Nexpose
Teljes hálózati rálátás

Hatékony sérülékenységi vizsgálatok napjaink fenyegetettségeinek a megelőzése érdekében

Ajánlatkérés

rapid7_logo_white-orange-400px

 

Áttekintés Funkciók Elérhető kiadások Rendszer követelmények Vásárlás Nexpose Letöltés

 

 

A sérülékenységek kezelése megfontolt és jól bevált gyakorlat napjaink fenyegetései ellen. A Nexpose az egyetlen sérülékenységeket menedzselő megoldás a sérülékenységek elemzésére, kezelésére és a ki, mit és merre IT biztonsági kockázat megtalálásának konfigurálására.  RealContext™, RealRisk™ technológiákat és támadói gondolkozást ötvöz , a kockázatok rangsorolása és csökkentése érdekében.


“Több, mint  98%-kal csökkentettük a kockázatot. Ez különösen lenyűgöző, ha figyelembe vesszük, hogy öt új kórházat vettünk, ebben az időben.”

Scott Erven
Manager, Information Security
Essentia Health


Próbálja ki a sérülékenységi menedzser szoftvert

Felderítés, priorizálás és a fenyegetések biztonsági felülvizsgálata a Nexpose segítségével!Próbálja ki ingyenesen


Ajánlatkérés

 

Ismerje meg hálózatát

A hálózatok sok esetben nagy mértékben bővülnek a tűzfalakon kívül és belül. A Nexpose tiszta rálátást biztosít, azáltal, hogy felderíti és értékeli a kockázatokat a fizikai virtualizált és felhő alapú környezetekben. A modern környezetben lévő rendszerek, alkalmazások, sérülékenységek konfigurációk és felügyeletek ismerete alapvető a hatékony kockázatkezelés szempontjából.

 

Rangsorolja és kezelje a kockázatokat hatékonyan

Általában a biztonsági csapat el van árasztva riasztásokkal és fenyegetésekkel. A támadói gondolkodásmódot és a legfrissebb információkat kell ötvözni a hatékony vállalati kockázatcsökkentés érdekében. A piacvezető kockázatértékelő, a Metasploit kritikus veszély tudatossága, és a hatékony javítási útmutatók lehetőséget adnak a jobb a kockázat kezelési döntések meghozására.

 

Egyszerűsítse a compliance ráfordításokat

A compliance standardok számos követelményt jelentenek, amiknek a vállalatnak meg kell felelni. A Nexpose segít a PCI DSS, NERC CIP, FISMA, HIPAA/HITECH, SANS Top 20 CSC, DISA STIGS, USGCB és CIS standardok megfelelésében kockázati, sérülékenységi és konfiguráció kezelési követelményekben.


Rapid7 Nexpose Díjai

A Rapid7 Nexpose piacvezető sérülékenységi vizsgáló megoldás, ami lehetőséget, hogy a kockázatra figyeljen, miközben jelentősen csökkenti a szükséges időt, a sikeres sérülékenység-kezelési program.


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top