Palo Alto Networks Traps

Fejlett végpontvédelmi megoldás

Ajánlatkérés

Automatikusan használja az információkat a megelőzésre

A Palo Alto Networks Next-Generation Security Platformjának szerves részeként a Traps is folyamatosan információt cserél a WildFire fenyegetéselemző szolgáltatással, épp úgy, ahogy a platform egyes elemei a Palo Alto Networks ügyfeleiből álló globális közösségén belül.

A WildFire a világ legnagyobb elosztott védelmi érzékelőrendszere, amely az ismeretlen fenyegetések azonosítására és megelőzésére összpontosít, és több mint 15500 vállalati, kormányzati és szolgáltató ügyféllel rendelkezik, akik mind hozzájárulnak a többi felhasználó kollektív immunitásához. A Traps ügyfelei ehhez az információsztrádához, valamint a WildFire teljes malware elemzési képességéhez egyaránt hozzájutnak. A Traps a begyűjtött információkat felhasználva újraprogramozza magát annak érdekében, hogy megakadályozza a malware-ek végpontokra való kijutását, attól függetlenül, hogy hol fedezték fel először.

A fenyegetésekkel kapcsolatos információk automatikus prevencióba való átültetése kiküszöböli annak lehetőségét, hogy egy támadó ismeretlen és fejlett malware-eket használva megfertőzze a rendszert. A támadó a WildFire-t használó rendszereken belül legfeljebb egyszer, néhány másodpercig használhatja a malware-ét, mielőtt a Palo Alto Networks fejlett rendszerei teljesen hatástalanítják azt.

Ajánlatkérés


Itt az idő az antivírus lecserélésére

A hagyományos és ún. „next-gen AV” megoldásokba való folyamatos befektetés ellenére számos szervezet látja kárát az egyre gyakrabban ismétlődő biztonsági incidenseknek és sikeres zsarolóvírus-támadásoknak. A meglévő végpontvédelmi megoldások, valamint a hagyományos antivírusok egyaránt küzdenek a biztonsági betörésekkel, de egyre gyakrabban vallanak kudarcot a fejlett támadási technikákkal szemben.

A Palo Alto Networks Traps fejlett végpontvédelmi megoldás helyettesíti az antivírus rendszereket és megvédi a végpontokat egy egyedi, többmódú védelmi megközelítéssel, ami egyesíti a leghatékonyabb, e célra létrehozott malware és exploit megelőző rendszereket, annak érdekében, hogy preventív módon blokkolja az ismert és ismeretlen fenyegetéseket a rendszer veszélyeztetése előtt.


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés


To Top