Office 365 ATP

Office 365 ATP

Komplex veszélyforrások elleni védelem

Megvédheti szervezetét a kifinomult fenyegetésekkel, többek között az adathalászattal és a nagy kockázatú kártevőkkel szemben, és automatikusan kivizsgálhatja és remediálhatja a támadásokat.
office-365-logo
Ágazatvezető védelmi szolgáltatás

Ágazatvezető védelmi szolgáltatás

Az Office 365 ATP a Microsoft kiberbiztonsági platformjának több trilliónyi jelzését hasznosítva és naponta e-mailek milliárdjait elemezve nyújt átfogó védelmet.

Gyakorlatban hasznosítható információk

A gyakorlatban hasznosítható információk segítségével azonosíthatja és fontossági sorrendbe állíthatja a lehetséges fenyegetéseket (például az adathalászati támadásokat és a kártevőket), és ajánlásokat kaphat a fenyegetések felismeréséhez és a szervezet támadások elleni proaktív védelméhez.

o365 gyakorlati infók

Automatikus reakció

A speciális automatikus reakciólehetőségek, például a biztonsági forgatókönyvekhez és a vizsgálati diagramokhoz hasonló eszközök segítségével gyorsabban kivizsgálhatja és kivédheti a támadásokat, amivel időt, költséget és erőforrásokat takaríthat meg.

Felhasználók képzése

A felhasználók képzése elengedhetetlen a támadások felismeréséhez és bejelentéséhez. Az Office 365 ATP támadási szimulációkkal felkészíti a felhasználókat, figyelmezteti őket, mielőtt ismeretlen hivatkozásokra kattintanának, és segít a gyanús tartalmak bejelentésében

A megfelelő Office 365 ATP csomagok beszerzése

Termékfunkció Office 365 Komplex veszélyforrások elleni védelem (1. csomag) Office 365 Komplex veszélyforrások elleni védelem (2. csomag) Office 365 E5 csomag
Konfiguráció, védelem és észlelés
Automatizálás, vizsgálat, szervizelés és oktatás
Az Office-alkalmazások asztali verziója
Eszközök az üzletmenet kiépítéséhez és felügyeletéhez
Az Office-alkalmazások webes verziójas
Top