rendelkezik, illetve BIZALMAS minősítési szintű adatok kezelésére vonatkozó engedéllyel és KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ rendszerengedéllyel rendelkezik.


Authorized to Use CERT(TM) CERT is a mark owned by Carnegie Mellon University

Black CERT

A CERT a Carnegie Mellon Egyetem Software Engineering Institute által kibocsájtott és regisztrált védjegy, amelyet olyan CSIRT-ek (Computer Security Incident Response Team-ek) kaphatnak meg, akik az Egyetemhez hasonlóan elkötelezettek az internetes hálózatok védelmében. A Black Cell CSIRT-je, a Black CERT – Magyarországon egyedüliként – kapta meg a védjegy használati jogát.


KOLLÉGÁINK MINŐSÍTÉSEI: CEH, OSCP, CISSP, CISA, CISM, ISO27001 lead auditor


KOLLÉGÁINK GYÁRTÓSPECIFIKUS MINŐSÍTÉSEI: Aruba, CyberArk, FireEye, Fortinet, IBM, Palo Alto Networks, Rapid7, Sophos, Tenable