Palo Alto Networks NGFW Strata

INNOVATÍV, ÚJ GENERÁCIÓS TŰZFALAK

Palo Alto Networks NGFW Strata

A Palo Alto Networks következő generációs tűzfalai úgy kerültek megalkotásra, hogy az alkalmazások biztonságosan működjenek, valamint a modern fenyegetések elhárításra kerülhessenek. A tűzfalak minden hálózati forgalmat alkalmazások, felhasználók, tartalom és eszközök alapján azonosítanak, valamint lehetővé teszik, hogy a vállalati szabályzatot egyszerűen értelmezhető biztonsági szabályokon keresztül érvényesítsék.

A flexibilis telepítési lehetőségek és a következő generációs platformmal való natív integráció kiterjeszti a szabályzatok alkalmazását és a kiberfenyegetések elleni védelmet mindenhová, attól függetlenül, hogy az adatok és a felhasználók a hálózatban, a végpontokon vagy a felhőben vannak.

Felügyelet és ellenőrzés

Az újgenerációs tűzfal a titkosított forgalmat beleértve minden adatforgalmat osztályoz alkalmazás, alkalmazásfunkció, felhasználó és tartalom alapján. Átfogó, mindenre kiterjedő és precíz biztonsági szabályzatokat hozhatunk létre, ezzel szavatolva az alkalmazások biztonságos működését. Lehetővé tehetjük, hogy bizonyos alkalmazásokat kizárólag a megfelelő jogosultságokkal rendelkező felhasználók futtathassanak, ezzel csökkentve a szervezetünk támadási felületét.

Palo Alto Networks NGFW Strata

Fenyegetések elhárítása

A Content-ID és a WildFire kombinációja az ismert és ismeretlen fenyegetések ellen egyaránt védelmet nyújt. A Content-ID korlátozza a jogosulatlan adatátvitelt, valamint széleskörűen érzékeli és blokkolja a fenyegetéseket. A WildFire a skálázható, virtuális környezetben futtatható statikus és dinamikus elemzéssel azonosítja az ismeretlen rosszindulatú programokat, nulladik napi sebezhetőségeket, valamint az APT-ket (Advanced Persistent Threat), valamint automatikusan, globálisan szétküldi a frissített vírusdefiníciós adatbázisokat, majdnem valós időben.

Beépített, nem ráépített

Napjaink biztonsági architektúráinak egy része rendszertelen biztonsági rétegek egymástól független egymásra helyezésének eredményei, emiatt a modern fenyegetések elhárításában gyengébben teljesítenek. Az egymásra épülő rétegeken alapuló biztonság szerint készült tűzfalakkal ellentétben a Palo Alto Networks következő generációs tűzfalai egy egyesített biztonsági elgondolás mentén születtek, ami minden forgalmat teljes kontextusába helyez, mielőtt egyetlen lépésben végrehajtja a flexibilis biztonsági szabályokat.

Palo Alto Networks NGFW Strata

Kiváló architektúra, kiváló funkciók

Teljes láthatóság és precíz kontroll: a következő generációs tűzfalak teljes láthatóságot biztosítanak az összes hálózati forgalomba az alkalmazások, felhasználók, tartalom és eszközök alapján.

Automatizált biztonság: az innovatív funkciók csökkentik a manuális feladatok számát és finomhangolják a biztonsági lehetőségeket. Például a frissen azonosított, korábban ismeretlen fenyegetésekről szóló információkat a globális rendszerben, majdnem valós időben továbbítja, valamint összefüggésbe helyez egymástól függetlennek tűnő eseményeket, amelyek arra utalhatnak, hogy a hálózat támadás alatt áll.

Védelem a felhasználóknak és az adatoknak – mindenhol

A következő generációs tűzfalak natívan integrálásra kerültek a biztonsági platformba, ami megelőzi a fejlett és ismeretlen kiberfenyegetéseket, attól függetlenül, hogy az adatok és a felhasználók a hálózatban, a végpontokon vagy a felhőben vannak.

Pin It on Pinterest