PALO ALTO NETWORKS TRAPS

Fejlett végpontvédelmi megoldás

Ajánlatkérés

 

ÚJGENERÁCIÓS VÉGPONTVÉDELMI MEGOLDÁS

A Traps egy új korszakot jelent a hagyományos antivírusok után: az ismert és ismeretlen malware-eket és az exploitokat egy látnoki, többmódú megközelítéssel még azelőtt blokkolja, hogy azok a végpontokat – mint például a laptopokat, asztali gépeket és szervereket – kompromittálhatnák.

Funkciók

Még több információ

 

Többmódú malware védelem

A Traps megakadályozza a rosszindulatú programok futását gyorsan és pontosan az egyedi, többmódú megközelítésével, ami maximalizálja a kártékony programok elleni védelmet, miközben csökkenti a támadási felületet és növeli a rosszindulatú programok észlelésének pontosságát. Ez a megközelítés számos megelőzési módszert ötvöz, hogy blokkolja az ismert és ismeretlen kártevőket a rendszer megfertőzése előtt.

Többmódú exploit védelem

A Traps az exploitok esetében is egy egyedi megközelítést alkalmaz. Ahelyett, hogy az egyes támadásokra vagy azok alapjául szolgáló szoftveres sebezhetőségekre koncentrálna, azon kevés és nagyon ritkán változó módszerre összpontosít, amelyet az összes exploit-alapú támadás használ. A Traps ezen módszereket blokkolja, ezáltal megakadályozza az exploitáló tevékenységet mielőtt az veszélyeztethetné a végpontokat.

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

FEDEZZE FEL

A PALO ALTO TERMÉKÉT

Automatikusan használja az információkat a megelőzésre

A Palo Alto Networks Next-Generation Security Platformjának szerves részeként a Traps is folyamatosan információt cserél a WildFire fenyegetéselemző szolgáltatással, épp úgy, ahogy a platform egyes elemei a Palo Alto Networks ügyfeleiből álló globális közösségén belül.

A WildFire a világ legnagyobb elosztott védelmi érzékelőrendszere, amely az ismeretlen fenyegetések azonosítására és megelőzésére összpontosít, és több mint 15500 vállalati, kormányzati és szolgáltató ügyféllel rendelkezik, akik mind hozzájárulnak a többi felhasználó kollektív immunitásához. A Traps ügyfelei ehhez az információsztrádához, valamint a WildFire teljes malware elemzési képességéhez egyaránt hozzájutnak. A Traps a begyűjtött információkat felhasználva újraprogramozza magát annak érdekében, hogy megakadályozza a malware-ek végpontokra való kijutását, attól függetlenül, hogy hol fedezték fel először.

A fenyegetésekkel kapcsolatos információk automatikus prevencióba való átültetése kiküszöböli annak lehetőségét, hogy egy támadó ismeretlen és fejlett malware-eket használva megfertőzze a rendszert. A támadó a WildFire-t használó rendszereken belül legfeljebb egyszer, néhány másodpercig használhatja a malware-ét, mielőtt a Palo Alto Networks fejlett rendszerei teljesen hatástalanítják azt.

Ajánlatkérés

 

Itt az idő az antivírus lecserélésére

A hagyományos és ún. „next-gen AV” megoldásokba való folyamatos befektetés ellenére számos szervezet látja kárát az egyre gyakrabban ismétlődő biztonsági incidenseknek és sikeres zsarolóvírus-támadásoknak. A meglévő végpontvédelmi megoldások, valamint a hagyományos antivírusok egyaránt küzdenek a biztonsági betörésekkel, de egyre gyakrabban vallanak kudarcot a fejlett támadási technikákkal szemben.

A Palo Alto Networks Traps fejlett végpontvédelmi megoldás helyettesíti az antivírus rendszereket és megvédi a végpontokat egy egyedi, többmódú védelmi megközelítéssel, ami egyesíti a leghatékonyabb, e célra létrehozott malware és exploit megelőző rendszereket, annak érdekében, hogy preventív módon blokkolja az ismert és ismeretlen fenyegetéseket a rendszer veszélyeztetése előtt.

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top