Nexpose

Hatékony sérülékenységi vizsgálatok napjaink fenyegetettségeinek a megelőzése érdekében

Nexpose

Fedezze fel a Nexpose előnyeit

Ma már minden nap jelennek meg új sérülékenységek. Ahhoz, hogy ezeket hatékonyan tudjuk kezelni, olyan intelligens megoldásra van szükség, mely felderíti, azonosítja és az üzletmenet prioritásai szerint rangsorolja a biztonsági réseket, ezáltal biztosítva, hogy a kitettség a lehető legalacsonyabb szintre csökkenjen. A Rapid7 piacvezető sérülékenységvizsgáló megoldása, a Nexpose valós időben monitorozza az eszközöket és folyamatosan frissülő adatbázisára támaszkodva képes detektálni a legújabb sérülékenységeket, így még azelőtt tudjuk a biztonsági réseket kezelni, mielőtt azokat egy támadó használná ki.

Nexpose

Ismerje meg hálózatát

Számos esetben a hálózatok folyamatosan bővülnek a tűzfalakon kívül és belül is. A Nexpose teljes rálátást biztosít a rendszerre azáltal, hogy felderíti és azonosítja a sérülékenységeket a fizikai, a virtualizált és a felhő alapú környezetekben is. Használatával lehetőség nyílik a sérülékenységek, konfigurációs hibák valós idejű detektálására, megértésére és annak ellenőrzésére, hogy az egyes biztonsági lépések sikeresen lettek-e alkalmazva. Ezek ismerete elengedhetetlen a hatékony kockázatkezelés szempontjából. A Nexpose a Metasploit integrációjával teszi lehetővé, hogy a sérülékenységeket validáljuk és az azonosított sérülékenységeket megfelelő módon kezeljük.

Nexpose

Rangsorolja és kezelje a kockázatokat hatékonyan

Egy összetett rendszer esetében szinte lehetetlen az összes sebezhetőség kijavítása (pl. kompatibilitási okokból, elszeparáltság miatt). A Nexpose lehetőséget nyújt arra, hogy az egyes sebezhetőségeket prioritás szerint rangsoroljuk és valós kockázati szintjüket ennek megfelelően értékeljük. Így a biztonsági csapat azokra a gyenge pontokra tud fókuszálni, melyek az üzletmenet folytonosságának szempontjából kritikusak.

Nexpose

Készítsen hatékony remediációs tervet

A validált sérülékenységek kijavítása és dokumentálása kiemelt fontosságú. A Nexpose által automatikusan generált riportok lehetővé teszik, hogy minden terület speciálisan arra a problémára fókuszálhasson, mely számára kritikus. Lehetőség nyílik speciális, menedzsment szintű riport létrehozására, mely a sérülékenységek biztonsági szintjét, változását, illetve a remediációhoz szükséges tervezetet tartalmazza, létrehozható compliance riport, mely az egyes szabályzások szerinti nem megfelelésekre világít rá, valamint technikai riport is generálható, mely a szakemberek számára biztosít lépésenként végrehajtható remediációs útmutatót a hibák kijavításához.

Nexpose

Egyszerűsítse a compliance ráfordításokat

A compliance standardok számos megfelelőségi követelményt támasztanak a vállalatok számára.. A Nexpose segítséget nyújt a PCI DSS, NERC CIP, FISMA, HIPAA/HITECH, SANS Top 20 CSC, DISA STIGS, USGCB és CIS standardoknak való megfeleléshez, kockázati, sérülékenységi és konfigurációkezelési követelmények szempontjából.

A Nexpose piacvezető sérülékenységvizsgáló megoldás, ami lehetőséget nyújt, hogy a valós kockázatra figyeljen, miközben jelentősen csökkenti a remediációhoz szükséges időt, mely elengedhetetlen tényezője a sikeres sérülékenység-kezelési programnak.

Nexpose

A Rapid7 Nexpose piacvezető sérülékenységi vizsgáló megoldás, ami lehetőséget, hogy a kockázatra figyeljen, miközben jelentősen csökkenti a szükséges időt, a sikeres sérülékenység-kezelési program.

Nexpose

Pin It on Pinterest