NEXPOSE

Hatékony sérülékenységi vizsgálatok napjaink fenyegetettségeinek a megelőzése érdekében

Ajánlatkérés

 

TELJES HÁLÓZATI RÁLÁTÁS

A sérülékenységek kezelése megfontolt és jól bevált gyakorlat napjaink fenyegetései ellen. A Nexpose az egyetlen sérülékenységeket menedzselő megoldás a sérülékenységek elemzésére, kezelésére és a ki, mit és merre IT biztonsági kockázat megtalálásának konfigurálására.  RealContext™, RealRisk™ technológiákat és támadói gondolkozást ötvöz , a kockázatok rangsorolása és csökkentése érdekében.

Áttekintés Funkciók Elérhető kiadások Rendszer követelmények Vásárlás Nexpose Letöltés

 

“Több, mint  98%-kal csökkentettük a kockázatot. Ez különösen lenyűgöző, ha figyelembe vesszük, hogy öt új kórházat vettünk, ebben az időben.”

Scott Erven
Manager, Information Security
Essentia Health

 

 

Ismerje meg hálózatát

A hálózatok sok esetben nagy mértékben bővülnek a tűzfalakon kívül és belül. A Nexpose tiszta rálátást biztosít, azáltal, hogy felderíti és értékeli a kockázatokat a fizikai virtualizált és felhő alapú környezetekben. A modern környezetben lévő rendszerek, alkalmazások, sérülékenységek konfigurációk és felügyeletek ismerete alapvető a hatékony kockázatkezelés szempontjából.

Még több információ

 

Rangsorolja és kezelje a kockázatokat hatékonyan

Általában a biztonsági csapat el van árasztva riasztásokkal és fenyegetésekkel. A támadói gondolkodásmódot és a legfrissebb információkat kell ötvözni a hatékony vállalati kockázatcsökkentés érdekében. A piacvezető kockázatértékelő, a Metasploit kritikus veszély tudatossága, és a hatékony javítási útmutatók lehetőséget adnak a jobb a kockázat kezelési döntések meghozására.

 

Ajánlatkérés

 

FEDEZZE FEL

A RAPID7 TERMÉKÉT

 

Egyszerűsítse a compliance ráfordításokat

A compliance standardok számos követelményt jelentenek, amiknek a vállalatnak meg kell felelni. A Nexpose segít a PCI DSS, NERC CIP, FISMA, HIPAA/HITECH, SANS Top 20 CSC, DISA STIGS, USGCB és CIS standardok megfelelésében kockázati, sérülékenységi és konfiguráció kezelési követelményekben.

Még több információ

 

 

 

 

A Rapid7 Nexpose piacvezető sérülékenységi vizsgáló megoldás, ami lehetőséget, hogy a kockázatra figyeljen, miközben jelentősen csökkenti a szükséges időt, a sikeres sérülékenység-kezelési program.


 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

 

A Rapid7 Nexpose DíjaiTo Top