PALO ALTO NETWORKS NGFW

Következő generációs tűzfalak

Ajánlatkérés

 

INNOVATÍV, ÚJ GENERÁCIÓS TŰZFALAK

A Palo Alto Networks következő generációs tűzfalai úgy kerültek megalkotásra, hogy az alkalmazások biztonságosan működjenek, valamint a modern fenyegetések elhárításra kerülhessenek. A tűzfalak minden hálózati forgalmat alkalmazások, felhasználók, tartalom és eszközök alapján azonosítanak, valamint lehetővé teszik, hogy a vállalati szabályzatot egyszerűen értelmezhető biztonsági szabályokon keresztül érvényesítsék.

A flexibilis telepítési lehetőségek és a következő generációs platformmal való natív integráció kiterjeszti a szabályzatok alkalmazását és a kiberfenyegetések elleni védelmet mindenhová, attól függetlenül, hogy az adatok és a felhasználók a hálózatban, a végpontokon vagy a felhőben vannak.

Funkciók

Kiváló architektúra, kiváló funkciók

  • Teljes láthatóság és precíz kontroll: a következő generációs tűzfalak teljes láthatóságot biztosítanak az összes hálózati forgalomba az alkalmazások, felhasználók, tartalom és eszközök alapján.
  • Automatizált biztonság: az innovatív funkciók csökkentik a manuális feladatok számát és finomhangolják a biztonsági lehetőségeket. Például a frissen azonosított, korábban ismeretlen fenyegetésekről szóló információkat a globális rendszerben, majdnem valós időben továbbítja, valamint összefüggésbe helyez egymástól függetlennek tűnő eseményeket, amelyek arra utalhatnak, hogy a hálózat támadás alatt áll.

 

Ajánlatkérés

 

 

FEDEZZE FEL

A PALO ALTO TERMÉKÉT


Védelem a felhasználóknak és az adatoknak – mindenhol

A következő generációs tűzfalak natívan integrálásra kerültek a biztonsági platformba, ami megelőzi a fejlett és ismeretlen kiberfenyegetéseket, attól függetlenül, hogy az adatok és a felhasználók a hálózatban, a végpontokon vagy a felhőben vannak.

Technikai specifikációk

Funkciók áttekintése

 

 

Tekintse meg a bemutatót a Palo Alto Networks következő generációs tűzfalairól. Ezt követően, igényelje az Ön Security Lifecycle Review-ját (SLR). Az SLR megvizsgálja a hálózati forgalmat és egy részletes riportot készít a szervezetről. Ebből a riportból kiderülnek a biztonsági réseket tartalmazó alkalmazások, valamint a szervezetét ért biztonsági fenyegetések.


Kérjen ingyenes konzultációt, vagy egyedi árajánlatot!

Ajánlatkérés


To Top