Office 365 ATP

Komplex veszélyforrások elleni védelem

 

Megvédheti szervezetét a kifinomult fenyegetésekkel, többek között az adathalászattal és a nagy kockázatú kártevőkkel szemben, és automatikusan kivizsgálhatja és remediálhatja a támadásokat.
Office 365 ATP

Ágazatvezető védelmi szolgáltatás

Az Office 365 ATP a Microsoft kiberbiztonsági platformjának több trilliónyi jelzését hasznosítva és naponta e-mailek milliárdjait elemezve nyújt átfogó védelmet.

Office 365 ATP

Gyakorlatban hasznosítható információk

A gyakorlatban hasznosítható információk segítségével azonosíthatja és fontossági sorrendbe állíthatja a lehetséges fenyegetéseket (például az adathalászati támadásokat és a kártevőket), és ajánlásokat kaphat a fenyegetések felismeréséhez és a szervezet támadások elleni proaktív védelméhez.

Office 365 ATP

Automatikus reakció

A speciális automatikus reakciólehetőségek, például a biztonsági forgatókönyvekhez és a vizsgálati diagramokhoz hasonló eszközök segítségével gyorsabban kivizsgálhatja és kivédheti a támadásokat, amivel időt, költséget és erőforrásokat takaríthat meg.

Office 365 ATP

Felhasználók képzése

A felhasználók képzése elengedhetetlen a támadások felismeréséhez és bejelentéséhez. Az Office 365 ATP támadási szimulációkkal felkészíti a felhasználókat, figyelmezteti őket, mielőtt ismeretlen hivatkozásokra kattintanának, és segít a gyanús tartalmak bejelentésében

Office 365 ATP

A megfelelő Office 365 ATP csomagok beszerzése

Pin It on Pinterest