Netwrix Auditor

Hatékony audit szoftver az IT infrastruktúra biztonságáért

Ajánlatkérés

MI A NETWRIX AUDITOR?

A Netwrix Auditor egy megfizethető IT audit szoftver, amely teljes körűen átláthatóvá teszi az egész vállalati informatikai infrastruktúrában bekövetkezett változásokat és az adatokhoz való hozzáférési kísérleteket azáltal, hogy azonnali cselekvésre alkalmas ellenőrzési adatokat szolgáltat arról, hogy ki, mikor és hol változtatta meg az adatokat, valamint, hogy ki milyen adatokhoz fér hozzá.

A Netwrix Auditor lehetővé teszi az auditálást az informatikai rendszerek legszélesebb spektrumán, beleértve az Active Directory-t, Exchange-et, fájlszervereket, SharePointot, SQL szervereket, VMware-t és Windows szervereket. Ezen felül támogatja a privilegizált felhasználók tevékenységének felügyeletét bármely más rendszeren – még akkor is, ha ezek a felhasználók nem hagynak maguk után naplófájlokat – a felhasználói tevékenységről készült, visszakereshető és visszanézhető képernyő-videófelvételekkel.

Funkciók

Mit csinál a Netwrix Auditor?

Leegyszerűsíti a rendszerfenntartási folyamatokat

A downtime és a rendszerkiesések minimalizálása a rendszerkonfigurációk szándékos vagy véletlen, de hibás módosításából adódó problémák gyors megoldásával.

Az auditálási folyamat egységesítése a teljes informatikai infrastruktúra egészén, valamint a Netwrix által önmagában lefedett célspektrumon több termék egyidejű használatának, és a személyzet több termékre való betanításának elkerülése.

 

 

FEDEZZE FEL

A NETWRIX TERMÉKÉT

GDPR követelményeknek való megfelelés a Netwrix Auditorral

Az IT infrastruktúrába való teljeskörű betekintésének hála a Netwrix Auditor lehetőséget biztosít a közszolgáltatóknak, állami szolgálatoknak és egyéb szervezeteknek megfelelő információbiztonsági kontrollokat létrehozni, majd a létrehozott kontrollokat a GDPR következő két specifikus pontjával, valamint annak több cikkelyével összhangba hozni.

Komoly információbiztonsági kockázatot jelentenek, valamint adott esetben a rendszerek integritásának kompromittálódásához vezethetnek a nem megfelelő felügyeleti és hibás változáskezelési folyamatok – Michael Rasmussen, Forrester Research

II. Fejezet – Alapelvek:

5. cikk: A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos alapelvek §1 (f); §2

IV. Fejezet – Az adatkezelő és az adatfeldolgozó:

24. cikk: Az adatkezelő feladatai
25. cikk: Beépített és alapértelmezett adatvédelem
32. cikk: Az adatkezelés biztonsága
33. cikk: Az adatvédelmi incidens bejelentése a felügyeleti hatóságnak

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

 


To Top