Nexpose
Sérülékenységi Menedzser Funkciók

Fókuszáljon a vállalatot érintő valós kockázatokra gyorsan és hatékonyan

rapid7_logo_white-orange-400px

 

Áttekintés Funkciók Elérhető kiadások Rendszer követelmények Vásárlás Nexpose Letöltés

Egyszerűbb biztonsági vizsgálatok és megfelelőségi programok

  • Egyszerűsítse a IT biztonsági folyamatokat
  • Modern hálózatok biztonsági felülvizsgálata
  • Sérülékenységek felderítése támadói szemszögből
  • A hatékonyság növelése gyors és egységesített szkenneléssel
  • Egyszerűsítse a megfelelőségi auditokat és a jelentéskészítést

Részletek →

A kockázatok hatékony és egyszerű menedzselése

  • Validálja a sérülékenységeket a Metasploit Pro-val
  • Rangsorolás és javítás  RealContext™ segítségével
  • Fenyegetés alapú kockázatok priorizálása a RealRisk™ segítségével
  • Robosztus adatelemzés és riportolás
  • Tömör és végrehajtható kockázatcsökkentő tervek
  • A felügyeleti eszközök hatékonyságának a mérése a ControlsInsight segítségével

Részletek →


Próbálja ki a sérülékenységi menedzser szoftvert

Próbálja ki ingyenesen


 

Egyszerűbb biztonsági vizsgálatok és megfelelőségi programok

“Rapid7 Nexpose leegyszerűsítette a biztonságot egy egyszerű válasszal a komplex biztonsági kérdésekre.”

SC Magazine 2014 Awards
Legjobb Sérülékenységi Menedzser Megoldás


 

Egyszerűsítse a IT biztonsági folyamatokat

Ha a vállalat rendelkezik külön IT biztonságért felelő csapattal ha nem, hatványozottan fontos szempont a hatékony biztonsági programok használata. A vállalat növekedésének dinamizmusa egyenlő arányban növeli a kiber fenyegetések kockázatát is amit nehéz állományszinten lefedni. Ez azt jelenti, hogy a biztonsági megoldásnak kiválóan együtt kell működnie a csapattal, nem pedig ellene.

A díjnyertes Nexpose sérülékenységi vizsgáló megoldás a piac legintuitívabb terméke ami, számos manuális folyamatot képes automatizálni. Automatizált munkamenetek, dinamikusan kezelhető eszköz csoportok, sérülékenységi szűrők, gyors keresési funkciók és a RealContext™ javítja a hatékonyságot és segít fontos biztonsági problémákra figyelni.

 

Modern hálózatok biztonsági felülvizsgálata

Napjaink hálózatai sokkal dinamikusabbak és lehetőséget adnak a vállalatoknak az agilisebb működésre.Azonban ez a komplexitás és erő számos biztonsági rést és kockázatot eredményez. Ezeknek a kockázatoknak a hatékony menedzseléséhez rá kell látni a rendszerre és valós idejű elérési utak szükségesek a eszközök felderítsére.

A Nexpose a szektor legegységesebb sérülékenységi vizsgáló megoldását biztosítja a fizikai, virtualizált és a felhő környezetekben. Dinamikusan fedezi fel a VMware megoldásokat és valós idejű rálátást biztosít, amik által azonosíthatóak a  kockázatok.

 

 

 

Sérülékenységek felderítése támadói szemszögből

Nem lehet állandóan előre megmondani ki mikor és milyen technikát alkalmazva fogja megtámadni a vállalatot, mivel a támadók egyre jobban kihasználják a tudásukat, hogy exploitálható sérülékenységeket találjanak a  mélyebb szinteken.

A Nexpose a lehető legnagyobb alapossággal végzi a rendszer felderítését és szkennelését, hogy felsorolja a hackerek által használható technikákat, amik a sérülékenységek vagy konfigurációs hibák kihasználásával kockázatot jelenthetnek a vállalat számára.

 

A hatékonyság növelése gyors és egységesített szkenneléssel

Minél gyorsabban felismerik a vállalati kockázatokat annál hamarabb lehet azokat orvosolni. Ezek az IT infrastruktúra biztonsági réseinek javítására vonatkozik. Ütemezett és fenntartható vizsgálatok azonban számos időráfordítást és rendszerbehatást okoznak.

Egyedül a Nexpose biztosítja azt az egyedi vizsgálati módszert ami minimalizálj a hálózati behatást, miközben megkeresi a sérülékenységeket, ellenőrzi a beállításokat, felügyeleti eszközöket és a szabályokat, naprakész információval szolgálva ezzel.A megfelelőség és a biztonság egyidejű felmérése teljes képet ad a kitettségekről és a szabályzati megfelelőségekről.

 

 

 

 

Egyszerűsítse a megfelelőségi auditokat és a jelentéskészítést

A biztonsági szakértők túl sok időt szánnak a különböző belső, ipari vagy kormányzati szabályoknak való megfelelés felmérésére, megtartására és bemutatására.

A Nexpose lehetőséget biztosít a vállalatok számára, hogy megfeleljenek a  PCI DSSNERC CIPFISMA (USGCB/FDCC), HIPAA/HITECHSANS Top 20 CSC, DISA STIGS, és CIS sztenderdeknek. Más megoldásokkal szemben, amik a sokrétű szkenneléssel lesüthetik a rendszert a Nexpose gyors, egységes biztonsági és megfelelőségi vizsgálatokat folytat le. Ilyen módon javítható a biztonság és a vizsgálati hatékonyság és kapható teljes kép a kockázatokról és a compliance kitettségéről.


 

Kockázatok hatékony priorizálása és menedzselése

“Minden egyes hálózati szkennelés után generálható egy oldalas riport, ami a 25 lesürgetőbb megoldandó feladatot taglalja, ajánlásokat biztosít, hogy legjobb pozitív hatással legyen a IT biztonsági kockázatokra, így a IT biztonságnak csak a valós problémákkal kell foglalkoznia.”

SC Magazine 2014 Awards
Legjobb sérülékenységi vizsgáló megoldás


Validálja a sérülékenységeket a Metasploit Pro-val

Nem fenyeget minden sérülékenység ugyanolyan szinten, azért érdemes validálni azokat egy penetrációs tesztelés keretein belül, ami biztosítékként szolgál. A bizonyítás számos időt spórol, mivel csak a valóságban is kihasználható sérülékenységekkel kell foglalkozni amik érdemben exploitálhatóak.

A Nexpose akadály nélkül integrálható a Metasploit Pro-val, ami a világ legszéleskörűbben alkalmazott penetrációs tesztelő szoftvere. Segítségével igazi exploit-okkal validálhatóak a sérülékenységek, tesztelhetők a felügyeleti eszközök hatékonysága és hatékonyan mérsékelhetőek a kockázatok. A Metasploit exploit-jaival való validálási eredmény automatikusan átkerül Nexpose rendszerébe priorizálára és javításra.

 

Üzleti összefüggések biztosítása a RealContext™ -el

A hatékony biztonsági program lefolytatásához, további kontextus szükséges a vállalkozással, hogy biztosítva legyen a kockázati felmérés helyes szkópja. A kockázatok mérsékléséhez pedig idő és hatékony emberi erőforrás szükséges.

Egyedül a Rapid7 RealContext™ biztosítja a kontextust az vállalkozás felderítéséhez, aminek a segítségével a legsúlyosabb üzleti kockázatokra lehet fókuszálni az automatikus eszköz kategorizálás és kockázati priorizálással. Automatikus javítási felülvizsgálatok pedig értékes időt spórolnak meg. RealContext™ leszűkíti legnagyobb kockázatok kihasználásának esélyeit és javítja  a hatékonyságot.

 

Fenyegetés alapú kockázatok priorizálása a RealRisk™ segítségével

Azok a sérülékenységek, melyekhez van ismert exploit vagy társítható exploit kit-ek nagyobb kockázatot hordoznak, mivel konyhakész kód áll a támadók rendelkezésére. Minél több ideje lett egy sérülékenység publikálva mindenki részére, annál több ideje van a hackernek reverse engineering-elnie, megismernie és exploi-ot készítenie hozzá.

A Nexpose fejlett sérülékenységi pontozó algoritmusa a RealRisk™, pontos betekintést biztosít a legkritikusabb sérülékenységekbe. A fenyegetések felderítést használ, mint a malware és exploit kitettség, CVSS v2, és az ideiglenes kockázatok, mely mérőszámok granuláris pontozást biztosítanak a kockázatok priorizálására.

 

Robosztus adatelemzés és riportolás

A biztonsági szakértőknek szüksége van különböző típusú jelentéseket készíteni a különböző feladatokra vonatkozóan. Ezeknek a riportoknak egyszerűen és átláthatóan kell  betekintést nyújtani a kockázatok életciklusára vonatkozóan.

A Nexpose segítségével teljesen személyre szabható jelentések készíthetőek a specifikus igényeknek megfelelően. Dinamikus eszköz készletek és sérülékenységi kategóriák alapján szűrhetőek, hogy mélyebb információkat lehessen kapni egy adott kockázatról és közvetlenül el lehessen érni a Nexpose által összegyűjtött adatokat további elemzés céljából.

 

Tömör és végrehajtható kockázatcsökkentő tervek

A legnehezebb probléma az első lépések meghatározása a biztonsági szakemberek számára. A kockázatok csökkentésére irányuló erőfeszítések tipikusan a legidőigényesebb része a sikeres sérülékenységi menedzsment program folyamán.

Hatékonyan levezényelni a kockázatcsökkentést és elkerülni a bajt oldalról-oldalra egy priorizált jelentés segítségével, ami kiemeli a vállalatra leginkább veszélyes kockázatokat. Célzott, tömör és végrehajtható és egyértelmű utasításokat biztosít lépésről lépésre.

 

A felügyeleti eszközök hatékonyságának a mérése a ControlsInsight segítségével

Napjaink fenyegetéseinek java része a végpontokra irányul és sajnos kevés biztonsági szakember mondhatja el, hogy a megfelelő felügyeleti eszközökkel rendelkezik ellenük.

A ControlsInsight küldő integrálása azonnali rálátást biztosít anélkül, hogy különböző szkennereket kellene menedzselni vagy telepíteni. ez értékes időt takarít meg és minimalizálja a hálózati behatást, miközben tiszta képet ad a meglévő felügyeleti eszközök hatékonyságáról.


World-class support

A biztonsági szakemberek elfoglaltak és nincs felesleges idejük újra megoldani az adott problémákat. Szükség esetén rendelkezésükre kell, hogy álljon a megfelelő mérnöki támogatás a problémák gyors megoldásához. A Rapid7 támogatása a problémák 90.1% megoldja ami a szektor vezetőjévé teszi az ügyfél elégedettség 96.8%-os arányában.

Rapid7 Nexpose Díjai

Rapid7 Nexpose piacvezető sérülékenységi menedzsment megoldás lehetőséget biztosít
a valós kockázatokra történő fókuszáláshoz, miközben nagyban csökkenti a szükséges időt.

 

Why Nexpose

Miért a Nexpose?

A sérülékenységi menedzsment egy proaktív védelmi mérő eszköz, ami alapvető része a biztonsági programnak. Egyedül a Nexpose biztosítja a hatékony felderítést, rangsorolást és javítási tervet legyen szó akármilyen vállalatról is. A Nexpose egyedi lehetőséget ad a Metasploit® integrálásához és leghatékonyabb megoldás a kockázatok megfelelő kezelésére.


To Top